reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Witam wracam do swiata zywych;-)
dzieki za dobre slowa popoludniu przeszlo a dzis nic juz nie boli;-) na spontana wybralismy sie z mlodym do Aqa parq na poczatku sie bal potem zaczal szalec i w koncu nawalil do pamka dobrze ze go maz zdazyl wyjac reszte dokonczyl w lazience damskiej :-D dodam ze moj synek ma problem z kupa psychicznie sie zablokowal w styczniu tego roku i kupe robi tylko po czopku, wiec cieszylismy sie ze zrobil bez haha ;D
dzis trzeba ogarnac bo beda goscie i czekam do popoludnia czy maz dzis wroci niormlanie z pracy czy dopiero spotkamy sie w sobote popoludniu;/

Witaj Kasia;-)widze we wloszech kiepsko z macierzynskimi:szok:
Asku Mrówek wymiata;-)
Martuska moja endo czy prv czy nfz wizyta wyglada tak samo i sama o wsyzstko mnie pytala itd....wspolczuje jakis konowal z Twojego;/
Gwiazdeczka Lena to normlane u ludzi...a popatrzcie z drugiej strony na to... a plotkuja bo news zaraz przestana, nie ma co sie wqrzac;-)ja od razu mowie zeby nie bylo pekulacji i wzyscy gratuluja a dopoki wy tego nie potwierdzicie caly czas beda szepty :-)ja tez wole lato choc kiedys lubialam zime, krajobraz w zime jest pikeny jak jest bialo ale jak jest mega duzy mroz i trzeba szyby drkobac albo odwilz nienawidze;/
Ewwe wspolczuje mdlosci mnie jeszcze heftanko trzyma ale w mniejszym stopniu, a co do wygody nikt w domu Cie nie lustruje to nie ma sie czym porzejmowac;)
Joanna niezle impeza Ci sie szykuje powodzenia;-)naj dla malej;-)
Brownagula zdarza sie taka juz jest z zusem a mama troche nie fajnie sie zachowala;/
Struss dobrz zrobilas, wike starszych ludzie jest czyms czym najbardziej sie boje ale niektorzy ludzie nazbyt to wykorzystuja ;/
czekamy na efekty...;-)dom hmm chyba troche drozej niz mieszkanie ale masz sowj kawalek ziemi ch** wszyscy do tego maja wiec ja wole dom :p podatek co roku, opal co roku bierzce oplaty woda prad tv net i my jeszcze ubezpieczenie domu;-)
Aesthete mniam jakie pyszne 2 sniadanie;p
Futurystka ciesze sie ze obylo sie bez bolu zazdroszcze;-)
Bajka super ze badani wyszly w porzadku a oze wlasnie to nie miesniak moze na nastepnym usg juz tego nie bedzie;-)
Wichurka masz nakaz odpoczynku! nie forsuj sie po co ci zbedne wrazenia;P
Iwona u nas przy kazdej anomalii wszyscy sie boja najbardziej tesciowa, po trabie powietrzej z 2008 roku my przyjechalismy po wszystkim pare h obraz- apokalipsa! wspolczuje mam nadzieje ze malej strach minie...
Anka gratki oby nie wrocily:D

co do meza gary jak musi i to raz na rok zeby cos zrobic i nic skomplkowanego, poza tym pomoze a najbardziej przy dzieciu od narodzin takiego tatusia na rekach nosic;-)

Perelka konsultuj sie i dawaj znac, wiem ze straznie brzmi ale nie jedna miala kobieta i donosila pieknie cize Ty tez tak bedziesz miec !
Szuszunia pieknie wytlumaczyla;-)
Nadzieja mam 3 kg wiecej tez stoje w miejscu i tez uwazam na to co jem mam nadzieje ze uda ci sie nie przekraczac ja zalozylam ze do 12 maks moge dojsc nic wiecej...damy rade a na homony nic nie poradzisz jak zdrowie wazne...
Lena Paczkow znana miejscowowsc moja frend miala tam dziadkow;-)
klodzkowe okolice piekne;-)
Pampuszek mozliwe i juz zostanie ta linia;p
Czesc Straciatella wpisuj sie tu;p
Karmelowa sun gdzie jestes???jak z mezem??
Zyrafka kazdy robi jak chce skoro wolisz nie robic Twoj w tym interes, nikt nie ma prawa ci tego kazac, ja tam jednak mam spokojniesza glowe po ;D
Milva powodzonka na wizycie;-)
hej Ewelin pisz pisz;-)

reklama
mallaika ja wczoraj mialam usg i na 80% mężczyzna:D..mój chłop skakał z radości:D bo to pierworodny będzie :)....ale z tego co wiem to na majówkach narazie przewaga chłopców?

czesc:)

Pampuszek, ja nosiłam mojego synka w chuście elastycznej jak był malutki, niesamowita ulga dla bolącego kręgosłupa, a i jemu było mega przyjemnie, gdy czuł moją bliskość:) teraz tez zamierzam:)

O Lena widzisz, to możesz mi zdradzić sekrety gdzie warto się udać:) mnie zainteresowało jeszcze Bardo, kopalnia złota, moze dzieżoniów? Każde miasteczko w okolicy ma mocno historyczną przeszłość i i jest co zwiedzać:)

Nie wiem co ja tam chciałam jeszcze pisać:) pozapominalam.

