reklama
Kurczaczek_k
Fanka BB :)
Emilyanna - Witaj!
ewwe - Dobrze, że podjechałaś na ip i wszystko sprawdzili. Teraz już wszystko będzie oki ;-)
brownagula - ja też polecam wodę morską np. Marimer. Zostanie już później dla dzidzi ;-)
Miłego dnia
ewwe - Dobrze, że podjechałaś na ip i wszystko sprawdzili. Teraz już wszystko będzie oki ;-)
brownagula - ja też polecam wodę morską np. Marimer. Zostanie już później dla dzidzi ;-)
Miłego dnia
diabliczka00
Dzień dobry z rana :-) Już nie pamiętam kiedy tak długo spałam ojej ale nie obyło się bez koszmarów , dziwnych snów ehhh :/ i to nie jest fajne...U mnie na dworze mroźnie ale słoneczko daje po oczach ( tyle dobrze ) zabieram się za śniadanko, leki a potem lekka kawka
Emilyanna witamy i zapraszamy ;-)
Emilyanna witamy i zapraszamy ;-)
mi_lva
mi lva ja chodzę prywatnie. wizyty sa co 4 tygodnie, na początku były co 3, wiem, ze z końcem też będą częstsze. Z tego co koleżanki mówiły, nic nie daje chodzenie do lekarza pracującego na oddziale porodówki. Przewaznie ich po prostu nie ma, ciezko trafić na odpowiednią zmianę, a i tak poród przyjmują położne
Szuszunia ja też zazdroszczę ci kopniaków. czekam na nie z niecierpliwością
czy wy też macie mniejszy brzuch rano niż wieczorem?
też oglądam program o in vitro na tlc. nagrywam sobie odcinki. za kazdym razem ryczę
kasiek poczekaj, poczekaj z Michałkiem jeszcze;-)
diabliczka współczuję bólów głowy. ja w poprzedniej ciazy miałam straszne bóle nóg. brałam końskie dawki magnezu i moczyłam co wieczór nogi w wiadrze z zimną wodą, zanurzone do kolan. do tego maść na zmęczone, opuchnięte nogi, taka którą używają np. fryzjerki
od 2 dni wieczorem jak ściągałam stanik, miałam mokre sutki najpierw pomyslałam, co jest sutki mi się spociły??? to pewnie siara. W pierwszej ciązy nic mi nie leciało. dopiero córcia pobudziła laktację
Szuszunia ja też zazdroszczę ci kopniaków. czekam na nie z niecierpliwością
czy wy też macie mniejszy brzuch rano niż wieczorem?
też oglądam program o in vitro na tlc. nagrywam sobie odcinki. za kazdym razem ryczę
kasiek poczekaj, poczekaj z Michałkiem jeszcze;-)
diabliczka współczuję bólów głowy. ja w poprzedniej ciazy miałam straszne bóle nóg. brałam końskie dawki magnezu i moczyłam co wieczór nogi w wiadrze z zimną wodą, zanurzone do kolan. do tego maść na zmęczone, opuchnięte nogi, taka którą używają np. fryzjerki
zosiasamosia przerabiałam to jakieś 3 tyg. temu. wyszukaj gdzies w necie/książce solidy artykuł jak stres i nerwy wpływają na płód. u mnie to pomogło bardzo. ustępował mi, nawet jeśli byłam upierdliwa;-) Dzis wyjechał na 3 tygodnie.Ostatnie kilka dni co dzień kloce się z moim mężem, mam już tego po dziurki w nosie. Nie potrafi się ugryzc w język tylko jeszcze dowala do pieca...
