funia11
Fanka BB :)
Kawka wypita,pogoda niezła,może posprzątam ,chociaż moje łóżko woła mnie do się...moim obowiązkiem jest dbanie o siebie i Maleństwo.Ciekawe która koncepcja wygra,miłego dnia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurczę, to super nic tylko pozazdrościć... do mnie na bank nikt nie zadzwoni, bo chodzę do prywatnego gabinetu gina, a on tam sam siedzi
a ja zasnęłam przed tv. obudziłam się i już mi się spać nie chce
ale mogę was powitać w moim drugim trymestrze ale zleciało
Struss skonsultuj z endo i nie wiem czy sens czekania czy nie lepiej umowic sie wczesniej prv??? moja gon mowi ze powyzej 2,5 i nie leczone moze zle wplynac na dzieciaka endo to samo dzis mam wizyte wiec sama jestem ciekawa co powie mi o moich wynikach, Gin powidziala ze mam sie nie martwic jesli biore eutyrox ...
Hello
a ja już dzisiaj wizyta
tez już schizuje czy wszystko ok najchętniej bym zadzwonila czy mogę przyjść wcześniej ale obiecałam maji mam nadzieje ze lekarz pozwoli jej wejść
tak sobie mysle ze kobietom w ciąży nie powinno się opowiadac o innych przypadkach poronienia mi tez w srode taka babka zaczela opowiadac jak to jej znajoma stracila dziecko
psychicznie źle. mam schizy, że już jest źle..że we wtorek na wizycie dowiem się, że już po wszystkim
fizycznie- rano ok a po południu i wieczorem mnie pobolewa...
cały czas plamienia- no może bardziej brudzenie brunatne nawet niż plamienie. ale cały czas.
aesthete oj chyba nie myłaś się nigdy mydłem aleppo;-) to jest lepsze niż wszystkie żele do twarzy przede wszystkim sama natura żadnej chemii skóra nawilżona i gładka jak pupcia niemowlęcia polecam
ej dziewczyny prosze sprawdźcie czy zgadza wam sie płeć w tym kalendarzyku bo aż podskakuje jak czytam opinie a wychodzi mi dziewczynkaTwojeDni.pl - Chłopiec czy dziewczynka? Metody planowania płci.
kalendarzyk na samym dole
aesthete oj chyba nie myłaś się nigdy mydłem aleppo;-) to jest lepsze niż wszystkie żele do twarzy przede wszystkim sama natura żadnej chemii skóra nawilżona i gładka jak pupcia niemowlęcia polecam
ej dziewczyny prosze sprawdźcie czy zgadza wam sie płeć w tym kalendarzyku bo aż podskakuje jak czytam opinie a wychodzi mi dziewczynkaTwojeDni.pl - Chłopiec czy dziewczynka? Metody planowania płci.
kalendarzyk na samym dole