reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Hejka

Widzę, że nie tylko ja nie mogę sie wyspać..... ok 1;30 ide siku a pozniej to juz takie spanie... rzucam się jak wsza na grzebieniu ... po czym o 5 już nie śpie. Moje dziecko też o 6 wyspane.. aa masakra z tą zamianą czasu:szok:

Współczuję migren... i tule mocno:tak:

Aśku niezła reakcja mrówka.... ciekawe gdzie Ty masz ten brzuch jak Ty bidulko wszystko co zjesz to oddajesz spowrotem...

No i fajnie, że rodzice już wiedzą i będziesz dodatkowo dokarmiona :)

Straciatella- GDZIE JESTEŚ ??????

reklama
Mia 30 slyszalam o tym ale moja kolezanka rok temu w styczniu szla za chrzestna a była w ciąży to wszystko zależy czy się wierzy w zabobony czy nie

Asku super rodzinka przyjela tak fajnie fakt ze jesteś w ciąży wogole podziwiam te dziewczyny co tak długo wytrzymaly z faktem ogłoszenia wszystkim ze sa w ciąży

a ja mam pytanie czy jest to możliwe żeby w pierwszej ciąży nie mieć tylozgiecia macicy a teraz mam bo wczoraj mi lekarz powiedział ze mam tylozgiecie :szok:

BĄBELKU bo ja mam sadełko poantoszkowe jeszcze :-D od kilku miesięcy Ant dopytywała się czy mój duży brzuch świadczy o rodzeństwie ;-)

a oglądacie "Przepis na życie"? Jak Tadeusz powiedział do ciężarnej Poli "ładnie wyglądasz z tyłu":-D UUUUUUUUuuuuuuuuuu, takich rzeczy o my nie chemy słyszec i to jest grzech nr.1 przeciwko ciężarnej
akurat ze Ślubnym to oglądałam :-D i już mu zapowiedziałam, że jak mi coś takiego powie, to u mamusi będzie spać ;-)

iwonaimaja - tyłozgięcie raczej się ma od zawsze, nie tylko w ciąży... ja dowiedziałam się jak byłam na pierwszej wizycie u ginekologa jako dziewica. W pierwszej ciąży mój gin tego nie zauważył, bo prawdopodobnie bardzo wcześnie się wyprostowała, a teraz od początku gin wyczuwał, ale teraz już jest prawidłowo.

Mia wydaje mi się , ze spokojnie możesz iść do dentysty , brać znieczulenie i nawet wyrwać zęba. Ja w 1 ciąży wyrywałam, konsultowałam to z ginekologiem i jest to całkiem dozwolone. Później dokuczały mi zęby i musiałam leczyć- zawsze ze znieczuleniem ;) Dentyści mają specjalne znieczulenia dla kobiet w ciąży.

Iwonaimaja- hmm wydaje mi się, że jest to możliwe , nie wiem czy któraś z dziewczyn tak nie ma, że teraz w drugiej ciąży dopiero tyłozgięcie

ewwe z tym cc niezłe przeboje czasami tak się zastanawiałam bo boje się naturalnego ale chyba nie ma się co zastanawiać jak wszystko jest ok:-)

skorupka ja chodzę prywatnie do Maciejowskiego poszłam z polecenia też ma różne opinie ale jest ok:-) czytając opinie o naszym cudownym szpitalu aż mi się rodzić odechciewa :baffled: ale nie wiesz jak trafisz polecają bardzo Wodzisław ale jak mnie weźmie to gdzie pojade tak daleko jak szpital mam pod ręką

a tak ogólnie to zastanawiam się co zrobić jak zaczne rodzić mój mąż będzie w pracy (górnik więc prędko nie przyjedzie) z synkiem wezmą mnie do karetki czy ktoś się nim tam zaopiekuje póki ktoś nie przyjedzie często o tym myślę i się martwię

ewwe z tym cc niezłe przeboje czasami tak się zastanawiałam bo boje się naturalnego ale chyba nie ma się co zastanawiać jak wszystko jest ok:-)

skorupka ja chodzę prywatnie do Maciejowskiego poszłam z polecenia też ma różne opinie ale jest ok:-) czytając opinie o naszym cudownym szpitalu aż mi się rodzić odechciewa :baffled: ale nie wiesz jak trafisz polecają bardzo Wodzisław ale jak mnie weźmie to gdzie pojade tak daleko jak szpital mam pod ręką

a tak ogólnie to zastanawiam się co zrobić jak zaczne rodzić mój mąż będzie w pracy (górnik więc prędko nie przyjedzie) z synkiem wezmą mnie do karetki czy ktoś się nim tam zaopiekuje póki ktoś nie przyjedzie często o tym myślę i się martwię

Ja miałam ten sam problem, też bałam się samego dnia w którym mnie weźmie :-) ale wszystko się ułożyło, prawie jak mąż był po nocy a więc był w domu. :-) Niemartw się na zapas, bo napewno wszystko się dopasuje.

mam nadzieję jak już będzie blisko to najwyżej zawiozę małego do rodziców ale nigdy nie wiadomo kiedy wybije ta godzina;-)

od wczoraj mam taki ból jak na okres w dole brzuch czuje takie jakby naciąganie bardzo niefajne też tak macie:confused:

reklama
Do góry