reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

zapomniałam wam napisać. dzwoni przedwczoraj do mojego M. kolega i pytał czy nie chciałabym założyć sobie działalności i zarobić na ciąży, ze jego żona ksiegowa się tym zajmuje. Ja też się nie nadaję do kręcenia szwindli, zresztą pracuję w budżetówce, ewentualna wpadka miałaby dla mnie poważniejsze konsekwencje, ale sa jednak firmy które się tym zajmują.

Bąbelek będzie dobrze

reklama
Hej dziewczyny!

Wczoraj chciałam nadrobić zaległości, ale forum nie współpracowało. Dzisiaj nadrobiłam, naskrobałam posta a mała "pyk" i wyłączyła komputer i wcięło wszystko.

Karmelowa - zdrówka dla synka i oby Was dzisiaj wypisali.
Makao - Ważny dzień masz. Zakup mieszkania i podglądanie bąbelka.
Wichurka - Zmiany o których piszesz to normalne ;-)
Ewelinka - Przeżyłaś wizytę to może będzie z teściami trochę lepiej ;-)

Nie pamiętam co tam miałam Wam jeszcze odpisać :-(.
My dzisiaj mamy wychodne, idziemy na urodziny do kolegi ;-) a mała idzie na noc do babci, żebym mogła się wyspać jutro ;-).

Teraz siedzę i się relaksuje z nogami w misce z ciepłą wodą (trzeba paznokcie ogarnąć) a po południu przyjeżdżają znajomi z którymi idziemy bo koleżanka chce mnie czesać i malować, więc dzisiaj mam dzień dziecka :-) Żyć nie umierać ;-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze ;-)

Miłego dnia Majóweczki ;-)

Witam i ja!

Dzis troche pozno bo mialam nie ciekawie w pracy jak zaczelam ale juz jest ok. Zrobic swoje i isc do domu :)

Lena i Makao zycze udanych wizyt
Innym wizytujacym ktore przeoczylam tez! Trzymam kciuki za Was wszystkie!

Kurczaczek to fajnie, ze sie wyrwiecie z mezem, kolezanka na pewno Cie zrobi na bostwo! Milej zabawy

Anka ja tez od zawsze mialam duzy biust, przed ciaza 70DD teraz mam 75E ale juz mnie staniki cisna :/.. Przynajmniej maz sie cieszy :D

Co dzis na obiad macie? Ja rybke z frytkami i surowka :)

U mnie dzisiaj na obiad kluski śląskie, mięsko i sos grzybowy:tak:
Jak fajnie już byćw domu:-)
O 17 wizyta i nie chce mi się iść taki kawał do przychodni, ale nie mam wyboru, bo mąż w pracy:-p
Usg nie będzie, ale zastanawiam się czy posłuchamy serduszka? W Norwegii na każdej ziycie położna dawała mi posłuchać:tak:

Aha co do obiadu,to mam dzisiaj pierogii ruskie :) 20131115_143852.jpg

Załączniki

• 20131115_143852.jpg
    20131115_143852.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 32
Witam :)

ja dzisiaj musiałam podjechać do pracy żeby podpisać jakieś papiery, tak mi się nie chciało... oczywiście wyszłam z niej po 2 godzinach bo każdy się wypytywał o wszystko... ale ważne, że było miło :tak:

co do urządzania mieszkania- ja również jestem na tym etapie i także chcę kupić do kuchni roletę rzymską (meble biały połysk, szary blat, białe ściany+ jedna szara, szkło hartowane pomiędzy szafkami, tak więc mogę poszaleć z dodatkami) :-D

witam nową Majóweczkę!

hej
chustomaniaczka nie nerwuj się;-) ivon pisała ogólnikowo, że zdarza się, ze rodzice nieumiejętnie wiążą chustę i to zagraza dziecku. pewnie ty się nauczyłaś do perfekcji, skoro obojgu było wam wygodnie.
szczerze mówiac to ja miałam na mysli swoj kręgosłup, nie dziecka, ale moje wątpliwości biorą sie stąd, ze nigdy nie wiazałam chusty i boję sie czy umiałabym zrobic to poprawnie.

to nie tak, nie denerwuję się.. co do złego wiązania- no cóż- wszystko można spaprać...a dziecko mając na rękach mozna nawet upuścić..ale zakładamy że wszystko staramy sie robic jak najlepiej. jeśli chodzi o kręgosłup to chusta bardzo dobrze rozkłada ciężar. ja jestem malutka, drobna i słaba- a bez problemu dawałam radę:)

reklama
Widze, ze wszystkie do dentysty biegaja a mnie moja lekarka zabronila!! :-/ mimo, ze mam dziury powiedziala, ze lepiej zaczekac i isc po... No chyba ze mnie boli. Uff...

Do góry