reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

W środe zrobiłam tescior i sa II kreseczki- Według moich obliczeń dzidzia przyjdzie 15 maja :) A brzuch mnie też pobolewa i cały czas myśle ze zaraz okres przyjdzie i od wczoraj zaczynaja mnie piersi pobolewać. Ale to normalne .Pozdrawiam

reklama
Witam nowe dziewczyny ;))

Właśnie wstaje. Ale pospalam tylko obudził mnie ból piersi. Czasem tak rano bolą że przestaje to być zabawne ;)))

Trzeba sie szykować i zmykam do pracy na 8.5godziny. Mimo wszystko każdy nowy dzień mnie cieszy bo zmienia sie moj suwaczek. O ciąży wiemy juz ponad dwa tygodnie ale tak czesto patrze na kaneldarz ze wydaje mi sie ze czas stoi w miejscu.

Miłego dnia dziewczyny

Witam!
Ja dzisiaj kiepsko się czuje, jakbym chora miała być :(
Nie mam na nic siły, a tu trzeba zakupy zrobić i obiad ugotować :(

karmelowa kochana nie możesz nawet tak myśleć! Wiem, że Ci ciężko i ja też przyznam się czasem się boje, ale musimy być silne! Będzie dobrze i skoro nic złego się nie dzieje to nasze fasolki mają się dobrze. Będę trzymać kciuki za Twoją wizytę i zobaczysz napewno wszystko będzie dobrze :)
Kinga gratulacje :)
anilewe ja też lubię patrzeć jak suwaczek z dnia na dzień przeskakuje :)

Stanowczo powinnam zostać odcięta od neta... na codzień nie mam czasu a dziś mam go w nadmiarze więc kombinuje i czytam głupoty a potem są schizy :D

Powinnam się wziąć za sprzątanie, ale tak myślę, że jeszcze nie pora na takie wybryki :D

Gratuluje II kresek!! Im nas więcej tym lepiej :)

to dobrze, że nie tylko ja się schizuję :-p

ja wczoraj po tym spacerze padłam. Wykąpałam się i o 21:00 już spałam :-) dzisiaj 6:30 pobudka i pracować... pierwszy raz od prawie 4 lat pracowałam w sobotę :szok: umowę podpisałam na nowo i zadzwonił do mnie nowy klient, więc od razu podskoczyłam na spotkanie pogadać i może coś z tego wyjdzie, więc trzymajcie kciuki :happy2: no i taka już głodna byłam, bo bez śniadania z domu wyszłam, że do knajpki zaszłam na jajecznicę, tosty i herbatę :-p

teraz pranie nastawiłam, pogoda piękna więc szybko na balkonie wyschnie i trzeba by posprzątać w końcu... ale mąż kończy pracę o 20:00 więc mam jeszcze czas :-)

i znowu senna jestem :-p normalnie ta ciąża działa na mnie jak środek nasenny :-p

Boże jaką ja mam zgagę... mam nadzieję że nie bedzie mi znowu aż tak bardzo dokuczać jak w poprzedniej ciąży..:tak:
sprzątać mi się nie chce;/ a w końcu tzreba by było 2 dzień podłoga nie myta..
My dziś i jutro idziemy na urodzinki także wieczorem raczej padne na dziub prosto do łóżka taka padnięta bede;)
Wszystkim Wam życzę dziś dużo uśmiechu i mile spędzonego czasu;)
buziaki

aesthete Trzymam kciuki..trzeba było powiedzieć klientowi, że teraz masz przywileje i jeśli nie chce plagi myszy to im szybciej się namyśli tym lepiej dla niego :-D

ania// też dziś idziemy na urodzinki..do teściowej...taa..ale mam nadzieję, że chociaż Ty się będziesz dobrze bawić ;-) a co do zgagi.. to dziadostwo potrafi życie uprzykrzyc... w 3 trym z synkiem, jak pojawiałam się w aptece pani farmaceutka miała już rennie na ladzie :D nawet spałam z tym cholerstwem pod poduszką

reklama
Dzis w 24 dzien cyklu zrobilam test z rana i wyszly 2 kreski,druga bardzo bardzo blada,pozle wamkilka zdjec tesciku,na zdjeciu jeszcze mnie widac hihih,tzn kreska jest ale nie wiem czy na zdjeciu bedzie cos widac,oby,prosze sie wpatrywac bo to bardzo wczesnie :tak:.

2dgqofl.jpg

33bd4pw.jpg

2vacd1g.jpg

MAM nadzieje ze czegos sie tam dopatrzycie bo na zdjeciu to zle widac

Do góry