reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie:-)
Ja teraz w poniedziałek wizyta, wtorek 11 miesięcy od odejścia mojej kruszynk, a w srode 3 rocznica ślubu ;-)

Perelka, nie słuchaj w ogóle takich osób... ona nawet lekarzem nie jest, więc po co się wypowiada? :angry: każdy ma jakieś problemy zdrowotne i co? to co druga kobieta by dzieci nie mogła mieć :no: skoro lekarze nie widzą przeciwwskazań, to ja tym bardziej nie :happy:

a mój mąż dzisiaj miał wolne, więc o 12:00 wyszliśmy z domu i dopiero wróciliśmy :happy: wzięliśmy naszą dzidzię (czyli pieska ;-) ) i do parku pojechaliśmy :tak: ślązaczki pewnie kojarzą park chorzowski ;-) zrobiliśmy dłuuugi spacer, a później na obiad do knajpki :tak: całkiem miłe popołudnie, ale jak zwykle senność i zmęczenie mnie dopadły i but obtarł :baffled:
a za niedługo nasza druga rocznica ślubu i mąż szykuje jakąś niespodziankę, wiem tylko że w góry chce mnie zabrać :-)
no i wróciliśmy i się pyta czy głodna jestem, to mówię, że tak. To pyta co bym zjadła a ja "placki ziemniaczane" :-) pyta się mnie jak to się robi to mu tłumaczę. A jak skończyłam to "albo jednak chcę kanapki z nutellą" :-p no i weź tu bądź mądry przy babie w ciąży :-)

aesthete oj w parku chorzowskim fajnie jest zoo obok wesołe miasteczko no, ale ja mam troszkę dalej ale z dzidzią kiedyś na pewno tam zawitam:tak:

perelka, ja park chorzowski właśnie znałam tylko z tej najbardziej znanej części, a mój mąż z Chorzowa jest, to mi dzisiaj pokazał część parku, której nie znałam :) mój pies uwielbia pływać, więc jak zobaczył staw to od razu wskoczył :-p zrobili też wybieg dla psów, teraz w weekend na nowo elkę uruchamiają, jest rosarium, planetarium, teraz zrobili toalety dla matek z dziećmi, gdzie są przewijaki, więc nawet z najmłodszymi nie ma problemu żeby na spacer iść :tak: a Ty skąd jesteś? :happy:

Dziewczyny a u mnie jakieś małe plamienie :-(
Byłam u ginka szybko, niby wszystko w porządku.. serduszko pika! Ale duphaston dostalam i zakaz dźwigania czegokolwiek..
Ponoć jakiś maleńki krwiak w miejscu zagnieżdzenia :confused:
Dobrze, że teraz mam 2 tyg wolnego..

Ja rez chyba wykrakalam ze nic mnie nie boli to teraz i brzusio mnie boli i znowu sluz mam podbarwiony tak na bezowo brazowo:( Wzielam odrazu no spe i magnez mam nadzieje ze pomoze bo w tedy poronilam w tym samym czasie. Dzisiaj znowu spac nie bedede bo bede latac do wc czy cos nie leci. Aj wszystko sie psuje jak na zlosc.

Straciatella, szkola trzymam kciuki, żeby niedogodności minęły...
Cały czas Was podczytuje, mnie dzisiaj też brzuch bolał :baffled:

reklama
ania//- ma 29 lat!! eh siedze w pokoju drugim bo nie mialam sily nawet nigdzie isc- a Maz sie jeszcze mnie czepia ,ze mam focha- teraz dopiero przyszly te baby- ja pier... o tej godzinie - poorabalo ich wszytskich 0 mam dosc :angry:

Do góry