reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
pat&mom koniecznie leż i skonsultuj się z jakimś zaufanym lekarzem.

Makao z tego co mi wiadomo Straciatella się jeszcze nie odezwała. Też się martwie.

Krwiaka już wylezalam to i kosmowka sie przyklei czy co cokolwiek tam znów juniorowi przeszkadza !:) dziękuje jeszcze raz dziewczyny, będę informować na bieżąco :)
Z całego wrażenia straciłam mdłości, zaparcia, apetyt i wszystko co jest objawem ciazy.
Martwię sie o Straciatelle, co sie z nią dzieje :/

Straciatella może próbuje nas nadrobić zanim coś napisze, nie wiem... Ja tam jestem optymistą, może po prostu czasu nie ma żeby napisać, szkoda tylko że na smsy nie odpowiedziała, przecież to sekunda... Weszłam przed chwilą na jej profil, kopiuje co znalazłam:

Ogólne Informacje

Ostatnio AktywnyDzisiaj 20:37
Zarejestrowany7-08-2013

Edit:
Każdy moze wejść w jej profil, kliknąć "o mnie" i wtedy mu się pokażą informacje między innymi o ostatniej aktywnoiści.
Nawet przed chwilą weszłam w Wichurkę i kogoś jeszcze żeby się upewnić czy dobrze mówię i wygląda na to że dobrze...

Pat trzymamy kciuki, musi być dobrze!!

Ostatnia edycja:
Straciatella może próbuje nas nadrobić zanim coś napisze, nie wiem... Ja tam jestem optymistą, może po prostu czasu nie ma żeby napisać, szkoda tylko że na smsy nie odpowiedziała, przecież to sekunda... Weszłam przed chwilą na jej profil, kopiuje co znalazłam:

Ogólne Informacje

Ostatnio AktywnyDzisiaj 20:37
Zarejestrowany7-08-2013

Edit:
Każdy moze wejść w jej profil, kliknąć "o mnie" i wtedy mu się pokażą informacje między innymi o ostatniej aktywnoiści.
Nawet przed chwilą weszłam w Wichurkę i kogoś jeszcze żeby się upewnić czy dobrze mówię i wygląda na to że dobrze...

Pat trzymamy kciuki, musi być dobrze!!

Joanna23 ja przeważnie na tel siedzę i tu mam zawsze forum włączone. Nawet jak mnie nie ma to jestem...

hej hej :-D

jestem ;-) padnięta, bo padnięta, ale jestem :tak:
miała być sama rama łóżka ;-) a jest niestety (dla stanu mojego konta) troszkę wiecej :-D no cóż zrobić, czasami człowiek w ikei głupieje ;-) najważniejsze, że mąż aż tak bardzo nie stękał ;-) i pogodził się z wydatkami :tak: w nagrodę puściłam go na miasto ;-)

ale dzisiaj paskudna pogoda ... deszcz, deszcz ;-) w drodze powrotnej z Poznania udało mi się kilka minut pospać ;-) co by tabletki zaczęły działać, bo strasznie mnie przez tą pogodę głowa bolała :baffled:

zaraz zabieram się do łóżka ;-) jutro od 7 praca w domu ;-) jakoś to przeżyję, tylko to wstawanie przed 7 ... jedyny plus, ze nie muszę jechać do firmy i mogę praktycznie z łóżka wszystko robić ;-)

Straciatella ... no odezwij się dziołcha!

Pat bardzo sie ciesze ze z dzidzia wszystko ok tylko musisz wylezec troche bedzie dobrze . Co do Straciateli moze się nie wylogowuje i dlatego ja widac. Ja mam forum w telefonie i tez cala dobe mnie widać.

Pat&mom szybkiego powrotu do zdrówka i oby to nie było nic poważnego...
Widzę że moje "dolegliwości" to pikuś, a już się cieszyłam bo jeden dzień spokoju miałam... :(

ślubny mnie wyciągnął do auchana na zakupy, kupiliśmy jabłuszek championów, bo tylko one mi przez gardło przechodzą ;-) jak ja uwielbiam jabłuszka :D
I kupiliśmy taki śliczny zestaw dla dzidzi seledynowy(były jeszcze różowe) :półśpiochy,czapeczka bawełniana i rękawiczki niedrapki :)
I drugą czapeczkę taką białą wiązaną :)
Byłam w średniej formie w sklepie i wydawało mi się że zaraz zwymiotuję obok działu z chemią lub rybami... fuj!:baffled:
Wcisnęliśmy się do kasy pierwszeństwa i jakiś facet skomentował "Nosz kur..." i mnie zmierzył z góry na dół;/
Miałam ochotę go ozdobić pięknym pawiem za to...
to już korzystasz z kas pierwszeństwa? :O ja się nie cisnę, póki mam siłę stać to stoję :p
ja jabłka też uwielbiam i cieszę się, że sezon jest na nie, bo jem kilogramami :D

Wypisano nas do domu, dzisiaj było już usg przez jakaś młoda lekarke. Stwierdziła, ze odkleja sie kosmowka co druga lekarz nazwała krwiakiem. (?) w ogóle to nam Pani doktor poleciła brać przed KOLEJNA ciaza acard i tak tłumaczy mi i M co to daje itd itd a w końcu, ale to będziemy sie zastanawiać jak już będzie po wszystkim. Czyli z utrzymaniem ciazy skazala nas na cud :/ krwawienie powoli ustępuje, dalej duphaston i lezenie. junior ma sie dobrze, skakał jak opętany, po czym poszedł spać w standardowej pozycji z rekami na oczach :D
Dziękuje za kciuki :* jesteście wielkie!
pat, cieszę się że jest lepiej :* odpoczywaj teraz dużo :) na pewno będzie dobrze :) a lekarki nie słuchaj, oni czasami zanim coś powiedzą to nie pomyślą i straszą niepotrzebnie człowieka :/ mojemu tacie po przeszczepie dawali 10% szans na przeżycie i co? już żyje 13 lat po przeszczepie :) dlatego lekarzy nie warto we wszystkim słuchać :p

Aesthete - Po oglądaniu jednak myślicie o zmianie mieszkania??

Jak zwykle święta dla mnie męczące. Rano trasa, a potem wożenie wszystkich a to do znajomych a to na cmentarz. teraz czekam tylko żeby mała usnęła i sama idę odpoczywać a co ;-)

Miłego wieczorku dziewczyny
Kurczaczek, no powiem Ci że jak zaczęliśmy oglądać to się chyba przekonaliśmy... ale znaleźliśmy mieszkanie bliżej moich rodziców i ponad 10tys tańsze. Piękne... i ma ogród 68 metrów :happy: no i mieszkanie bezczynszowe, a teraz naprawdę sporo płacimy za mieszkanie :/ bo jednak doszliśmy do wniosku że dom nie jest dla nas - za dużo przy nim roboty, a my to jednak zbyt leniwi na takie rzeczy jesteśmy :p więc szukamy mieszkania na parterze z ogrodem :) a mało takich inwestycji jest w okolicy :) jeszcze byliśmy w banku się spytać, czy będzie istniała możliwość przeniesienia hipoteki z naszego obecnego mieszkania na to nowe i wyrazili zgodę. Bo nie chcemy brać nowego kredytu, tylko ten przenieść. No więc jak by wszystko wypaliło to by było bosko :) tylko mieszkania będą oddawać pod koniec kwietnia 2015. Ale myślę że to idealny czas, bo dziecko akurat będzie rok miało, czyli akurat w czasie jak chciałam mu pokój robić :D no zobaczymy, bo póki co to rozważamy :) jednak to tak czy siak kupa kasy ;)

a ja dzisiaj wysprzątałam calutkie mieszkanie. Kurze starte, podłogi poodkurzane i umyte, łazienka umyta, wc umyte, kuchnia umyta... no i mi po tym kręgosłup wysiadł :p
M wrócił z pracy o 20:30 i w sumie zaraz po obiedzie został zmuszony do masowania mi pleców :p
no i na szczęście przyjaciel mnie dzisiaj odwiedził, więc się nie nudziłam tyle czasu w domu :) bo siedział ze mną prawie 5 godzin :D

no nic, miłego wieczoru wam życzę :*

reklama
witam po dłuższym niebycie :-p
piątek caaały przeleżałam, głowa boli od wtorku...
wczoraj mój wyciągnął mnie na miasto, szukaliśmy sobie materaca na łóżko, tyle ich wypróbowaliśmy ale nic nie kupiliśmy :crazy:
zważyłam się i ważę 2,7 kg mniej niż miesiąc temu. a specjalnie jakoś nie zwracam, może ze 3/4 razy się zdarzyło, a z jedzenia wciągam wszystko co jest w zasięgu wzroku i ręki :-D jak to możliwe?

pat lekarze w szpitalach tak mają (oczywiście nie wszyscy), aby tylko coś powiedzieć, postraszyć... ale odpoczynek i nic-nie-robienie na pewno nie zaszkodzi, a pomóc może dużo :tak:

dziewczyny co myślicie o takich swojskich przetworach? mleko prosto od krowy, swojska śmietana, biały ser, masełko?

a jutro wizyta i usg :happy: dowiemy się co tam u Bąbelka:happy: bo idę ze swoim menem:happy:

miłego dnia wszystkim majówkom ;-)

Do góry