reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Karolina - bardzo bardzo mi przykro... :( to jest chyba coś czego każda z nas się boi najbardziej... :no: nie rozumiem dlaczego organizm nie zareagował w żaden sposób na martwą ciążę... zawsze myślałam że po kilku dniach góra zacznie się coś dziać... bardzo dziwne... jeszcze raz moje wyrazy współczucia...

reklama
funia- pasy zapinam i bedę zapinać do końca ciąży. Kiedys w DDTVN był wywiad na ten temat z policjantem. Powiedział, że ciężrane mają taki sami obowiązek zapinać pasy jak inne osoby.

karolina- przykro mi bardzo.

Dziękuję Wam za słowa otuchy, od 2 godzin szukam jakiś informacji na ten temat w internecie.. chciałabym żeby serce zabiło, bo tak marzyłam o tym dziecku, i przepraszam Was za to że wrzucam Wam na barki swojego doła ale nie tracę nadzieji na to że będzie dobrze, że być może lekarz się pomylił ale to doświadczony lekarz.. wykrył mi 19 września 6 tygodniową ciążę, wtedy jeszcze z bijącym serduszkiem.. czy to możliwe że 8 listopada wiek ciąży wygląda jak na 8?? Chyba muszę się nastawić psychicznie na najgorsze..

Ale naprodukowałyście...
mam nadzieję że żadnej nie ominę, co chciałam zaznaczyć :-)
Co nas tak wzięło wszystkie na wypieki drożdżowe???:-D
Moje buły mleczne mąż kończy bo ja straciłam cierpliwość i on formuje :-)
Karolina a może się przejdziesz do innego lekarza i zrobisz usg żeby się upewnić???
Funia ja zawsze zapinam pasy :) teraz sobie reguluję tak, żeby mi nie uciskał brzucha :tak: wiadomo lepsze to niż wylądować na szybie...
struss oj kiedyś usg to był luksus :tak: jak dwa razy w ciąży było robione to wszystko, a jak jakaś mama była młoda to już nie mówię... i to jeszcze jeździć gdzieś 40km... a o 3d/4d kto wtedy myślał? dobrze że my możemy patrzeć do woli na nasze dzidziole :-D
Ale też ile ciąż było poronionych, powikłań brr...
aeshette ja to nawet wodę z kapusty kiszonej mogę pić :D później chce mi się pić jak cholera ale co tam :D

Karolina859 nawet nie chcę sobie wyobrażać co czujesz bo to zapewne najgorsze uczucie na świecie, ja bym na Twoim miejscu nie czekała tylko od razu pojechała do szpitala nie ma na co czekać bo można się wykończyć psychicznie!

Karolina - Trzymam kciuki, żeby we wtorek w szpitalu okazało się, że jednak ciąża młodsza i serduszko bije. Przeżyłam podobną sytuację, tylko ja trochę krócej bo 4 tygodnie chodziłam z obumarła ciążą bez żadnych oznak. Ja sobie tłumaczyłam, że tak musiało być, widocznie dzidzia była chora. Masz dla kogo się uśmiechać, popatrz na swoje dzieci. Odczekacie 3 miesiące i zobaczysz 2 kreski na teście. Tego Wam życzę. Ściskam się mocno ;-)

Karolina, trzymam kciuki!... Koniecznie daj znać co i jak.

U nas za to jakiś marazm totalny, nic mi się nie chce... Na obiad - uwaga, uwaga, zła matka na pokładzie - McDonald's... :-)

Dzięki dziewczyny, napewno dam znać co i jak, póki co depresja daje mi w kość, jestem tym już po prostu zmęczona, i myślę nad tym czy silny stres może mieć wpływ na rozwój płodu? U mnie lekarz powiedział że pewności nie ma ale to mogła być infekcja którą przechodziłam w zeszłym miesiącu 2 razy pod rząd, bez żadnych leków, bo stosowałam jedynie domowe produkty, a może za szybko schodziłam i wchodziłam na 4 piętro?? za ciężkie torby z zakupami nosiłam?? no przyczyn może być mnóstwo.

Ooo tak- kiszona kapucha i kiszone ogórasy- dzięki wielkie temu kto to wynalazł:-D

A ja dziś trochę dłużej pospałam, potem śniadanko, i wzięłam się za sprzątanie, przejrzałam wszystkie szafki z papierami, porządek jest- ciekawe na jak długo :nerd: i kilka książek mam do wywiezienia do antykwariatu, może parę złotych wpadnie do portfela, potem odkurzanie, a teraz leżakowanie:cool2:

Karolina masz 2 dzieciaczków, dla nich się uśmiechaj i miej nadzieję że we wtorek będziesz płakać ale z RADOŚCI:tak:

reklama
Do góry