reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Danusia34 - teściowa kupuje małemu od początku, chodzi mi o kuzynostwo, ciotki i pozostałą bliską rodzine mojego M. Ale co tam... jak umiesz liczyć to licz na siebie, prawda :tak: przynajmniej kupuje to co mi się podoba...

Czy dostałyście już grzechotkę z Fisher Price??? coś mi się wydaje że jak zwykle nic nie dostanę :no:

AAA czyli wszystko ok:-)
Z kuzynostwem to moze tak byc.... niestety. Ja nie moge niestety liczyc na rodzine, bo sami tu jak dwa kolki jestesmy , wiec tez bede wszystko sama kupowac, no chyba ze kolezanki z pracy zrobia baby shower:-D

A i jeszcze mi sie przypomnialo jak ja bylam zawiedziena jak po naszym slubie nic nie dostalismy od rodziny meza. Tylko tata jego dal nam kase a reszta nic doslownie nas zlali.

Potem niektorzy jakies zaczeli nam prezenty dawac, ze niby tak to bylo zaplanowane. A mnie sie wydaje ze po prostu im glupio sie zrobilo albo maz cos im powiedzial.

Ostatnia edycja:
reklama
U nas jakoś baby shower jeszcze się nie zaklimatyzowalo. Natomiast panowie robią pępkowe i piją z radości. A kobitka w tym czasie w pologu z dzieciem :-(
a mnie to kumpele ostatnio jak zarazy unikają, jakby się bały ze się brzuchem zarazą.

Babelku gratuluję wizyty. Tez dziś miałam miec nosek i kark. A wyszłam prawie zaryczana. Ale w poniedziałek idę do innego gina i to mnie jakoś uspokaja.

o rety nie śpicie jeszcze?:))

Witam nowe mamusie;)

Annad dobrze ze w pn bedziesz miala USG, uspokoisz się na pewno. Ale w szoku jestem, jak czytam o Twojej wizycie. Ja nie wiem Ci lekarze to myślą że my wróżki jesteśmy?przecież gdyby tak było to byśmy nie potrzebowaly lekarzy,,,,

A mnie ten brzuch tak boli i boli:( wzielam dzis już chyba 5 nospe w sumie, i nic. Jak tak bedzie bolalao to jutro do pracy nie idę.Tylko na IP.

Dobrej nocki:)

No wiec jest to moja pierwsza ciaza, jestem w 16 tygodniu i jestem bardzo szczesliwa!! Termin porodu wedlug ostatniej miesiaczki mam na 4 maja 2014 r., ale na ostatnim usg zmienilo sie na 30 kwietnia 2014 r. Jak macie pytania to pytajcie, chetnie odpowiem :)

reklama
Do góry