reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Emilyanna - Witaj!
ewwe - Dobrze, że podjechałaś na ip i wszystko sprawdzili. Teraz już wszystko będzie oki ;-)
brownagula - ja też polecam wodę morską np. Marimer. Zostanie już później dla dzidzi ;-)

Miłego dnia

Dzień dobry z rana :-) Już nie pamiętam kiedy tak długo spałam ojej :) ale nie obyło się bez koszmarów , dziwnych snów ehhh :/ i to nie jest fajne...U mnie na dworze mroźnie ale słoneczko daje po oczach ( tyle dobrze ) zabieram się za śniadanko, leki a potem lekka kawka :)
Emilyanna witamy i zapraszamy ;-)

mi_lva, ja prywatnie i chodzę co równe 3 tygodnie :)

Wczoraj oglądałam horrory i bałam się potem zgasić światło w salonie i iść spać więc spałam w salonie przy zapalonym świetle :p

mi lva ja chodzę prywatnie. wizyty sa co 4 tygodnie, na początku były co 3, wiem, ze z końcem też będą częstsze. Z tego co koleżanki mówiły, nic nie daje chodzenie do lekarza pracującego na oddziale porodówki. Przewaznie ich po prostu nie ma, ciezko trafić na odpowiednią zmianę, a i tak poród przyjmują położne

Szuszunia ja też zazdroszczę ci kopniaków. czekam na nie z niecierpliwością

czy wy też macie mniejszy brzuch rano niż wieczorem?

też oglądam program o in vitro na tlc. nagrywam sobie odcinki. za kazdym razem ryczę

kasiek poczekaj, poczekaj z Michałkiem jeszcze;-)

diabliczka współczuję bólów głowy. ja w poprzedniej ciazy miałam straszne bóle nóg. brałam końskie dawki magnezu i moczyłam co wieczór nogi w wiadrze z zimną wodą, zanurzone do kolan. do tego maść na zmęczone, opuchnięte nogi, taka którą używają np. fryzjerki

Ostatnie kilka dni co dzień kloce się z moim mężem, mam już tego po dziurki w nosie. Nie potrafi się ugryzc w język tylko jeszcze dowala do pieca...
zosiasamosia przerabiałam to jakieś 3 tyg. temu. wyszukaj gdzies w necie/książce solidy artykuł jak stres i nerwy wpływają na płód. u mnie to pomogło bardzo. ustępował mi, nawet jeśli byłam upierdliwa;-) Dzis wyjechał na 3 tygodnie.

od 2 dni wieczorem jak ściągałam stanik, miałam mokre sutki:szok: najpierw pomyslałam, co jest sutki mi się spociły???:-D to pewnie siara. W pierwszej ciązy nic mi nie leciało. dopiero córcia pobudziła laktację

witam niedzielnie :tak:
i sobota strzeliła nawet nie wiem kiedy :eek: do domu wróciliśmy o 21 :dry:
najpierw byłam u kumpeli, nagadałam się z jej 2miesiecznym Zacharym ;-) Mrówek wybawił sie ze swoją love :cool2:
obiad u teściów ;-) najadłam się przecudnie ;-) chłopcy skręcali nowe łóżko ;-) a my baby odpoczywałyśmy :blink:skorzystałam z okazji i podjechałam kupić Mrówkowi jakieś jeansy, bo wszystkie ma już w stylu woda w piwnicy ;-) nie lubię jeździć do galerii w weekend, ale w tygodni to ja nie mam na to sił, więc musiałam przeboleć masakryczną ilość ludziów :dry:no, ale najważniejsze - kupiłam :tak: jedne rurki ;-) uwielbiam tego mojego chudzinka w rurkach ;-) tyłeczek do schrupania :-D

dzisiaj planów wyjściowych nie ma, więc ... :-D dzień lenistwa ;-) wieczorem jedynie po mleczko muszę pojechać do dziadków (czyli teściów) :-) na obiad będą tradycyjnie schabowe :-D ziemniaczki i groszek z marchewką ;-) :-)

a Mrówek :-D no trafił mi sie wygadany model ;-) od małego gada, gada, gada ... ;-) mówca :-D i do tego wielbiony przez kobiety ;-) żebyście widziały nasze wejście do szatni w przedszkolu :-D oooo, Antek, Antek ... ;-) jak był w maluchach płakał mi, że dziewczyny nie chcą z nim się bawić ;-) dałam kilka rad jak przekonać te baby do siebie ;-) i od tamtej pory ma wiecej przyjaciółek niż przyjaciół ;-) na urodziny chodzimy przede wszystkim do grona wielbicielek Antonio B ;-) a mój Antek od lat zakochany jest z wzajemnością w córcee mojej kumpeli :-D bosko wyglądają jak się tak przytulają, całują, za rękę chodzą ;-) :-D

KAROLA szkoda, że Lidla nie mam pod nosem ;-) pod nosem mam biedronkę, ale ona nie ma takiego fajnego pieczywa ... ale to lidlowe - mniam, mniam :tak:

Asku: a Ty od poczatku mozesz pic kawe i nic Ci nie jest? Bo ja na sam zapach kawy wymiotuje :(
na początku piłam, później przy mdłościach nie mogłam nawet poczuć zapachu, bo mnie muliło ;-) ale od jakiegoś czasu znowu kawę mogę pić :-D

Aśku widzę że nasze dzieciaki w bardzo podobnym wieku ale twój to niezły agent żabeczko:-D;-)
Mrówek miesiąc starszy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
mi_lva;10254755 [URL="https://www.babyboom.pl/forum/members/brownagula-128382.html" pisze:
brownagula[/URL]pamiętam że w ciąży na katar żeby nawilżyć i oczyścić nos używałam wody morskiej Marimer później maluszek też tego mógł używać no bo inne psikadła do nosa odpadają:dry:

u nas straszna mgła :shocked2:
ciągle zastanawiam się nad zmianą lekarza i nie wiem którego wybrać masakra czy iść prywatnie czy na NFZ juz mi się to po nocach śni:szok:
dziewczyny które chodzą prywatnie jak często macie wizyty co 2 tyg? kiedyś chodziłam co 4 a teraz co 2 czy to tylko o kase chodzi czy jak

mnie tez teraz katar dopadl i wlasnie zastosowalam stermimar i super pomogl :)

a co lekarza chodze prywatnie co 4 tygodnie :)

Do góry