aesthete ok wezmę jak będzie spotkanie w Katowicach
Ja w ogóle tych typowo rossmanowskich rzeczy nie mogę
nawet raz kupiłam kremowy żel do kąpieli dla dzieci i tak mnie skóra swędziała po nim że ...
Gratulacje, fajne mieszkanko fajne ...
nie dziwię się że jesteś napalona
My mieliśmy kupić mieszkanko,w okolicach grudnia też na nowo otwartym osiedlu, ale że ja nie pracuję to ciężko;/
Jak małż dostanie umowę na stałe, to dostaniemy ale jedynie starczy na mieszkanko z rynku wtórnego, ale zawsze lepiej niż mieszkanie w wynajmowanym mieszkaniu czy o zgrozo... u teściów, lub mojej mamy
aż mnie zatelepało na sama myśl...
Bo moja teściowa to taka baba, że na samą myśl że mam tam na święta jechać już mam ciśnienie 200/500...
I miała ostatnio super ubaw z tego że mam całodniowe mdłości, i wymioty i bóle głowy i chciała na siłę wcisnąć mi herbatkę i sernik("i tak rzygasz i tak więc jaka to różnica") po prostu nie trawie tej baby !
a jej pytanie w 7tc "czy już widać jaka płeć bo ona by WNUSIA chciała bo wnusię już ma" rozwaliło mnie na łopatki...
Zabobony... haha głupota... "jesz słone to będzie syn","jesz słodkie córka" ,"nie patrz na księżyc","nie patrz na kalectwo","uważaj na sznurki na pranie"," nie patrz przez vizjer"... itp...
heh najlepiej schowaj się pod kołdrą i nie wychodz, wszak to tylko 9 miesięcy...
to super, dziękuję
jak czytam o waszych teściowych to aż nie dowierzam
myślałam że tak jest tylko w tych kawałach o teściowych
bo ja naprawdę - teściową mam zajebistą
nie zamieniłabym jej na żadną inną
aesthete, martuśka.. jak ja kocham rzuty mieszkań i domków oglądać. tyle urządzania
)) ja swoje obecne kupiłam w marcu tego roku więc też się trochę naurządzałam. dziś zrobiłabym wszystko inaczej oczywiście
tak rozmawiałam wczoraj wieczorkiem z M. i chyba takie mieszkanko na parterze z ogródkiem byłoby dla nas też najlepsze. choć siedlisko chodzi za mną i chodzi
P
no ja pół dnia spędzam patrząc na ten rzut i urządzając te mieszkanie w głowie
ewelinka to wiesz, jakie to okropne
a co do łóżeczka, chciałam odkupić od straciatelli, bo wspominała, że ma białe do sprzedania, ale wciąż jej nie ma. więc szukam. myślę coraz częściej o tym łóżeczku rosnącym razem z dzieckiem
Pani Gadżet - Prezentacja łóżka dla dzieci KOMPACT firmy ATB Meble - YouTube
z drugiej strony to 1500 zł, a znając życie znudzi mi się i pewnie będę chciała inne łóżeczko dla kilkulatka.
o kurczę, to łóżko jest rewelacyjne!
aesthete super mieszkanko my niedawno kupiliśmy mieszkanie w bloku jak na razie mieszka się superowo ale nie powiem że na starsze lata nie przeniesiemy sie gdzieś do domku ;-)
wczoraj wymyślaliśmy imiona :-)wy już coś macie?:-)
no my mieszkanie kupiliśmy 2 lata temu, też w bloku, ale na 4 piętrze bez windy i to mnie boli najbardziej. Bo było ok, ale jak sobie pomyślę, że mam wózek tachać z góry na dół to mi się słabo robi
fakt, że okolicę mamy super, ale mamy dwa pokoje, a jednak bym nie chciała rezygnować z sypialni
i dlatego rozglądamy się za większym
a imiona już dawno wybrane, ale to na wątku z imionami pisałam
my z moim K stwierdzilismy, że na dom się nie nadajemy - chyba zbyt leniwi jesteśmy
aktualnie czekamy na przekształcenie ziemi rolnej na budowlaną (już 4 rok
) i sprzedajemy działkę..
nie wiem która z dziewczyny pokazała dresy haremki z allegro ale jak je tylko zobaczyłam to ja kupiłam :-) są ekstra :-)
no my doszliśmy do takiego samemu wniosku, dlatego szukamy mieszkania z ogródkiem
to ja pokazywałam te spodnie, śmigam w nich prawie cały czas
Witam sie i ja. M. z Ludwikiem na porannym siku a ja jeszcze leze w lozeczku
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty u lekarza. Chyba tez sie skusze na te dresy. Mowicie ze dobre gatunkowo sa? Ja mam dzisiaj na obiad flaki od mamusi
))) Pewnie za nim wykonczymy ten dom to rok minie albo i wiecej bo troche nam sie fundusze sypia. Mam gospodarstwo po dziadkach i ono jest sporo warte bo przy drodze krajowej, dom murowany, nowa elewacja, nowy dach i jak na poczatku bylo bardzo duze zainteresowanie tak teraz bardzo male. A nam ta kasa na eykonczenie jest potrzebna...
