reklama
martuska507
Fanka BB :)
Taki domowy detektor tętna płodu. Jest tego troche na allegro. Sa tego przeciwnicy i zwolennicy. Ja sobie chwalę bo zdecydowanie uspokaja Do tego mozna sobie w lozeczku z mezem posluchac
Karoli4
Dobry wieczor,
karolina bardzo mi przykro. Trzymaj sie i wiem, ze pomyslisz, ze latwo mi mowic, ale musisz byc silna na swoich dzieci.
lotos na 80% chlopaczek:-)
karolina bardzo mi przykro. Trzymaj sie i wiem, ze pomyslisz, ze latwo mi mowic, ale musisz byc silna na swoich dzieci.
lotos na 80% chlopaczek:-)
Ja dzisiaj cały dzień się lenie
Posprzątałam i ogarnęłam dom, potem zrobiłam obiad i od tego czasu leżę do góry brzuchem
Przed chwilą wyszłam z kąpieli z synkiem i teraz oglądamy bajki
Drzemke dzisiaj też zaliczyłam i będe czekać aż mąż o 23 z pracy wróci
Cały weekend pracuje i w tygodniu też tylko dzień wolnego więc prawie w ogóle się nie widzimy
kurczaczek ja ogólnie uwielbiam wszystkie drożdżowe wypieki więc wrzucaj przepisy to chętnie skorzystam
ewelinka co do zmian natroju to ja też nadal jej mam, a w ciąży z synkiem miałam je w sumie cały czas
funia ja też zawsze zapinam pasy. Jestem przewrażliwiona na tym punkcie A co do nakładki to nie mam takiej.
karolina859 kochana strasznie mi przykro i nie mam nawet pojęcia jak cie pocieszyć To straszne, że tak długo bez żadnych objawów nosiłaś martwe maleństwo Ja też rok temu straciłam moją dzidzię więc wiem co teraz czujesz. Wypłakałam morze łez i nie potrafiłam zrozumieć dlaczego ja Ale istnieje jakiś powód dlaczego nasze maleństwa odeszły. Pewnie miały jakieś wady i niestety natura zrobiła swoje. Ja miałam ogromne wsparcie w mężu i rodzinie. Trzymaj się kochana! Napewno znów wam się uda. Mi się udało! Nie poddawaj się :*
annad zdrówka kochana, a co do facetów... ehh oni są z innej planety.
martuska mnie też przez 2 ostatnie dni brzuch coś bardziej bolał, ale to zapewne macica się rozpycha i rośnie, bo i nasi lokatorzy coraz więksi A ile taki detektor kosztuje?
karoli4 gratuluję drugiego syncia :*
Posprzątałam i ogarnęłam dom, potem zrobiłam obiad i od tego czasu leżę do góry brzuchem
Przed chwilą wyszłam z kąpieli z synkiem i teraz oglądamy bajki
Drzemke dzisiaj też zaliczyłam i będe czekać aż mąż o 23 z pracy wróci
Cały weekend pracuje i w tygodniu też tylko dzień wolnego więc prawie w ogóle się nie widzimy
kurczaczek ja ogólnie uwielbiam wszystkie drożdżowe wypieki więc wrzucaj przepisy to chętnie skorzystam
ewelinka co do zmian natroju to ja też nadal jej mam, a w ciąży z synkiem miałam je w sumie cały czas
funia ja też zawsze zapinam pasy. Jestem przewrażliwiona na tym punkcie A co do nakładki to nie mam takiej.
karolina859 kochana strasznie mi przykro i nie mam nawet pojęcia jak cie pocieszyć To straszne, że tak długo bez żadnych objawów nosiłaś martwe maleństwo Ja też rok temu straciłam moją dzidzię więc wiem co teraz czujesz. Wypłakałam morze łez i nie potrafiłam zrozumieć dlaczego ja Ale istnieje jakiś powód dlaczego nasze maleństwa odeszły. Pewnie miały jakieś wady i niestety natura zrobiła swoje. Ja miałam ogromne wsparcie w mężu i rodzinie. Trzymaj się kochana! Napewno znów wam się uda. Mi się udało! Nie poddawaj się :*
annad zdrówka kochana, a co do facetów... ehh oni są z innej planety.
martuska mnie też przez 2 ostatnie dni brzuch coś bardziej bolał, ale to zapewne macica się rozpycha i rośnie, bo i nasi lokatorzy coraz więksi A ile taki detektor kosztuje?
karoli4 gratuluję drugiego syncia :*
martuska507
Ceny na allegro są różne. Ja mam taki
Nowy! Detektor Tętna Płodu Baby Sound B + żel USG (3685021610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Nowy! Detektor Tętna Płodu Baby Sound B + żel USG (3685021610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
perelka86
witam
Ja dzień taki sobie coraz gorzej zaczynam się czuć jak bliżej usg a gdzie tam do środy.
