reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
witam kobietki, ależ ciężko jest Was nadrobić, a nie było mnie tylko jeden dzień:szok:

Brownagula u mnie dziś była rybka smażona, ziemniaczki i surówka z kwaśnej kapuchy :-D
Cieszę się, że Wam smakuje ta cytrynowa babka :-D
My kupujemy działkę rolną, potem przekształcamy na budowlaną, i w przyszłym roku ruszamy z budową małego domku, około 100m2 bo też nie chcę spędzić całego życia na lataniu ze szmatą i odkurzaczem… a na razie zamieszkam u mojego mężczyzny. Już przejrzałam tyyyyle projektów, mam parę w zakładkach, ale ciągle minimalnie mi coś nie pasuje :-p
Hemoroidy też mi dokuczają :-(
Rozstępy mam chyba po okresie dojrzewania, jak byłam bliska 100 kg, potem znowu schudłam, i skóra nie wytrzymała takich huśtawek. Na szczęście to tylko brzuch i trochę biodra więc można to zakryć ubraniami albo strojem kąpielowym:happy:
Byłam dziś u okulisty i nowe oprawki i szkła zamówione:happy: niestety moja dentystka ma przekroczone limity i dopiero w grudniu mam pytać, a chciałam skontrolować co się tam dzieje
dresy kupiłam u siebie na targu, i tak je lubię, są bardzo ciepłe że chyba pojadę i wezmę drugie w innym kolorze:-D

A ja sobie wlasnie sprezentowalam czytnik ebooków, bo mimo że wolę czytać pachnące książki - to do biblioteki mam taki hektar ze fizycznie nie dam rady tam dojsc:)

Moi znajomi na synka Ksawerego wołają Ksiu:) i strasznie - nie wiedzieć czemu - mi się to podobało:)

leże i tak myślę że zjadłabym kromeczkę z konserwą, aromatycznym lunchmeetem:) wiem wiem, sam syf, ale takl bym zjada....

trochę mnie muli, ale najbardziej chyba na mysl że zaczelam robić porzadki w szafie z ciuchami:// i się zebrac ie mogę żeby skonczyc.

A ja sobie wlasnie sprezentowalam czytnik ebooków, bo mimo że wolę czytać pachnące książki - to do biblioteki mam taki hektar ze fizycznie nie dam rady tam dojsc:)

Moi znajomi na synka Ksawerego wołają Ksiu:) i strasznie - nie wiedzieć czemu - mi się to podobało:)

leże i tak myślę że zjadłabym kromeczkę z konserwą, aromatycznym lunchmeetem:) wiem wiem, sam syf, ale takl bym zjada....

trochę mnie muli, ale najbardziej chyba na mysl że zaczelam robić porzadki w szafie z ciuchami:// i się zebrac ie mogę żeby skonczyc.

Wyglądając przez okno mam cała fabrykę M.in tych lunchmeatow ;d Łmeat Lukow :D

powoli do domku ... ale mi czas dzisiaj wolno leci :eek: no i generalnie coś mnie przymuliło, wymiotować mi się chce :baffled: czuję się paskudnie ... :-(

mi tam zapach nie jest potrzebny ;-) kocham swój czytniczek ;-)

Hej dziewczyny
Wspaniałości tu ba szydełku robia dziewczyny ja zakonczylam swoj kocyk.co do imion to zazdroszcze ze juz nacie ja mam dla chłopca z poprzedniej ciąży Leon dziewczynka jeszcze pomysłów brak.
Rosolek mam z wczoraj ale problem mam z córka bo kupy nie może srobic śliwki morele daje marchewkę surową jablko i nic a brzuszek twardy:-( aż mnie boli
Zastanawiam się nad kupnem maszyny do szycia nawet używanej ale tyle pomysłów mam w glowie.

witam
U mnie deszczowo okropnie. Dzisiaj na obiad tak jak wczoraj pisałam łazanki chociaż wcale nie chce mi się ich robić.

Dziewczyny mam jedno zmartwienie przed ciąza miałam podobnie pisałam Wam, że mam momenty że ciężej mi się oddycha jakby słon siedział na mojej przeponie czy gdzieś tam najgorzej jak toje myje naczynia bądź sprzątam jak sobie usiadne mija czy się położe tętno wtedy ponad 90 mam jak nic. Moja obawa to czy dzidzia i tak ma tlen mimo, że mnie się tak oddycha czy pierwsze jemu się dostarcza potem mnie. Kurcze ja wiem co czuja osoby ale już z dużym brzuchem bo wtedy to dziecko już uciska.

reklama
Do góry