reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Witam, witam ja tez czytam, ale nie mam weny do pisania, wole siedziec z boku ;-)
U nas bedzie Stasiu lub Gabrysia, chyba ze zmienimy imie jeszcze, czas pokaze..
Za tydzien w czwartek mam wizyte na 17.45, mam nadzieje ze mi cos juz lekarz powie i sie dowiem kto u mnie mieszka :)
A u mnie w domu ciagle remonty do kwietnia musi byc wszystko zrobione, salon zostal, dwa korytarze i urzadzic miejsce dla Naszego Sloneczka, a komoda z ciuszkami powoli sie zapelnia ;-)

reklama
pat&mam:) niezłe widoki masz z okna:)

Aśku, mam nadzijeje ze i ja pokocham swoj czytnik miłością prawdziwą:) Jakiego Ty używasz? moj dopiero przyjdzie, i tak na prawdę bede miala doczynienia pierwszy raz z takim sprzetem. Mialam jakis progrma w telefonie do czytania ebokoow, ale tak maly wyswietlacz ze mi się po 10000 stron robilo do czytania:) i nie moglam się skupic na czytaniu tylko myslalam o ciągłym przekładaniu stron:)

Kasiek, moja kolekcja poki co jest bardzo uboga:) ale zamierzam "pożyczyć" sobie coś od siostry, to się chętnie podzielę jeśli będziesz miala ochotę:)) myślę że na dniach:) to przeslij mi na prv swojego maila jak coś:)

Ewstra wklej zdjęcie kocyka:))) a nie tak się skromnie chwalisz że skonczyłaś:>

Ewstra kupuj maszyne kupuj, to rewelacyjna sprawa! W internecie jest masa stron z wykrojami na dosłownie wszystko, sama dużo szyję a jakość nie odbiega od rzeczy kupionych w sklepie, nawet wykonanie często jest lepsze i zawsze masz to co chcesz, co sobie wymyslisz, a nie to co jest akurat w sklepie :-) aaaa i oczywiście pochwal się kocykiem, też jestem ciekawa jak wyszedł:-D

Taaaak tez jestem zdania że maszyna to rzecz potrzebna w domu. Nawet takie czynnosci jak podszycie zasłon, czy uszycie sobie obrusa - to jest mega oszczednosc:) bo krawcowa nawet za przyszycie guzika wola tyle ze za głowę mozna się złapac:)) ja kiedyś uzbieralam sobie chyba 300 zl i kupilam nowego łucznika, jedyne co mnie w tej maszynie wkurza to jej waga -a raczej jej brak :) bo jak szyję większe rzeczy to mi jeżdzi po stole:) przyzwyczajona bylam do starych łuczników i singerów, co to waża po 15 kg:)) i się jakos przestawić nie mogę na taką lekką:))

My imiona mamy wybrane dla dziewczynki Martyna teraz sobie pomyślałam o Michalinie ( Michasia) babcia moja tak miała. Dla chłopca Hubert ale cos męzowi się przestało podobać.
Ja hemoroidów na szczęście nie mam ani zaparć raczej w druga strone mam.
Śliczności robi cie na tcyh szydełkach moja mam lubi takie rzeczy robić może poproszę ja o jakiś sweterek :tak:

perełka - ja przy ubieraniu butów,
mam problemy z oddychaniem:szok:, na trzy
razy je czasem ubieram:confused2:

ewwe - u nas usługa krawiecka, np obszycie
firanek, kosztuje drożej niż same
firanki :confused2:

I jak się prezentuję grzechotka? Fajna? Ja właśnie dziś o niej myślałam. Do mnie jeszcze nie przyszła:no:

o taka
i-grzechotka-lustereczko-lwiatko-fisher-price-x5410.jpg

Załączniki

• i-grzechotka-lustereczko-lwiatko-fisher-price-x5410.jpg
    i-grzechotka-lustereczko-lwiatko-fisher-price-x5410.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 62
reklama
20131102_121817.jpg to moja pierwsza robutka szydelkowa:-)q międzyczasie kilka czapek
Śliczna ta grzechotka to moze i ja sie zarejestruje oj juz zakonczyli wysylanie czyli sie spoznilam:(no nic przezyjemy

Załączniki

• 20131102_121817.jpg
    20131102_121817.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Do góry