reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Dziewczyny, a zrobcie zdjecia Tych Waszych dziel szyciowych. Jak ja Wam zazdroszcze. Mam do tego dwie lewe rece. I chyba cierpliwosci mi brakuje.

Babelek, nie panikuj na zapas. Heh, ja tez jestem kiepawa z matmy;-)

Sluchajcie, zagniotlam ciasto na moja wieczorna pizze, i nigdy w zyciu takie mi nie wyszlo. Wyglada na to, ze idealne. A myslalam, ze ciaza nie bedzie mi sprzyjala w pieczeniu. Ciekawe jak bedzie z ciastami, jak mi przyjdzie ochota na nie, wreszcie.

perelka hormony w ogole moga wykonczyc czlowieka. Takze ich za mala ilosc, czy za duza powoduje ma rozne objawy.
Np. przy klimakterium i wszystkich tych wahaniach hormonalnych - rozne kobiety przechodza roznie, ale czesto zdazaja sie migreny, mdlosci, wymioty itp. itd. Juz sie boje....

Asku moj maly tez jest taki skrupulatny:-)

mamunia Ty masz 3-ke dzieci? dwie dziewczynki na pewno.

pierwszą poroniłam:no:

Dziewczyny a może wysyłać sms zadzwońcie pod numer Straciatelli?

Ewwe dobrze że piszesz skąd ta mikrofibrę miałas bo własnie miałam pytać :-) przy najbliżesz okazji kupię ze 2 takie kocyki i uszyję sobię wersję personalizowaną :-)
Ewelinka takie szycie samemu nie jest wcale trudne, wystarczy że masz maszynę (nawet pożyczoną) a koszty wyprawki czy nawet ciuchów dla siebie się zmniejszają
;-)

No właśnie wiem ze to nic trudnego bo już próbowałam :-) Tylko problem z maszyną hmm ale babcia ma :tak: Może sobie załatwię.
Ja mam pościel, kocyki i te wszystkie rzeczy dla malucha które można uszyc. Tylko teraz poszukuję pościeli dla 3 latka bo zmieniamy mu łóźeczko na łożko :-) heh wystarczy pomyśleć :-D

A mi właśnie gin powiedział że uporczywe mdłości i wymioty to właśnie przez podwyższony poziom progesteronu który jest odpowiedzialny na podtrzymanie ciąży w początkowym stadium, więc to dobry objaw...:tak:

Jeśli coś, to kochane ślązaczki jestem chętna na spotkanko :)
Widzę że troszkę nas tu jest :)
Tylko trzeba się umówić gdzie, jak i co :)))

zaczyna mnie boleć głowa;/ a piersi to mnie tak bolą że jak się ubierałam i dotknęłam sutka to myślałam że się zegnę na pół ;/ i swędzą przeokrutnie... i muszę sobie nowe biustonosze kupić, bo stare już się robią za małe i mam ślady na plecach :(

Ostatnia edycja:
DSC01541.jpgDSC01552.jpgDSC08645.jpgDSC08647.jpgDSC01587.jpgDSC01630.jpgDSC01635.jpg

sorry ze tak duzo:) pierwsze to ten kocyk - w sumie nawet moj pierwszy jaki uszylam, dalej imionka na ścianę - tez kiedys szylam na zamowienie, no i szydelko, moja coziomowa pasja:)

Załączniki

• DSC01541.jpg
    DSC01541.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC01552.jpg
    DSC01552.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC08645.jpg
    DSC08645.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC08647.jpg
    DSC08647.jpg