reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Witam, witam ja tez czytam, ale nie mam weny do pisania, wole siedziec z boku ;-)
U nas bedzie Stasiu lub Gabrysia, chyba ze zmienimy imie jeszcze, czas pokaze..
Za tydzien w czwartek mam wizyte na 17.45, mam nadzieje ze mi cos juz lekarz powie i sie dowiem kto u mnie mieszka :)
A u mnie w domu ciagle remonty do kwietnia musi byc wszystko zrobione, salon zostal, dwa korytarze i urzadzic miejsce dla Naszego Sloneczka, a komoda z ciuszkami powoli sie zapelnia ;-)

reklama
pat&mam:) niezłe widoki masz z okna:)

Aśku, mam nadzijeje ze i ja pokocham swoj czytnik miłością prawdziwą:) Jakiego Ty używasz? moj dopiero przyjdzie, i tak na prawdę bede miala doczynienia pierwszy raz z takim sprzetem. Mialam jakis progrma w telefonie do czytania ebokoow, ale tak maly wyswietlacz ze mi się po 10000 stron robilo do czytania:) i nie moglam się skupic na czytaniu tylko myslalam o ciągłym przekładaniu stron:)

Kasiek, moja kolekcja poki co jest bardzo uboga:) ale zamierzam "pożyczyć" sobie coś od siostry, to się chętnie podzielę jeśli będziesz miala ochotę:)) myślę że na dniach:) to przeslij mi na prv swojego maila jak coś:)

Ewstra wklej zdjęcie kocyka:))) a nie tak się skromnie chwalisz że skonczyłaś:>

Ewstra kupuj maszyne kupuj, to rewelacyjna sprawa! W internecie jest masa stron z wykrojami na dosłownie wszystko, sama dużo szyję a jakość nie odbiega od rzeczy kupionych w sklepie, nawet wykonanie często jest lepsze i zawsze masz to co chcesz, co sobie wymyslisz, a nie to co jest akurat w sklepie :-) aaaa i oczywiście pochwal się kocykiem, też jestem ciekawa jak wyszedł:-D

Taaaak tez jestem zdania że maszyna to rzecz potrzebna w domu. Nawet takie czynnosci jak podszycie zasłon, czy uszycie sobie obrusa - to jest mega oszczednosc:) bo krawcowa nawet za przyszycie guzika wola tyle ze za głowę mozna się złapac:)) ja kiedyś uzbieralam sobie chyba 300 zl i kupilam nowego łucznika, jedyne co mnie w tej maszynie wkurza to jej waga -a raczej jej brak :) bo jak szyję większe rzeczy to mi jeżdzi po stole:) przyzwyczajona bylam do starych łuczników i singerów, co to waża po 15 kg:)) i się jakos przestawić nie mogę na taką lekką:))

My imiona mamy wybrane dla dziewczynki Martyna teraz sobie pomyślałam o Michalinie ( Michasia) babcia moja tak miała. Dla chłopca Hubert ale cos męzowi się przestało podobać.
Ja hemoroidów na szczęście nie mam ani zaparć raczej w druga strone mam.
Śliczności robi cie na tcyh szydełkach moja mam lubi takie rzeczy robić może poproszę ja o jakiś sweterek :tak:

perełka - ja przy ubieraniu butów,
mam problemy z oddychaniem:szok:, na trzy
razy je czasem ubieram:confused2:

ewwe - u nas usługa krawiecka, np obszycie
firanek, kosztuje drożej niż same
firanki :confused2:

I jak się prezentuję grzechotka? Fajna? Ja właśnie dziś o niej myślałam. Do mnie jeszcze nie przyszła:no:

o taka
i-grzechotka-lustereczko-lwiatko-fisher-price-x5410.jpg

Załączniki

• i-grzechotka-lustereczko-lwiatko-fisher-price-x5410.jpg
    i-grzechotka-lustereczko-lwiatko-fisher-price-x5410.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 58
reklama
20131102_121817.jpg to moja pierwsza robutka szydelkowa:-)q międzyczasie kilka czapek
Śliczna ta grzechotka to moze i ja sie zarejestruje oj juz zakonczyli wysylanie czyli sie spoznilam:(no nic przezyjemy

Załączniki

• 20131102_121817.jpg
    20131102_121817.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Do góry