reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Dziewczyny, a zrobcie zdjecia Tych Waszych dziel szyciowych. Jak ja Wam zazdroszcze. Mam do tego dwie lewe rece. I chyba cierpliwosci mi brakuje.

Babelek, nie panikuj na zapas. Heh, ja tez jestem kiepawa z matmy;-)

Sluchajcie, zagniotlam ciasto na moja wieczorna pizze, i nigdy w zyciu takie mi nie wyszlo. Wyglada na to, ze idealne. A myslalam, ze ciaza nie bedzie mi sprzyjala w pieczeniu. Ciekawe jak bedzie z ciastami, jak mi przyjdzie ochota na nie, wreszcie.

perelka hormony w ogole moga wykonczyc czlowieka. Takze ich za mala ilosc, czy za duza powoduje ma rozne objawy.
Np. przy klimakterium i wszystkich tych wahaniach hormonalnych - rozne kobiety przechodza roznie, ale czesto zdazaja sie migreny, mdlosci, wymioty itp. itd. Juz sie boje....

Asku moj maly tez jest taki skrupulatny:-)

mamunia Ty masz 3-ke dzieci? dwie dziewczynki na pewno.

pierwszą poroniłam:no:

Dziewczyny a może wysyłać sms zadzwońcie pod numer Straciatelli?

Ewwe dobrze że piszesz skąd ta mikrofibrę miałas bo własnie miałam pytać :-) przy najbliżesz okazji kupię ze 2 takie kocyki i uszyję sobię wersję personalizowaną :-)
Ewelinka takie szycie samemu nie jest wcale trudne, wystarczy że masz maszynę (nawet pożyczoną) a koszty wyprawki czy nawet ciuchów dla siebie się zmniejszają
;-)

No właśnie wiem ze to nic trudnego bo już próbowałam :-) Tylko problem z maszyną hmm ale babcia ma :tak: Może sobie załatwię.
Ja mam pościel, kocyki i te wszystkie rzeczy dla malucha które można uszyc. Tylko teraz poszukuję pościeli dla 3 latka bo zmieniamy mu łóźeczko na łożko :-) heh wystarczy pomyśleć :-D

A mi właśnie gin powiedział że uporczywe mdłości i wymioty to właśnie przez podwyższony poziom progesteronu który jest odpowiedzialny na podtrzymanie ciąży w początkowym stadium, więc to dobry objaw...:tak:

Jeśli coś, to kochane ślązaczki jestem chętna na spotkanko :)
Widzę że troszkę nas tu jest :)
Tylko trzeba się umówić gdzie, jak i co :)))

zaczyna mnie boleć głowa;/ a piersi to mnie tak bolą że jak się ubierałam i dotknęłam sutka to myślałam że się zegnę na pół ;/ i swędzą przeokrutnie... i muszę sobie nowe biustonosze kupić, bo stare już się robią za małe i mam ślady na plecach :(

Ostatnia edycja:
DSC01541.jpgDSC01552.jpgDSC08645.jpgDSC08647.jpgDSC01587.jpgDSC01630.jpgDSC01635.jpg

sorry ze tak duzo:) pierwsze to ten kocyk - w sumie nawet moj pierwszy jaki uszylam, dalej imionka na ścianę - tez kiedys szylam na zamowienie, no i szydelko, moja coziomowa pasja:)

Załączniki

• DSC01541.jpg
    DSC01541.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC01552.jpg
    DSC01552.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC08645.jpg
    DSC08645.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC08647.jpg
    DSC08647.jpg