reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Brownagula moźemy 2 paracetamole brać w ciąży nq 24 h, ja też często cierpie z powodu bólu głowy i jie rqz zwróciłam tabletki więc gin przepisał mi paracetamol w czopkach by szybko zqdziałał. Już teraz tab nie zqszkodzą maleństwu, możesz spokojnie wziąć bo lepiej brać tab niż cierpieć i się stresować bo ten stres jest bardziej niezdrowy dla dzidzi niż leki.

Ja dziś w nocy walczyłam z bólem brzucha, po raz 1 tak mbie bolał a dopiero co pisałam że nie mam takich dolegliwości i proszę Bobik się zqczął rozpychać:o

reklama
Czesc Dziewczyny! Pogoda zle na mnie wplywa. Ciagle deszcz za oknem. W dodatku jestem bez energii. Na nic nie mam ochoty tzn jedzenie tak :) ale jesli chodzi o porzadki to masakra. Wszystko robie na raty. A jak moj mezus wejdzie do lazienki, to uwierzcie mi wyglada tam jak po wojnie. Tylko, zeby dzidzius nie wyrodzil sie za tatusiem,bo za 2 bede sprzatac:)

Ostanio kupilam sobie takie fajne legginsy ciazowe w hm lekkie bardzo. Zalozylam je a tam dziura na udzie...nie chcialo mi sie isc i ich oddawac. Zszylam,to i chodze dalej.

Zobaczcie moje zakupy:D Te skarpetki,to dostalismy w prezencie. O tej sowie maz jeszcze nie wie. Bo kupilam na poczatku micky i byl zly dlaczego dla dziewczynki a nie neutrualne. Na drugi dzien poszlam znowu do h&m i kupilam sowe :D
20131103_112005.jpg

Załączniki

• 20131103_112005.jpg
    20131103_112005.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 71
Za sowke zaplacilam 9 eur. Nie sa az tak drogie,te rzeczy i dlatego tak po cichu bede sobie kupowac jak sie dowiem, kto bedzie:)

O to okazyjna cena nawet :-) ciekawe czy w PL mają takie ładne ciuszki, muszę spacerek po butikach sobie zrobić :-) najlepiej kupować stopniowo by na raz się nie spłukac do cna :-)

Wichurka - ja jestem w trakcie odstawiania dupka. Tylko u mnie nie jest to z dnia na dzień a 14 tabletek mam brać 2xpół tabletki dziennie a potem koniec. Jak na razie nie mam żadnych dolegliwości.

Aesthete - To prawda, że w domu zawsze jest coś do zrobienia i to studzienka bez dna :-(. Mieszkanie w bloku z ogródkiem to taka alternatywa - bardzo fajny pomysł.

U mnie nie zapeszając przeszły mdłości. Pozostał mi jeszcze leń :-) i wieczna ochota na spanie. Dzisiaj dzień lenia, siedzimy z mała w domu i nic nie robimy ;-). M w pracy do wieczora więc spokój w domu ;-)

miłego dnia kobitki ;-)

Mia widziałam te ciuszki w h&m :) ale ceny niektórych to istny sajgon :)
Ja oglądałam legginsy ciążowe w h&m i się wkurzyłam bo rozmiar s 79,99zł, a m,l,xl już 39,99zł :eek: gdzie sprawiedliwość ???

nie wytrzymałam i po waszych poradach i łyknęłam apapa... troszkę mnie przymuliło,odrobinkę ulżyło...
Ból mi tak "łazi" po głowie... raz okolice czoła,raz nad uszami raz cała głowa mi pulsuje...:baffled:
I powiedziałam mężowi że jak jeszcze raz ktoś do niego zadzwoni w środku nocy(jak dziś) i mnie obudzi to nie ręczę za siebie...
Nie ważne kto i po co zwyzywam !:crazy:

reklama
Mia ubranka słodkie , pomyśleć że na lato wyklują się nasze pisklaki :-)
Mam dziś listopadową deprechę chyba ,mnie łapie w nocy popłakałam mojego nie ma pojechał do rodziny więc mogę się rozklejać . trochę zazdroszczę wam mdłości mi już powoli odpuszczają i mam za dużo siły na myślenie o Antosiu .Dziś mielibyśmy trzy tygodnie do terminu porodu. Mam w telefonie super program który liczy dni dzidzi ale ma defekt nie można zainstalować dwóch i tak zmieniam ustawienia, z Antosia na tego maluszka. Ale maja tak samo cztery dni mniej na usg niż według OM . Nie mam pomysłu jak przeżyć listopad .:no:

Do góry