Hejo! A ja dziś miałam zrobić badania, ale muszę najpierw kupić pojemnik na mocz o czym znowu zapomniałam . Zostaje mi poniedziałek. No i dziś próbuję się zapisać na USG prenatalne na jutro, mam nadzieję że ok będzie bo jutro będę 13 tydz i 5 dzień (tak wynika z mojego najnowszego USG). Ja też bym sobie poszła na spacer, ale samej mi się nie chce... chociaż w sumie wczoraj długo chodziłam.
nadzieja: te ćwiczenia trwają godzinę czy to jest kilka różnych ? I czy to samo cardio czy też jakieś siłowe ćwiczenia ?
wichurka: ja właśnie dziś mogłabym na basen iść, ale czy ten chlor tak bardzo szkodzi ? Bo ozonowany nie wchodzi w grę
lawendowy, makao : fajny bajer ale od razu 124 zł ?
Heh, ja też wsuwam mandarynki ale nie kilogramami tylko może 2 naraz jako przekąskę lub robię sałatkę bananowo - mandarynkową.
W ogóle myślę nad noszeniem dziecka w chuście. Co o tym sądzicie ?
W ogóle czy to możliwe że pojawiła się u mnie ta czarna linia od pępka idąca ?
nadzieja: te ćwiczenia trwają godzinę czy to jest kilka różnych ? I czy to samo cardio czy też jakieś siłowe ćwiczenia ?
wichurka: ja właśnie dziś mogłabym na basen iść, ale czy ten chlor tak bardzo szkodzi ? Bo ozonowany nie wchodzi w grę
lawendowy, makao : fajny bajer ale od razu 124 zł ?
Heh, ja też wsuwam mandarynki ale nie kilogramami tylko może 2 naraz jako przekąskę lub robię sałatkę bananowo - mandarynkową.
W ogóle myślę nad noszeniem dziecka w chuście. Co o tym sądzicie ?
W ogóle czy to możliwe że pojawiła się u mnie ta czarna linia od pępka idąca ?
Ostatnia edycja: