reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Fajne plany i dobre rozwiązanie:)) swoją drogą te pokoje przechodnie to trochę ktoś nie przemyslał jak wymyślał:) to powodzenia w takim razie:) Ja w ogole mam znajomych dobrych z lbl, w zasadzie teraz mieszkają w Turce i powiem Ci że Lublin mogłby być dla mnie miastem do życia:) szkoda tylko że z praca kiepsko.

reklama
Makao dobre myslenie powodzenia :-)
caroline fajna kuchnia ja bede miec szara ;-)nie moge sie doczekac za rok juz bedziemy na swoim...

nie nadrobie was bo znowu zeby daly popalic jestem po dentysice kolejny poszedl mam dosc ! smialam sie z dentysta ze juz 3 ciazy nie zniose a jak tak to z gibisem chyba ;p

Futurystka ja staram się je po prostu przesuszyć, czyli peeling i maseczka oczyszczająca z glinki. Efekt jest ok, też nie używam nic mocniejszego.

Karmelowa zdrówka dla Twojego chłopaka. Błysk w oku z całą pewnością ma po mamusi ;-)
Caroline bardzo ładna kuchnia :happy: I te roletki, które wybrałaś też ładne. Ja w oknie nie mam nic, ale mieszkam na 8 piętrze, bloków podobnej wysokości nie ma, więc zrezygnowałam z wieszania czegokolwiek. Meble mam biały połysk, blat dąb, kafle na ścianie z meblami zielone z motywem bambusa i farba na reszcie ścian też trawiasto zielona, podłoga kafle beż. Bardzo lubię moją kuchnię, bo cała wg mojego pomysłu. Szkoda tylko, że zmieścił się jedynie mały stół, ale i tak jak na kuchnię w bloku nie jest źle.

Zaraz zbieram się do pracy... Miłego dnia!

Czesc dziewczyny! Wreszcie wrocilismy. Mielismy juz byc w srode ale spotkala nas przygoda z autem:( i niestety auto zostalo do naprawy w Polsce a my wczoraj zostalismy wieczorem odwiezieni do domu. Ogolnie zle sie czuje psychicznie. Boli mnie glowa:( Mialam isc dzisiaj do dentysty ale mam problem,poniewaz rano nie daje rady:( Albo wymiotuje albo mam mdlosci ktore jeszcze mnie nie opuscily. W poniedzialek rano przed wyjazdem do Pl tak strasznei wymiotowalam,ze nawet nie wiem dlaczego:( Maz pojechal do pracy. Ja robie pranie. Nie dlugo musze wstawic kolejne. Tak w ogole to wydaje mi sie,ze mam maly brzuch. Duzo ludzi mi to mowi. Moze teraz bedzei ten czas jak zacznie mi rosnac. I zaczelam sie tym stresowac:(

Ale Wy produkujecie!!! :tak:

Współczuję bólu pleców i brzuszków... mi na szczęście brzuszek trochę odpuścił... ale plecy bolą, zwłaszcza kiedy myje naczynia... za to standardowo cierpię na ból głowy, już wytrzymać nie mogę... jest nie do zniesienia!!! może macie jakieś sposoby??? do tego boli mnie gardło... coś mnie rozkłada... :-( co można w ciąży na gradło???

Witam nowe Majóweczki i pozdrawiam te "stare" :-D

Cześć Majóweczki!
Witam nowe mamusie!

Posprzątałam, spiłam kawę i myślę co tu dalej robić :-)
Na gardło tatntum verde mozna brać z tego co pamiętam ze starych postów, ja brałam Isle, bo strasznie miałam wysuszone gardło :confused2:

Miłego piątku!!!

ja też dziś do dentysty idę, zaczęły mi dokuczać 6-tki. bardzo wrazliwe na ciepło/zimno. Musze się zorientować co jest.

Caroline ładna kuchnia :)

Futurystka ja tonik używam tylko

Mia ja tez mam mały brzuch, zwłaszcza rano jest płaski. Ale ciesz się, będziemy dłużej szczupłe i sprawne;-)

reklama
Witanko

Ja wczoraj przez ten stres nie mogłam normalnie funkcjonować a dziś wcale nie jest lepiej bo dodatkowo mam prenatalne i stresuję się że hej! Od rana wszystko mi z rąk leci, nic mi nie wychodzi.
Wyobraźcie sobie , że nie mogłam zrobić naleśników! Pierwszy raz w życiu mi ciasto naleśnikowe nie wyszło tak się jakoś kleiło, nie chciały się dobrze te naleśniki smażyć, w końcu w usmażeni może 3 nagle wypadła mi miska z ciastem z rąk..... cała kuchnia ufajdana, ja, moje dziecko i wszystko co tylko było dookoła:-) Dziś nic innego tylko FAJTŁAPA :-D

Prenatalne o 17 - gdzie tam jeszczeeeee:szok:

Do góry