gwiazdeczka88
Fanka BB :)
Ja mam 4 kilo do przodu ale chyba wszystko w cycki idzie bo tylko one sie zdaja powiekszac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 4 kilo do przodu ale chyba wszystko w cycki idzie bo tylko one sie zdaja powiekszac
pampuszek ja na początku ciąży chodziłam na fitness i trochę mi podpadlo bo się strasznie meczylam a wcześniej nie miałam problemu z ćwiczeniami
dobra ja już ide spac
Dziewczyny na tym etapie ciąży to plecy nie bola od brzucha tylko od tego ze macica idzie do góry i uciska na kręgosłup. Mój gin mi to wczoraj tłumaczył i powiedział ze nic na to nie ma bo leki nie pomogą.
Jak ja wam zazdroszczę tych ćwiczeń, ja nic nie moge nawet chodzić za dużo.
Bede ja sie męczyć po ciąży zeby zgubić to co nabiore.
Ale mam inne zagadnienie do poruszenia. Leze wlasnie w wannie i obserwuje swoje ciało. Sutki mam inne. Powiększyły sie i zrobiły sie wokół nich takie jakby gruczoły. Dziwne to. Poza tym od jakiegoś czasu jak wstaje rano to mam jakby oblepiony sutki, jakby w nocy sie z nich coś wydzielili. Tez tak macie?