Z tego co wiem firma która zatrudnia powyżej 20 pracownikow, wypłaca sama. Dopiero gdy zatrudniają poniżej 20 os. wypłaca ZUS. Jeśli sie mylę niech mnie któraś poprawi
prawda, firma płaci
aesthete namówiłaś mnieP kupiłam granatowe dresy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co wiem firma która zatrudnia powyżej 20 pracownikow, wypłaca sama. Dopiero gdy zatrudniają poniżej 20 os. wypłaca ZUS. Jeśli sie mylę niech mnie któraś poprawi
ja mam czarne będziesz zadowolonaaesthete namówiłaś mnieP kupiłam granatowe dresy
A ja sobie wlasnie sprezentowalam czytnik ebooków, bo mimo że wolę czytać pachnące książki - to do biblioteki mam taki hektar ze fizycznie nie dam rady tam dojsc
Moi znajomi na synka Ksawerego wołają Ksiu i strasznie - nie wiedzieć czemu - mi się to podobało
leże i tak myślę że zjadłabym kromeczkę z konserwą, aromatycznym lunchmeetem wiem wiem, sam syf, ale takl bym zjada....
trochę mnie muli, ale najbardziej chyba na mysl że zaczelam robić porzadki w szafie z ciuchami:// i się zebrac ie mogę żeby skonczyc.
mi tam zapach nie jest potrzebny ;-) kocham swój czytniczek ;-)A ja sobie wlasnie sprezentowalam czytnik ebooków, bo mimo że wolę czytać pachnące książki - to do biblioteki mam taki hektar ze fizycznie nie dam rady tam dojsc
Podczytuję Was, ale jakoś nie umiem się wbić w rozmowę, może dlatego, że czasu brak i bywam sporadycznie na forum. W każdym razie - pozdrawiam serdecznie :-) :-)