reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Witam :)

co do prezentów dla dzieci, ja też sobie nie wyobrażam żeby pójść do kogoś, komu urodziło się Dzieciątko i nic nie przynieść...
nawet jak chodzę do znajomych, którzy mają już starsze dzieci, zawsze coś przynoszę, choćby coś słodkiego ;-)

A mnie coś wzięło, jest mi zimno i mam katar, kupiłam już *spam*, ostatnio mi pomógł :)

Tak Girl . Szkoda,ze nie mieszkasz blizej:)

Martynia ja tez jak zawsze do kogos ide i wiem ,ze sa dzieci,to tez mam jakis prezencik chociazby kinder niespodzianke:)

tak z innej beczki jeśli chodzi o prezenty pod choinkę i na mikołaja to ostatnio zobaczyłam taka zabawke zamówiliśmy i jestem w szoku jest super wczoraj wypróbowaliśmy i taki ubaw a co dopiero dzieci:-D jest do zwierzak który zgaduje o jakim zwierzęciu myslisz nawet o dinozaurach zgadł bardzo trudne zwierzęta które wymyślaliśmy i mówi takim fajnym zawadiackim głosem :-) zapłaciłam 80zł przez neta ale one są też w smyku
DUMEL Discovery Magic Jinn DD 60051 - YouTube zobaczcie jak to działa dla mnie ekstra prezent:-)

gwiazdeczka - ja też nie wiem właśnie coś na obiad :( chciałabym żeby było szybkie, zdrowe i tanie :D. Coś z kaszą gryczaną np. :p.

mi_lva - śmieszna zabawka, ale o takiej pewnie będę myśleć za dobre kilka lat! Na razie prezenty dla rodzinki już mam w połowie obmyślone, więc jest ok :D. Czyli rozumiem że umiesz takie mydełko zrobić, to ciekawe czy by mi wyszło coś takiego...

Pampuszek, a moze kotlety mielone z kasza, brokulami i sosem pomidorowym?? hmmm

Dom ogarniety, lodowke zostawilam mezowi do umycia, sama siebie tez ogarnelam i czuje sie jako tako lepiej. Czas wlaczyc Gotowe na Wszystko. Chyba nigdy mi sie nie znudza :tak:

hej dziewczyny!

Annad - Dobrze, że idziesz na usg w poniedziałek to się uspokoisz. A tamten lekarz to jakaś porażka.

U nas dzisiaj bez obiadu. Wstaliśmy po imprezie o 11, więc śniadanie było w porze obiadu, każdy najedzony to nie chce mi się nic gotować. Mała ma zupkę od babci więc coś ciepłego zje ;-)
My się wczoraj wybawiliśmy, potańczyliśmy, pośmialiśmy - takie wieczory raz na jakiś czas są potrzebne.

Miłego dnia

Gwiazdeczka - w sumie pomysł dobry, ale mój średnio lubi kotlety mielone :D. Miało być tanio, wyszło że robimy łososia smażonego plus kaszę plus kalafiorka i pomidory ze śmietaną. Się okaże czy to dobry zestaw, ale łosoś zły wyjść chyba nie może :D.

reklama
My bylismy na długim, prawie dwugodzinnym spacerze z Ludwiczkiem i tak przyjemnie zmarzlismy. U nas na obiadek rosołek z ziemniaczkami sie właśnie parkocze;))) Wieczorem przyjezdzaja do nas znajomi. Fajny dzien sie zapowiada. A jutro jedziemy na budowe zobaczyc jak sie prace przy domku posuwaja:)

Do góry