od 2 dni wieczorem jak ściągałam stanik, miałam mokre sutki najpierw pomyslałam, co jest sutki mi się spociły??? to pewnie siara. W pierwszej ciązy nic mi nie leciało. dopiero córcia pobudziła laktację
witam niedzielnie
i sobota strzeliła nawet nie wiem kiedy do domu wróciliśmy o 21
najpierw byłam u kumpeli, nagadałam się z jej 2miesiecznym Zacharym ;-) Mrówek wybawił sie ze swoją love
obiad u teściów ;-) najadłam się przecudnie ;-) chłopcy skręcali nowe łóżko ;-) a my baby odpoczywałyśmy skorzystałam z okazji i podjechałam kupić Mrówkowi jakieś jeansy, bo wszystkie ma już w stylu woda w piwnicy ;-) nie lubię jeździć do galerii w weekend, ale w tygodni to ja nie mam na to sił, więc musiałam przeboleć masakryczną ilość ludziów no, ale najważniejsze - kupiłam jedne rurki ;-) uwielbiam tego mojego chudzinka w rurkach ;-) tyłeczek do schrupania
dzisiaj planów wyjściowych nie ma, więc ... dzień lenistwa ;-) wieczorem jedynie po mleczko muszę pojechać do dziadków (czyli teściów) :-) na obiad będą tradycyjnie schabowe ziemniaczki i groszek z marchewką ;-) :-)
a Mrówek no trafił mi sie wygadany model ;-) od małego gada, gada, gada ... ;-) mówca i do tego wielbiony przez kobiety ;-) żebyście widziały nasze wejście do szatni w przedszkolu oooo, Antek, Antek ... ;-) jak był w maluchach płakał mi, że dziewczyny nie chcą z nim się bawić ;-) dałam kilka rad jak przekonać te baby do siebie ;-) i od tamtej pory ma wiecej przyjaciółek niż przyjaciół ;-) na urodziny chodzimy przede wszystkim do grona wielbicielek Antonio B ;-) a mój Antek od lat zakochany jest z wzajemnością w córcee mojej kumpeli bosko wyglądają jak się tak przytulają, całują, za rękę chodzą ;-)
KAROLA szkoda, że Lidla nie mam pod nosem ;-) pod nosem mam biedronkę, ale ona nie ma takiego fajnego pieczywa ... ale to lidlowe - mniam, mniam
i sobota strzeliła nawet nie wiem kiedy do domu wróciliśmy o 21
najpierw byłam u kumpeli, nagadałam się z jej 2miesiecznym Zacharym ;-) Mrówek wybawił sie ze swoją love
obiad u teściów ;-) najadłam się przecudnie ;-) chłopcy skręcali nowe łóżko ;-) a my baby odpoczywałyśmy skorzystałam z okazji i podjechałam kupić Mrówkowi jakieś jeansy, bo wszystkie ma już w stylu woda w piwnicy ;-) nie lubię jeździć do galerii w weekend, ale w tygodni to ja nie mam na to sił, więc musiałam przeboleć masakryczną ilość ludziów no, ale najważniejsze - kupiłam jedne rurki ;-) uwielbiam tego mojego chudzinka w rurkach ;-) tyłeczek do schrupania
dzisiaj planów wyjściowych nie ma, więc ... dzień lenistwa ;-) wieczorem jedynie po mleczko muszę pojechać do dziadków (czyli teściów) :-) na obiad będą tradycyjnie schabowe ziemniaczki i groszek z marchewką ;-) :-)
a Mrówek no trafił mi sie wygadany model ;-) od małego gada, gada, gada ... ;-) mówca i do tego wielbiony przez kobiety ;-) żebyście widziały nasze wejście do szatni w przedszkolu oooo, Antek, Antek ... ;-) jak był w maluchach płakał mi, że dziewczyny nie chcą z nim się bawić ;-) dałam kilka rad jak przekonać te baby do siebie ;-) i od tamtej pory ma wiecej przyjaciółek niż przyjaciół ;-) na urodziny chodzimy przede wszystkim do grona wielbicielek Antonio B ;-) a mój Antek od lat zakochany jest z wzajemnością w córcee mojej kumpeli bosko wyglądają jak się tak przytulają, całują, za rękę chodzą ;-)
KAROLA szkoda, że Lidla nie mam pod nosem ;-) pod nosem mam biedronkę, ale ona nie ma takiego fajnego pieczywa ... ale to lidlowe - mniam, mniam
na początku piłam, później przy mdłościach nie mogłam nawet poczuć zapachu, bo mnie muliło ;-) ale od jakiegoś czasu znowu kawę mogę pićAsku: a Ty od poczatku mozesz pic kawe i nic Ci nie jest? Bo ja na sam zapach kawy wymiotuje
Mrówek miesiąc starszy ;-)Aśku widzę że nasze dzieciaki w bardzo podobnym wieku ale twój to niezły agent żabeczko;-)
Ostatnia edycja:
reklama
mi_lva;10254755 [URL="https://www.babyboom.pl/forum/members/brownagula-128382.html" pisze:brownagula[/URL]pamiętam że w ciąży na katar żeby nawilżyć i oczyścić nos używałam wody morskiej Marimer później maluszek też tego mógł używać no bo inne psikadła do nosa odpadają
u nas straszna mgła
ciągle zastanawiam się nad zmianą lekarza i nie wiem którego wybrać masakra czy iść prywatnie czy na NFZ juz mi się to po nocach śni
dziewczyny które chodzą prywatnie jak często macie wizyty co 2 tyg? kiedyś chodziłam co 4 a teraz co 2 czy to tylko o kase chodzi czy jak
mnie tez teraz katar dopadl i wlasnie zastosowalam stermimar i super pomogl
a co lekarza chodze prywatnie co 4 tygodnie
Podziel się: