reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

reklama
Martynia ja też mam czasem takie bóle aż ruszyć się nie mogę :szok:
kości miednicy, czasem jak się położę na plecach to czuję takie prądy, kłucie w kościach, raz to mi promieniowało jakbym jakieś uciski miała :baffled: albo tak jakby kość ogonowa... brr...

Aśku czyżby smaki na chłopca ??:-D ja tylko ze słodkiego to jeśli już to nutellę do chlebka albo... snikersa :D
tak to samo słone... już nie pamiętam kiedy naleśniki z serkiem albo z dżem jadłam... na samą myśl mnie mdli...

Ja dziś miałam takie nudności i wymioty że zrezygnowałam z wizyty urzędowej...
Tragedia...
Ale wyczaiłam sklep niedaleko mnie, taki outlet gdzie wyprzedają teraz ciuszki dla dzieci i kupiłam trzy bodziaki za 2zł/sztukę :D
a podobno w połowie listopada ma być nowa dostawa więc będę tam stałą bywalczynią :D
a zaraz idę szykować obiadek bo małż w pracy do 14 to trzeba obiadek zrobić :)

Aśku czyżby smaki na chłopca ??:-D ja tylko ze słodkiego to jeśli już to nutellę do chlebka albo... snikersa :D
tak to samo słone... już nie pamiętam kiedy naleśniki z serkiem albo z dżem jadłam... na samą myśl mnie mdli...
to się dopiero zobaczy :-D jedno jest pewne, do słodkiego mnie nie ciągnie ;-) normalnie wmuszam w siebie słodkości :eek: nawet buła z dżemem mi nie smakuje :no:

żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce :baffled:

też będę 3mać kciuki za wszystkie dziewczyny :)

Aśku ja mam zupełnie inaczej, słodycze mogłabym pochłaniać, ale krakersy też mi pasują :)
widzę, że macie ambitne plany na dzisiejszy dzień, a ja tylko posprzątałam kuchnię i znowu chce mi się spać, a pomysłu na obiad - brak. Może polecicie coś szybkiego? Ale raczej bezmięsnego?

Dziewczyny, jejku, jak Wam zazdroszczę gotujących się obiadków... :-(Ja dziś od samego rana mdłości przeokutne. Śniadanie oczywiście wylądowało w wc i nie mam na nic apetytu ...
Jak znajdujecie w sobie siłę na zakupy i gotowanie? Mój mąż kiepsko sobie z tym radzi a rodzice nie mają czasu przyjechać i pomóc zabardzo. Siedzę dziś i sobie popłakuje co trochę bo nie pamiętam dnia bez wymiotów :(((

reklama
Do góry