U nas bedzie Stas lub Alinka
wg mnie są dobre gatunkowo
no ja polecam w każdym razie
kurczę, ale ja flaków nie lubię
mama moja gotowała jeszcze jak dziadek żył, to jadł tylko on i ona
ja to z domu musiałam wyjść w trakcie gotowania, bo nawet zapachu nie umiałam znieść
Dziewczyny mozecie jeszcze raz wrzucic link do tego dresu? Nie moge znalezc
proszę
CIĄŻOWE OCIEPLANE DRESY/HAREMKI - rozmiar S/M (3625941278) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
kurcze co do zmiany forum, to albo jestem mega niespostrzegawcza, albo moje się po prostu nie zmieniło
no właśnie ja też żadnych zmian nie zauważyłam
Myślicie, że mogę iść i to olać, czy lepiej znaleźć takiego który nie będzie się mądrzył i pofarbuje mi bez amoniaku - tylko pytanie jak to sprawdzić - nałoży farbę i tyle - skąd będę wiedzieć czy jest tam amoniak czy nie… Jestem załamana, bo mam już chyba 10cm SIWE odrosty… Co robić???
no ja to bym poszła do fryzjera, który uszanuje moją wolę
ja na szczęście włosów nie farbuję, więc mnie ten problem przynajmniej nie dotyka
Aesthete - mieszkanie super i ogródek wypas ;-). A powiedz ile piętrowy będzie blok?? Koleżanka ma też mieszkanie na parterze na nowym osiedlu tylko jej blok 7 piętrowy. I jej po jakiś 2 latach bardzo popękały ściany od osiadania bloku (co podobno jest normalne na początku jak blok jest nowy). Dobre mieli to, że remont po 2 latach im pokrywał deweloper więc nie mieli kosztów z tym związanych.
Balsam z rossmana używałam w tamtej ciąży, ale niestety jakieś 2 tyg przed porodem zaczęły mi robić się rozstępy (tylko też miałam ogromny brzuchol :-(). Teraz na razie też używam tego balsamu a potem może kupię Mustellę.
U nas dzisiaj placki ziemniaczane - Aesthete narobiła wczoraj smaku ;-)
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze ;-)
Straciatella - odezwij się.
blok ma mieć 3 piętra
w sumie ma powstać mini osiedle - dwa bloki i w sumie 60 mieszkań, czyli tak kameralnie
jeszcze fajnie, bo my byśmy mieli widok na ogródki działkowe, a w tym drugim bloku na ulicę
moja siostra też miała ogromny brzuch (130cm) i niestety nic na rozstępy nie pomogło ;/ teraz jej wisi skóra na brzuchu i już w kilku miejscach jej powiedzieli, że tylko plastyka brzucha wchodzi w grę... mam nadzieję że mnie to ominie
cieszę się, że tyle osób zainspirowałam tymi plackami
Generalnie nikt ze swojego imienia chyba nie jest zadowolony
Moje imię zawsze wydawało mi się takie długie, a najgorzej jak ktoś zdrobnił i mówił do mnie..Agniesia ... fuj!
a mąż się śmieje ze nawet jak będę cała w rozstępach i cellulicie to i tak będzie mnie kochał
ja to lubię moje imię
Ania jestem
a mój mąż to chudzinki lubi
więc zapuścić się nie mogę
Udka z piekarnika, mielone lub jakis gulasz
))
Ja wlasnie skonczylam robic sobie manicure i pedicure. Zajelo mi to ze 2 h bo z moczeniem, wycinaniem skorek i scinaniem piet
. Teraz sa jak u bobaska
oo! udka z piekarnika! mniam mniam
ja to jestem zmuszana przez wszystkie kobiety w rodzinie do robienia paznokci, henny, regulacji itp
więc sobie samej już mi się nie chce i chodzę do kosmetyczki
ale moja koleżanka ma swój salon, więc od razu idę na ploty
kurczę, ja dzisiaj się obudziłam o 6 i zasnąć nie mogłam. Do 8 się przewracałam z boku na bok, aż poszłam do salonu, zjadłam płatki z mlekiem, odpaliłam dzień dobry tvn i... zasnęłam
i w sumie dopiero 1,5 godz temu się obudziłam
miłego dnia dziewczyny