reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

W końcu weekend! :D
Ależ we mnie hormony dzisiaj buzują :(
Nawrzeszczałam dzisiaj na męża, a potem pół godziny ryczałam :( Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje...
I znowu mnie zemdliło w drodze z pracy :/

Widzę, że dużo rocznic ślubu się szykuje w tym miesiącu :)
My z mężem 10 września mamy 2 rocznicę.

Co do bólu brzucha to mnie też od czasu do czasu pobolewa podbrzusze i jajniki. Raz zakłuje, innym razem mam uczucie takiego rozciągania, a czasem podobny ból jak na okres tylko o wiele słabszy. Ale w końcu nasze ciała przygotowują się na dzidzię więc to normalne:tak:

straciatella kochana to teraz obowiązkowo odpoczywaj i nie przemęczaj się! Serduszko jest i fasolek silny więc napewno wszystko będzie dobrze!

reklama
Kurczaczek_k a jak gruba wychodzi ta pizza? bo ja probuje roznych przepisow na pizze i nie umie zrobic takiej by byla w miare cienka jak w pizzeri tylko wychodzi mi taki grubas wsciekly - a takiej nie lubie;/ mozesz dac linka do przykladowej pizzy jaka wychodzi z Twojego przepisu mniej wiecej??

Linka nie podam bo to przepis od kolegi a nie z netu. Mi pizza wychodzi taka max 1,5 cm, nawet nigdy nie próbowałam zrobić cieńszej bo nam taka smakuje ;-)

Właśnie o jednej dziewczyny z innego forum co znamy się już z 4 lata dostałam jakby patelnia w łeb, że ja mając zaburzenia lękow z dperesja nie powinnam zachodzić w ciążę:-(

Dziewczyny mają rację, nie słuchaj takich ludzi z forum, nie są lekarzami i też nie ma pewności, że mają podobną przypadłość i mają podstawę żeby się wypowiadać.
Dziewczyny a u mnie jakieś małe plamienie :-(
Byłam u ginka szybko, niby wszystko w porządku.. serduszko pika! Ale duphaston dostalam i zakaz dźwigania czegokolwiek..
Ponoć jakiś maleńki krwiak w miejscu zagnieżdzenia :confused:
Dobrze, że teraz mam 2 tyg wolnego..

Dobrze, że sprawdziłaś. Serducho ok, to teraz wykorzystaj wolne i tylko leż i odpoczywaj ;-)

Ja rez chyba wykrakalam ze nic mnie nie boli to teraz i brzusio mnie boli i znowu sluz mam podbarwiony tak na bezowo brazowo:( Wzielam odrazu no spe i magnez mam nadzieje ze pomoze bo w tedy poronilam w tym samym czasie. Dzisiaj znowu spac nie bedede bo bede latac do wc czy cos nie leci. Aj wszystko sie psuje jak na zlosc.

Wziełaś no spe i teraz odpoczywaj, zobaczysz zaraz poczujesz się lepiej ;-)

ania//- ma 29 lat!! eh siedze w pokoju drugim bo nie mialam sily nawet nigdzie isc- a Maz sie jeszcze mnie czepia ,ze mam focha- teraz dopiero przyszly te baby- ja pier... o tej godzinie - poorabalo ich wszytskich 0 mam dosc :angry:

Powinnaś z nim przeprowadzić jakąś porządną rozmowę, powiedzieć co cie boli i coś ustalić. Bo taki stres tobie teraz nie służy.

W końcu weekend! :D
Ależ we mnie hormony dzisiaj buzują :(
Nawrzeszczałam dzisiaj na męża, a potem pół godziny ryczałam :( Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje...
I znowu mnie zemdliło w drodze z pracy :/

Widzę, że dużo rocznic ślubu się szykuje w tym miesiącu :)
My z mężem 10 września mamy 2 rocznicę.

Co do bólu brzucha to mnie też od czasu do czasu pobolewa podbrzusze i jajniki. Raz zakłuje, innym razem mam uczucie takiego rozciągania, a czasem podobny ból jak na okres tylko o wiele słabszy. Ale w końcu nasze ciała przygotowują się na dzidzię więc to normalne:tak:

Gratuluję rocznicy ślubu ;-) U nas rocznica w październiku już trzecia :-)
Hormonów nie zazdroszczę :-( mój M wyjechał więc ja nie mam na kogo nawrzeszczeć.