Dziś w nocy mnie obudził taki dziwny kłujący ból brzucha, nie mogłam zlokalizować konkretnie skąd pochodził, ale był bardzo nieprzyjemny. I do tego jak się rano obudziłam, to nie wiedziałam czy mi się to śniło, czy to faktycznie było na prawdę, nie lubię jak coś się dzieje w sennym amoku,

I tak sobie zawsze myslalam o tym jak tu podzielić miłość na dwoje dzieci:) Niesamowite jest to że jak się okazuje, serce matki rośnie:)

Dobra spadam coś porobić zanim zacznie mnie mulic znów:)

U mnie dzis na obiad fasolka, nagotowałam tyle że obawiam się ze jutro i pojutrze tez bede ją miala na obiad. Plus taki że nie trzeba juz gotować, minus taki że to wzdymające, że będą bolały i tak już wrażliwe kiszki:)) no ale cóż, musialam ją ugotować, a ze wyszło jak dla półku to inna sprawa, najwyzej pomrożę:)

A moze potem do naszej listy majoweczek dodamy plec maluszkow jak juz kazda bedzie wiedziec?
Zobaczymy jak wypadna statystyki:-D
Bo jak narazie to wysyp malych facecikow mamy:tak:

Makao zazdroszcze Ci tego jutrzejszego usg :) Ja na swoje musze jeszcze poczekac :(

iwonaimaja to tym bardziej Kuchanne rewolucje ogladne :D A co to za wioska jesli mozna spytac?

Magda no to oby dzien w pracy szybko zlecial i lacze sie w bolu z Toba. Ja w pracy juz od 1,5h.

Straciatella no w koncu jestes z nami :)

mi_lva fajny pomysl z tymi bombkami :) Bedzie kiedys mnostwo wspomnien :)

sagaa o wiec znasz Paczków :) Jaki ten swiat maly jest :D Jak bedziecie w tych okolicach to wybierzcie sie do kopalni zlota w Zlotym Stoku :)

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny:)

Czy mogę jeszcze do Was dołączyć? Byłam na forum staraczkowym ale trudno już rozmawiać ze staraczkami bo nie chcę robić im przykrości, a pozostanę tam żeby je wspierać. Tymczasem poszukuję właśnie Majówek 2014 z którymi mogłabym porozmawiac na wszytskie "nasze" tematy.
Pozdrawiam:)

lena dzięki właśnie o wspomnienia chodzi taką własna rodzinna tradycje sobie zrobić:laugh2:

zjadła bym fasolkę po bretońsku

dzis palnuję na obiad pomidorówkę i placki ziemniaczane takie starte na dużych oczkach (smakują jak frytki;-)) z sosem tzatzyki uwielbiam:-D

witam nową majówkę zapraszamy:D

Hej Pines!

Ja może źle zrobiłam że nie pomyślałam żeby na USG pytać kto to, ale z drugiej strony wolę poczekać do 16 tygodnia i być pewną... zresztą jutro prawdopodobnie USG prenatalne, więc możliwe ze wtedy się dowiem co i jak :) Ja chcę dziewczynkę! :D

reklama
ale u na dzisiaj mgła:szok: ale opada na dół to będzie dziś ładnie:-D
ej wiecie co ja już od jakiegoś czasu tak wyczekuje zimy może nie do końca śniegu (nienawidzę jeździć autem w zimie) ale świąt choinki tego zapachu pomarańczy pierników ahhh wogóle to będą nasze pierwsze święta na własnym mieszkaniu i kupie nową choinkę i wszystkie ozdoby wogóle tak sobie wymyśliłam że kupię zwykłe okrągłe bombki a co roku jedną taka inna wyjątkową i np za 10 lat będziemy opowiadać dzieciom: "a tą bombkę kupiliśmy jak byłeś jeszcze w brzuchu u mamy:laugh2:"

dziś wizyta u gina nie mogę się doczekać:-)

fajny pomysł z tymi bombkami:) u nas też pierwsze święta w nowym mieszkaniu:) trzymam kciuki za wizytę.

hej pines:)

Do góry