Magda190487
Fanka BB :)
pysia_ ja tez mam jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka dziewczyny!
pat&mom tez tak mam takie twardnienie ale nie zawsze. Dzisiaj rano zaproponowalam mezowi kawe. Nie chcial latte z maszyny,tylko zwykla rozpuszczalna z mlekiem. Otworzylam sloik..wsypalam 2 plaskie lyzeczki i puscialam hafta Tak dziala na mnie kawa, jakis brzydki zapach, papierosy, niektore perfumy itp Dzisiaj dzien spedzilam u tesciowej. Minelo mi szybko. Ciesze sie,bo 8. 11 przyjezdzaja moi rodzice i zostaja do 10 . A my 10 jedziemy do Polski i wracamy 13. Juz nei moge sie doczekac
31.11 ide do lekarza. Juz bym chciala byc po. Najgorsze jest czekanie.
Tak ja też czasem mam takie twardnienie. Ale biorę magnez i teraz to zdarza się naprawdę baardzo bardzo rzadko.Hej
Czy wy tez czasem odczuwacie takie 'twardnienie' brzucha tak nisko ? To takie chwilowe u mnie od kilku dni, ale jak szybko sie pojawia tak i znika.
pysia_ ja tez mam jutro
Na którą masz? będziesz miała USG?
Stazi, ogólnie różne wątki są tutaj, Maj 2014 ale to chyba widziałaśmożna tam dodawać nowe. To jest część publiczna. A co do grupy prywatnej możesz np wejść w mój profil, albo innej majówki, która jest w grupie i wyświetli Ci się ikona grupy (Majóweczki2014). Trzeba kliknąć "dołącz do grupy" i Straciatella jak zobaczy prośbę, to Cię zaakceptuje i już masz dostępapplecrumble a to ja jestem zapóźniona- myslam ,ze nowej grupy nie ma jak zostla usunieta ta co byla zamknieta grupa;P hehe to dajcie mi linkacze do obecnych watkow i tej grupy??? Prosze
Aśku, gratulacje z okazji rocznicy ślubu:-) kolejnych szczęśliwych lat razem! I koniecznie daj znać jak reakcje babć;-)dzisiaj przyjeżdżają teście z moją mamą mamy rocznicę ślubu wspaniała okazja, by im powiedzieć o ciąży ;-) szczególnie, że 7 lat temu dowiedzieli się o Mrówku
Martynia ,moja koleżanka miała identyczne dolegliwości na początku ciąży. Nie dała rady chodzić po jakimś czasie. Posiedziała tydzień na zwolnieniu i jej przeszło. U niej siedzący tryb pracy to wzmagał. Ja też mam takie bóle, tylko u mnie przeważnie pojawiają się wieczorami po całym dniu i obowiązkowo w sobotę i obowiązkowo mocniejsze, jak troszkę posprzątam w domku wtedy to się ledwo przewracam tak mnie boli.Witam po weekendzie
u mnie w miarę w porządku, pomijając, że nadal męczą mnie nudności i ból żołądka... kiedy to się skończy!?
na dodatek od jakiegoś czasu boli mnie lewa tylna strona ciała, tak jakby ciągnie, ciężko to opisać tzn. od pleców, przez pośladek i część nogi- ból czuję jak się np. schylę albo szybko ruszę.... coś już się naczytałam, że to może być rwa kulszowa... hmmmm... nigdy nic takiego mnie nie bolało, a poza tym to jeżeli już miałoby się takie coś przydarzyć, to raczej w bardziej zaawansowanej ciąży...
sama nie wiem, czytałam też, że niektóre dziewczyny już koło 10 tyg. odczuwały taki ból...
chyba, że macie pomysł na inna diagnozę? :-)
Co do porodu to ja się strasznie boję, na razie też biorę pod uwagę jedynie zzo, ale jak wiadomo jest z tym problem...
No wlasnie dopisali mnie dodatkowo do listy, wiec wejde jak sie jakos wcisne ale niby od 13:15 jest szansa, a Ty?
dziś poszłam w sprawie tego bólu głowy który mnie od piątku w zasadzie trzyma i się dowiedziałam, że z mojego opisu wynika iż jest to ból migrenowy i że w ciąży nie można z tym nic zrobić poza paracetamolem okazjonalnie i leżeniem w ciemnym pomieszczeniu:/