reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

O matko, ale wczoraj padłam. Tak mnie zdenerwowali, bo wysłałam umowę i dokumenty klienta żeby uruchomili to jeszcze w piątek, to dostałam maila że brakuje mojej pieczątki i nie uruchomią! Gdzie współpracuję z nimi kilka lat i nie raz pieczątki nie było i było ok :/ tak mi ciśnienie podnieśli bo dzisiaj pobudka o 6:30 i muszę na nowo umowę drukować i do klienta jechać :/

Nie odpiszę wszystkim bo na tel pisze ale Dorocie gratuluję II :)

i miłego dnia, ja lecę pracować :/

reklama
Dzieki za wsparcie:) Brzuch mnie tak nie boli ale sluz nie jest juz przezroczysty tylko taki kremowy i niewiem czy dobtze czy zle a i jeszcze gdzie niegdzie troche brunatno brazowy.
Gratuluje 2 kresek
Przepraszam ze tak krotko ale z tel pisze.

hej a mnie w nocy brzuch zaczol bolec i kurcze do teraz boli nie wiem sama moze dla tego ze wczoraj sie smazonego nazarlam :)

Dorota witaj!
ja też wczoraj padłam wieczorem i obudziłam się koło 23, nie lubię tak przysypiać, bo potem nie wiem czy dalej spać, czy się przebudzić, wykąpać, takie rozbicie :-D za to dzisiaj rano się obudziłam po 6 i koniec spania, jak to często bywa w sobotę.. :cool2:
co do tych bóli, to mam tak samo: czasem jakiś ucisk, czasem niby skurcz, rozciąganie... dla mnie to wszystko jest nowe i nieznane, wiem, że wiele kobiet czuje to samo, no ale jak się nie martwić... jak już będę po pierwszej wizycie, to się może uspokoję

Dorota witaj!
ja też wczoraj padłam wieczorem i obudziłam się koło 23, nie lubię tak przysypiać, bo potem nie wiem czy dalej spać, czy się przebudzić, wykąpać, takie rozbicie :-D za to dzisiaj rano się obudziłam po 6 i koniec spania, jak to często bywa w sobotę.. :cool2:
co do tych bóli, to mam tak samo: czasem jakiś ucisk, czasem niby skurcz, rozciąganie... dla mnie to wszystko jest nowe i nieznane, wiem, że wiele kobiet czuje to samo, no ale jak się nie martwić... jak już będę po pierwszej wizycie, to się może uspokoję

a kiedy Twoja pierwsza wizyta ? ja w srode bede miec juz 3 :)

Witam się i ja;)
dorota, witaj i gratulacje!!!:)
stazi, i jak tam minoł ten nieszczęsny wieczór?? nie umiem zrozumieć teo twojego męża.. tyle przykrości ci sprawia i stresu zamiast się opiekować Wami.. Mój M ma 26 lat i przeszło 6 lat jesteśmy razem a 1,5 miesiąca po ślubie ale tak jak ktoraś z dziewczyn powiedziała ciągle zakochani i nikt nikomu na złość nie robi wszystko omawiane imprezki wspólne i wg.
straciatella, połóż się i odpoczywaj a bedzie dobrze;) ja miałam bardzo dużego krwiaka na początku ciąży z nati.. był 2 razy większy niż pęcherzyk ciążowy i nad pęcherzykiem więc jak by pękł cały to wszystko by wyleciało razem z tym krwiakiem.. na szczęście pękł tylko troche.. fakt leżałam 2 miesiące plackiem M wszystko rano szykował śniadanie piloty do TV laptopa coś do pomaszkecenia do jedzenia itp. szedł do pracy póżniej obiad robił sprzątał.. czułam się jak kaleka bo sama do wanny nie mogłam wejść.. bo był tak duży ten krwiak;) od samego początku jadłam duphaston właśnie.. bo po 2 poronieniach. po 2 miesiącech nie było widać nic cały się wchłonoł;)
dziewczyny, kremowy śluz nie jest straszny;) ten brunatny też może nic nie znaczyć bo to stara krew widocznie gdzieś tam spływa;) nie martwimy się i nie nakręcamy;)

Moje kochane dzieciątko raczkuje już;)

reklama
Mam dziś tak podły nastrój, że prawie chodzę po ścianach. Sama w sumie nie wiem dlaczego. Boję się, że coś się stanie z groszkiem, że sen się skończy i zostanę z niczym. Pobolewa mnie brzuch i krzyż, i latam do ubikacji sprawdzać czy mnie krew nie zalewa, na szczęscie to śluz, biało-żółto-serkowaty, więc taki jaki miałam w poprzedniej ciąży.
Wizyta dopiero 12.09 i mam stracha, że lekarz nie będzie miał dla mnie dobrych wieści.

Do góry