reklama
Karoli4
Fanka BB :)
Dziewczyny, a zrobcie zdjecia Tych Waszych dziel szyciowych. Jak ja Wam zazdroszcze. Mam do tego dwie lewe rece. I chyba cierpliwosci mi brakuje.
Babelek, nie panikuj na zapas. Heh, ja tez jestem kiepawa z matmy;-)
Sluchajcie, zagniotlam ciasto na moja wieczorna pizze, i nigdy w zyciu takie mi nie wyszlo. Wyglada na to, ze idealne. A myslalam, ze ciaza nie bedzie mi sprzyjala w pieczeniu. Ciekawe jak bedzie z ciastami, jak mi przyjdzie ochota na nie, wreszcie.
Babelek, nie panikuj na zapas. Heh, ja tez jestem kiepawa z matmy;-)
Sluchajcie, zagniotlam ciasto na moja wieczorna pizze, i nigdy w zyciu takie mi nie wyszlo. Wyglada na to, ze idealne. A myslalam, ze ciaza nie bedzie mi sprzyjala w pieczeniu. Ciekawe jak bedzie z ciastami, jak mi przyjdzie ochota na nie, wreszcie.
perelka hormony w ogole moga wykonczyc czlowieka. Takze ich za mala ilosc, czy za duza powoduje ma rozne objawy.
Np. przy klimakterium i wszystkich tych wahaniach hormonalnych - rozne kobiety przechodza roznie, ale czesto zdazaja sie migreny, mdlosci, wymioty itp. itd. Juz sie boje....
Asku moj maly tez jest taki skrupulatny:-)
mamunia Ty masz 3-ke dzieci? dwie dziewczynki na pewno.
pierwszą poroniłam
Dziewczyny a może wysyłać sms zadzwońcie pod numer Straciatelli?
ewelinka2106
Ewwe dobrze że piszesz skąd ta mikrofibrę miałas bo własnie miałam pytać :-) przy najbliżesz okazji kupię ze 2 takie kocyki i uszyję sobię wersję personalizowaną :-)
Ewelinka takie szycie samemu nie jest wcale trudne, wystarczy że masz maszynę (nawet pożyczoną) a koszty wyprawki czy nawet ciuchów dla siebie się zmniejszają ;-)
No właśnie wiem ze to nic trudnego bo już próbowałam :-) Tylko problem z maszyną hmm ale babcia ma Może sobie załatwię.
Ja mam pościel, kocyki i te wszystkie rzeczy dla malucha które można uszyc. Tylko teraz poszukuję pościeli dla 3 latka bo zmieniamy mu łóźeczko na łożko :-) heh wystarczy pomyśleć
Karoli4
mamunia przykro mi:-(
nie panikujmy na zapas. mamunia dobry pomysl, niech jedna z nas zadzwoni na jej numer, zeby jej tez tak nie bombardowac i nie przeszkadzac.
Kto moze zadzwonic?
nie panikujmy na zapas. mamunia dobry pomysl, niech jedna z nas zadzwoni na jej numer, zeby jej tez tak nie bombardowac i nie przeszkadzac.
Kto moze zadzwonic?
nie no powyżej 0,8 już jest wynik niejedonoznaczny - czyli ani dodatni ani ujemny.... Wynik dodatni jest powyżej 1,1 ja juz ześwirowałam
Bąbelek - dodatni jest POWYŻEJ 0,8 A Twój wynik 0,12 jest PONIŻEJ!!!
brownagula
A mi właśnie gin powiedział że uporczywe mdłości i wymioty to właśnie przez podwyższony poziom progesteronu który jest odpowiedzialny na podtrzymanie ciąży w początkowym stadium, więc to dobry objaw...
Jeśli coś, to kochane ślązaczki jestem chętna na spotkanko
Widzę że troszkę nas tu jest
Tylko trzeba się umówić gdzie, jak i co ))
zaczyna mnie boleć głowa;/ a piersi to mnie tak bolą że jak się ubierałam i dotknęłam sutka to myślałam że się zegnę na pół ;/ i swędzą przeokrutnie... i muszę sobie nowe biustonosze kupić, bo stare już się robią za małe i mam ślady na plecach
Jeśli coś, to kochane ślązaczki jestem chętna na spotkanko
Widzę że troszkę nas tu jest
Tylko trzeba się umówić gdzie, jak i co ))
zaczyna mnie boleć głowa;/ a piersi to mnie tak bolą że jak się ubierałam i dotknęłam sutka to myślałam że się zegnę na pół ;/ i swędzą przeokrutnie... i muszę sobie nowe biustonosze kupić, bo stare już się robią za małe i mam ślady na plecach
Ostatnia edycja:
ewwe
Załączniki
reklama
Podziel się: