gwiazdeczka88
Fanka BB :)
Brandy co Ty te spodenki sa superowe!! Mega slodkie a spodnie ciazowe tez fajne jak tylko lubisz rurki to kupuj ;-) ja nie lubie rurek wole takie lekkie dzwony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to chyba tylko mój się nie przejmuje bo nawet w krytycznych momentach jakoś zawsze dajemy radęBąbelku Moj M tez chodzi poddenerwowany i gada ,ze bedzie musial szukac 2 etatu hee widac chlopaki sie stresuja;D
o kurde... to chyba bym tak mu wygarnęła, że już nigdy by mnie odwiedzić nie chciałwogole mój teściu powiedział ze jak będzie kolejna dziewczyna to ona nawet do nas nie przyjdzie jej zobaczyć w sumie to gdzies to mam bo za bardzo za nim nie przepadam ale mogl sobie darować takie teksty najważniejsze żeby dziecko zdrowe było
to idziemy łeb w łeb może termin porodu też się nam pokryje?Aesthete - gratki II trymestru ;-) Ja zaczynam jutro
o! ja też ale mnie bardziej rażą błędy ortograficzne w języku polskimewelinka przykro mi, ale ja mam hopla na punkcie bledow, Nie ma znaczenia jezyk.
mi też !! wczoraj zaś jadłam makaron z pesto ;-) mniam, mniam a ślubnemu z łososiem wędzonym i koperkiem zrobiłamMi dalej makarony bardzo smakują, ostatnio jadłam przepyszny z lososiem. Mniam
Chcę sobie spodnie też kupić, bo wszystkie mnie cisną ;/ a w legginsach powoli podwiewa mi tyłek
Wyszukałam te: http://www.allegro.pl/rurki-ciazowe-niebieski-jeans-nowy-model-r-s-i3675452716.html
co o nich myślicie?
ja miałam być Karolem ;-) a jestem Asieńka ;-)U mnie w rodzinie oczekują teraz chłopca... Ciekawe czy będzie chłopiec czy dziewczynka...
A co do dziewczynek to ja byłam taką wyczekiwaną i chcianą przez każdego, w całej mojej rodzinie sami chłopcy byli, mam starszego brata i samych kuzynów, kuzynki ani jednej. Fajnie tak słuchać przez całe życie od każdego jakim chcianym się było i wyczekiwanym, do tej pory jestem Asiunia Tak się czasem zastanawiałam czy było by inaczej gdybym była chłopcem...?
proszę Mów do mnie brzydko! Polskie Nadruki - nadruki, które uczą!Aesthete ja też chcę taką koszulkę!! Cudowna!!
Co do mieszkania spróbuj dać ogłoszenie że sprzedasz ale tylko za gotówkę... może ktoś się trafi...