reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

MAKAO na pewno ?? ja już zaczęłam się w matematyke i ułamki bawić
o,8 jak zaokrąglisz do drugiego miejsca po przecinku aby porownac z 0,12 to wychodzi 0,80a wiec 0,12 < 0,80taka interpretacja

Wiec to IGM mam w normie w końcu ?

reklama
O właśnie te sóweczki kupiłam :-) supeeer! Ja imię też uszyję, niech dynda nad łóżeczkiem:-D Szydełko tez lubię, ale mojej mamie idzie szybciej taka robota więc ona zawsze robiła czapeczki itp dla dzieci :-)

Makao moze bede miala potem wiecej czasu na takie rzeczy to cos mozemy pomyslec, bo tak to raczej już nie robie nic na zamowienie z roznych wzgledow:)

dsc03048small.jpgdsc03062small.jpgdsc03098small.jpg

jeszcze takie znalazłam.

Dobra spadam sie ogarniac bo zaraz małż wróci z pracy a ja jeszcze w barłogu....:D

Struss mozna założyc watek dla zdolniach jak my:) przypuszczam ze jest tu nas troche wiecej niz my dwie hehe

Załączniki

• dsc03048small.jpg
    dsc03048small.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 29
  • dsc03062small.jpg
    dsc03062small.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 29
  • dsc03098small.jpg
    dsc03098small.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
No pewnie, że warto założyć wątek :-)
Czapeczka sówka super! Zainspirowałaś mnie nią, jak tylko poznam płeć i to będzie dziewuszka, będzie miała podobny komplecik:-D

reklama
Do góry