Co do zabobonów mam szwagierke, która tak sądzi żeby kupować koniec 7 miesiąca ale ja jej mówie że nie będe miała tyle kasy naraz żeby kupić w miesiąc itp
My z mężem zamawialiśmy pizze na kolacje tak dawno nie jadłam
U mnie nie ma parcia o płeć, szwagierka mówi że bedzie chłopak.
Dzisiaj już nie wzięłam lutki i tak sie troche boje ech.
Mam pytanko od paru dni jak robie siku tzn jak wstaje już z wc czuje jakby ktoś ciągnał mi skóre wokolicach pępka co to pierwszy raz takie coś mam normalnie nie miłe uczucie mija po jakimś czasie jak usiądne.
wasila dobrze, że nic więcej ci sie nie stało.
ewelka ja tak złapie i nagle płacze...
karola trzymaj sie, ale kurcze co to za gin że nawet usg nie zrobił masakra.... dobrze, że poszłaś na to usg...
Ja dzień taki sobie coraz gorzej zaczynam się czuć jak bliżej usg a gdzie tam do środy.
Co do zabobonów mam szwagierke, która tak sądzi żeby kupować koniec 7 miesiąca ale ja jej mówie że nie będe miała tyle kasy naraz żeby kupić w miesiąc itp
My z mężem zamawialiśmy pizze na kolacje tak dawno nie jadłam
U mnie nie ma parcia o płeć, szwagierka mówi że bedzie chłopak.
Dzisiaj już nie wzięłam lutki i tak sie troche boje ech.
Mam pytanko od paru dni jak robie siku tzn jak wstaje już z wc czuje jakby ktoś ciągnał mi skóre wokolicach pępka co to pierwszy raz takie coś mam normalnie nie miłe uczucie mija po jakimś czasie jak usiądne.
wasila dobrze, że nic więcej ci sie nie stało.
ewelka ja tak złapie i nagle płacze...
karola trzymaj sie, ale kurcze co to za gin że nawet usg nie zrobił masakra.... dobrze, że poszłaś na to usg...
annad31
Zaangażowana w BB
Ceny na allegro są różne. Ja mam taki
zaintrygowałaś mnie tym detektorem, obawiam sie , że uzalezniłabym się od niego :-)
ostatnio chciałam lekarzowi medycyny pracy zajumać słuchawki, staremu zboczkowi jednemu. jedyna pozytywną sytuacją u mnie to zmiana statusu z osoby bezrobotnej na pracująca i ubezpieczoną :-)
annad31
Zaangażowana w BB
i jeszcze dowiedziałam się przed chwilą, że kumpelka moja bliska , wyprawia dziś urodziny. Poroniła w połowie sierpnia, w 9 tygodniu po 1,5 roku starań. A teraz ja bedąc w ciąży jestem z jej kręgu wykluczona. Domyślam sie , że jest jej ciężko, pytała sie mnie czy bałam sie jej powiedzieć o mojej ciąży :-( ale nie myślałam, że zrobi mi out.
aa... a ja tylko na ciążowy patrzyłamaeshete miałam na myśli suwaczek córki mej pierworodnej:-)
annad, jak czytam o Twoich znajomych, to aż nie wierzę... nic tylko się ciesz, że teraz się wykruszyły takie znajomości. bo jednak na prawdziwych przyjaciół zawsze możesz polegać. a tu coś nie tak skoro Cię wykluczają z grona znajomych
a ja dzisiaj się leniłam cały dzień no zmieniłam tylko pościel i nastawiłam tamtą do prania a ja pościeli zmieniać nie lubię, bo muszę podnosić cały materac żeby nałożyć prześcieradło a najgorsza kołdra, bo ma 200x220 cm no ale dałam radę
reklama
zaintrygowałaś mnie tym detektorem, obawiam sie , że uzalezniłabym się od niego :-)
ostatnio chciałam lekarzowi medycyny pracy zajumać słuchawki, staremu zboczkowi jednemu. jedyna pozytywną sytuacją u mnie to zmiana statusu z osoby bezrobotnej na pracująca i ubezpieczoną :-)
Gratulacje!
A co do znajomej, w tej sytuacji bądź wyrozumiała... Ludzie po traumatycznych przeżyciach zachowują się nieracjonalnie, reakcje są nieprzewidywalne. Uszanuj to, daj jej czas :-)
Podziel się: