reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

MAKAO na pewno ?? ja już zaczęłam się w matematyke i ułamki bawić
o,8 jak zaokrąglisz do drugiego miejsca po przecinku aby porownac z 0,12 to wychodzi 0,80a wiec 0,12 < 0,80taka interpretacja

Wiec to IGM mam w normie w końcu ?

reklama
O właśnie te sóweczki kupiłam :-) supeeer! Ja imię też uszyję, niech dynda nad łóżeczkiem:-D Szydełko tez lubię, ale mojej mamie idzie szybciej taka robota więc ona zawsze robiła czapeczki itp dla dzieci :-)

Makao moze bede miala potem wiecej czasu na takie rzeczy to cos mozemy pomyslec, bo tak to raczej już nie robie nic na zamowienie z roznych wzgledow:)

dsc03048small.jpgdsc03062small.jpgdsc03098small.jpg

jeszcze takie znalazłam.

Dobra spadam sie ogarniac bo zaraz małż wróci z pracy a ja jeszcze w barłogu....:D

Struss mozna założyc watek dla zdolniach jak my:) przypuszczam ze jest tu nas troche wiecej niz my dwie hehe

Załączniki

• dsc03048small.jpg
    dsc03048small.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 34
  • dsc03062small.jpg
    dsc03062small.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 34
  • dsc03098small.jpg
    dsc03098small.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
No pewnie, że warto założyć wątek :-)
Czapeczka sówka super! Zainspirowałaś mnie nią, jak tylko poznam płeć i to będzie dziewuszka, będzie miała podobny komplecik:-D

reklama
Do góry