reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

zosiasamosia hehdzieki. Faktycznie, pewnie chodzilo o to badanie:-)
Ja nie mialam tego badania w pierwszej ciazy. I mam nadzieje, ze i tym razem nie bede miala. No chyba, ze cos od tego czasu sie zmienilo, bo to juz jednak 4 lata minely:-)

Ostatnia edycja:
reklama
wiesz co, ja byłam w ciąży z Jankiem 11 lat temu i za cholerę nie pamiętam. Pamiętam, że po którymś z nich fenoterolu lub isoptinie serducho mi tak waliło, że myślałam, że umieram.

po fenoterolu wali a isoptin jest po to zeby wyciszyc to bicie serca
i mi faktycznie walilo okropnie ale po isoptinie po kilku dniach sie wyciszylo :)

witam majóweczki starsze i całkiem nowe:-) od wczoraj humor mnie nie opuszcza fruwam nad ziemią ciągle głaszczę się po brzuszku bo wiem że mój słodziak ma się dobrze:-D ale u nas dzisiaj zimno:szok: już tak czuć mrozik w powietrzu

pamiętam takie badanie co piło się glukozę i sprawdzali jak szybko spada cukier na początku picia myśle eee całkiem dobre ale później już nie umiałam dopić:-p a jak przyszłam po wypiciu to pani pielęgniarka się pyta: piłaś tą glukozę bo wszystko spadło:-D oby teraz też tak było

Cztery lata. Teraz jestem znow na etapie zalamania, gdyz nie umiem pozbierac do kupy wszystkich info co do tego jak to wszystko tu dziala, jesl chodzi o ciaze, urlop, i inne *******y.

witam sobotnio :-)

wczoraj mieliśmy gości ;-) na mecze przyjechali chłopaki, jeden był z żoną i trzylatką ;-) po pierwszym meczu większość się zmyła, został tylko najlepszejszy kumepl i mój ślubny ;-) do 23 im towarzyszyłam, później do łóżeczka zwiałam ;-)

a rano trzeba było wstać, mam wolny weekend, ale teściu poprosił ślubnego o wspólny wyjazd do Poznania :-D tak mu się spodobało nasze łóżko ;-) więc dzisiaj będzie mieć takie samo dla siebie :-D tylko wersję węższą ;-) bo inna im nie wejdzie ;-) tak więc po obiedzie jadę z Mrówkiem do teściów ;-) bo Mrówek już nie może doczekać się skręcania ;-) jak przystało na prawdziwego chłopa uwielbia takie rzeczy ;-)

zjadłam śniadanko, Mrówek wylazł na dwór w poszukiwaniu kolegów ;-) o 12 idziemy do mojej kumpeli i jej dzieci ;-) jedna z córek jest moja obecną przyszłą synową :-D

chyba zrobię sobie kawkę, bo tak mnie na spanie bierze :dry: niby do 8 pospałam, ale ... pospałabym jeszcze dłużej ;-) rano pojechałam do lidla po pieczywo ;-) i przy okazji bombki sobie kupiłam :-D za miesiąc już będziemy choinkę ubierać :-D jaaaaa, bosko :-D uwielbiam zapach choinki w domu ;-)

LENA mam przepis na cienkie ciacho do pizzy ;-) wrzucać na wątek kulinarny?

edit :-D
Mrówek dzwoni domofonem: Żabeczko, za zimno, otwieraj, bo zamarznę :-D :-D :-D
wrócił do domu ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane!

Widze, ze Wam humory dopisuja, bardzo dobrze. Ja mam jakies nasilenie mdlosci i zmeczenia.. Myslalam, ze powinno juz przechodzic ale nie, jest gorzej (13tydz i 1 dzien wedlug ostatniego usg). A tutaj trzeba posprztac bo gosci bede miala, pranie zrobic, grzyb znowu wyszedl naokolo okna trzeba to umyc jak najszybciej zanim sie rozprzestrzeni, w lodowce smierdzi musze umyc.. No ale dosyc narzekania..

Asku Twoj syn jest genialny!

Girl86 witaj!

Co do baby shower, to w Anglii jest to bardzo popularne, ale ja chyba odpuszcze.. A wlasnie prezentow sie tu nie daje jak sie dzidzius urodzi, pamietam jak moja kolezanka urodzla i poszlam do jej syneczka z ubrankiem i ona taka zaskoczona byla, ze cos mu kupilam.. Co kraj to obyczaj..

reklama
Do góry