Dziewczyny a u mnie jakieś małe plamienie :-(
Byłam u ginka szybko, niby wszystko w porządku.. serduszko pika!.

za kazdym razem przy korzystaniu z toalety obwiam czy ze zobacze zabarwiony sluz, albo okaze sie ze plamie.
to chyba ten strach, czlowiek sie za duzo naczyta i nie moze sie zrelaksowac i fiksuje
lepiej isc do lekarza i miec pewnosc, niz sie denerwowac

perelko a moze dziecko to akurat lek na twoje leki? nikt nie ma prawa mowic tak jak ta dziewczyna z forum.

szkola13, nie martw sie na zapas! i odpoczywaj

stazi a ile lat jestescie razem? z jednej strony trzeba miec zaufanie do siebie, z drugiej strony jak sie kocha to rozumie sie uczucia drugiej osoby, ale z trzeciej, jesli ona byla jego najlepsza kolezanka na dlugo przed toba to w zasadzie ciezko stawiac ultimatum. Tak chyba juz jest, I ja to pisalam i dziewczyny tez, ze w naszym zwiazku zadne nie chce isc same, jak takie papuzki nierozlaczki, mimo ze stuknie nam za miesiac 10 lat to my dalej szalenczo zakochani jak na samym pooczatku i to chyba jest sekret zgrania w zwiazku.
ja bym tam sie zakrecila kolo nich, zobaczyla co sie dzieje, bo potem bedzie ze siedzialas jak dzik w innym pokoju. idz zrob wrazenie ze to twoj dom !Q!

Czesc dziewczyny,ja tak pomalutku i pocichutku zagladam do was bo dzis w 23 dzien cyklu zrobilam test bo cos juz podejzewalam i wyszla druga bardzo bladziutka kreska.
Mnie zawsze blade kreski wychodzily i zawsze w tedy w ciazy bylam,wiec mysle ze i tym razem jestem, a bardzo blada kreska bo to dopiero 23 dzien cyklu ale juz wyszedl pozytywny i to 3 osoby razem ze mna test widzialy wiec chyba omamow nie mamy hihihih.

Jesli bedzie wszystko dobrze to bedzie to teraz moja 4 ciaza,1 poronilam :-(,2 mam corke a z 3 syna :).

Jesli chodzi o bolesci to objawy to agresywna do M sie zrobilam,w nocy spac nie umiem,dzis poplakalam sie na trudnych sprawach z byle powodu i boli mnie brzuch jak na @,mnie bardziej boli ten brzuch bo ja jestem po 2 cc i lekarze mowia ze mam duzo skrzepow i zrostow .

Kolo wtorku planuje test powtorzyc bo w srode mam gina,zapisalam sie do niego jeszcze nie wiedzac ze jestem w ciazy.

Wedlug kalkulatora termin porodu wychodzi miedzy 22 a 24 maja 2014 :tak:.

dorota, witamy serdecznie!!!:-) i trzymamy kciuki za grubaśne II.

Straciatella, kładź się jutro i odpoczywaj. Odpuść sprzątania itp. Musisz o Was dbać:tak:

szkola, spokojnie musisz myśleć pozytywnie. Takie rzeczy się zdarzają i wcale nie muszą oznaczać niczego złego. Jak nie przejdzie, to leć do lekarza.

Ja sama siedzę dziś wieczorkiem, bo mąż na meczu z kolegami ... siedzimy razem, ja i moja fasolcia;-)

Dobrej nocki dziewczyny!!!

reklama
Dziewczyny oglądałam własnie film Marley i ja czy jak to sie pisze dosłownie łzy ciurkiem płynęły tak patrze na moj pieski, że też odejdą :(

aesthete ja ogólnie pochodze z Jaworzna, ale nieraz do zoo jeździmy bądź do wesołego :)

Straciatella musisz uważac na siebie dobrze, że krwiak w pore został rozpoznany teraz odpoczywaj żeby sie wchłonął..

szkoła leż odpoczywaj nie przemęczaj się, a będzie dobrze ;)

aNilewe mam nadzieje, że ten zly stan minie może później w ciązy jak będzie wszystko wporządku...

dorota witaj :)

Do góry