applecrumble
Fanka BB :)
Wichurka, ja odstawiałam i początkowo miałam plamienia. Zaczęłam znów brać bo się wystraszyłam. Za drugim razem odstawiłam już bez problemu. Tylko ja tak jak dziewczyny stopniowo odstawiałam.Dziewczyny czy któraś z Was brała Duphaston i go odstawiła lub odstawia teraz?
Czy w związku z tym macie jakieś dolegliwości? Czy wszystko jest ok?
Bąbelek, ja też słyszałam, że warto. Znajome mówiły, że często dzięki inhalacjom udawało się wyciągnąć dzieci z poważnych infekcji. Może spróbuj kupić Amelce inhalator w kształcie biedronki, albo krówki. Teraz jest spory wybór takich dla dzieci. (tutaj przykładowe: Inhalatory dla dzieci - Sklep Internetowy ). Zresztą zawsze można próbować w inny sposób. Mój bratanek też uciekał, to staraliśmy się kłaść inhalator przy buźce jak spał, albo zabawiać czymś i przykładać do buźki.Aaaa mam pytanie do mamuś, które mają już dzieciaczki.... Czy posiadacie, a może używałyście kiedyś dla dzieci inhalator/ nebulizator dla dzieciaczków? Zastanawiam się nad kupnem, może jak będzie Amelke coś brało to warto powalczyć z takim inhalacjami zanim coś na dobre się rozwinie? Tylko czy jest to na prawdę skuteczne ?
Jest tylko 1 problem, Ami nie da się inhalować , kiedyś pożyczyliśmy ale to z prawie rok temu to tak płakała i bała się , ale była młodsza może teraz było by lepiej?
Dziewczyny moj mezus ma urodziny 7.11 i planuje upiec jakis torcik albo ciacho. Nie mam pomyslu Moze macie jakis sprawdzony przepis?
Co do ciuszkow,to korci mnie niesamowicie ich kupowanie. To nasza pierwsza dzidzia i wszystko jest dla nas nowe
Ja też bardzo polecam stronkę moje wypieki Moje Wypieki. Ja jako pierwszy tort w życiu robiłam ten z tego przepisu: Moje Wypieki | Tort brzoskwiniowy . Masa jest bardzo dobra. A przepis na biszkopt rzucany rewelacyjny! mi zawsze wyrasta na wysokość tortownicy.Mia polecam Ci przepisy ze strony doroty mojewypieki.com ja zawsze z nich korzystam na pewno znajdziesz coś wspaniałego, że mężulka zwali z nóg
Może jakąś fajną grę dla dzieciaczków? Są przeważnie lekkie i wejdą w większą kopertę. Z lekkich rzeczy ew ubranka, albo książeczki.a ja pojadłam pyzów tego mi było trzeba mam nadzieję że nie odchoruję
Dziewczyny co mogę wysłać chrześnicy na prezent mikołajowo-świąteczny???
ma cztery lata, tylko że jest taki problem bo mieszkają w Islandii...
Więc musi być coś niedużego gabarytowo i w miarę lekkie abym nie zbankrutowała na wysyłkę...
Zupełnie nie mam pomysłu...
Aha i to bliźniaczki więc wiecie coś żeby dziewuszki się też mogły razem bawić ;-)