reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

reklama
Witankoo

Iwonaimaja super niespodziankę Ci mąż zrobił- i jakieś poświęcenieeeeee:-)

Aśku wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Oczywiście chwalcie się się dzidzią :tak:

Karmelowa trzymam mocno kciukasy za kluseczkę;-)

Ja tam zmianą czasu się w ogole nie cieszę... Młoda zaczęła mi wstawać przed - 6-tą :szok:
Mam nadzieję, że jakoś się to ureguluje

Hej dziewczynki. Witam sie i ja jeszcze w pizamce:D
iwonaimaja super! Ze mu sie tak chcialo. Co za poswiecenie:)
iwonaimaja, brandyy, karmelowa i kurczaczek trzymam mocno kciuki za wizyty i czekam na wiesci!!!;):rofl2:

Asku wszystkiego naj z okazji rocznicy! :-*

Iwonaimaja mezulek jak sie patrzy, nie każdego byłoby na to stać...

Ja leze po sniadanku jeszcze w łóżku... Sprawdzilam pocztę, zdrzemne sie jeszcze chwilke i biorę sie do dalszego rozpakowywania... M w pracy do północy... Pierwszy dzień sama będę w nowym domku...

Aśku oby jak najwięcej tych rocznic!! ;-)
Powodzenia na wizycie!!

Brandyy, Karmelowa za Was też trzymam kciuki!

Mnie dzisiaj mąż obudził o 6 wychodząc do pracy i juz usnąć nie mogłam... :baffled:

Na mnie zmiana czasu wpłynęła tak, że przed 7 już nie mogę spać :confused2: Ale mam nadzieję, że się to podreguluje, bo normalnie to do 9 spałam, ale ostatnio już nie mam takiej melodii do spania chyba przez "same-wiecie-co" :-D

Dziś wysyp wizyt, trzymam mocno kciuki za Was wszystkie, teraz na wątku już muszą być same dobre nowiny i piękne zdjęcia :happy: Ja dziś się umówiłam prywatnie na prenatalne, będę mieć nawet nagranie dvd z badania :-) Ale dooopierrrroooo na 19.11 ;-)

Aśku wszystkiego najlepsze z okazji rocznicy, napisz jak zareagowali na nowinę :happy: Mój mąż był wczoraj bardzo dzielny, bo odwoził swoją mamę, ja byłam w tym czasie w pracy, i nic jej nie powiedział, chociaż dzień wcześniej mówił, że będzie go język świerzbił. Ale ja chcę, żeby najbliższym razem mówić.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie
ivona Wszystkiego najlepszego super niespodzianka lubie takie
kotkadobrze ze pojechałas sprawdzilas i wszystko jest ok
askaudanej rocznicy

U nas zmiana czasu wyszla korzystnie mloda jedzcze śpi. Pogoda tylko nie nastraja leje i wieje .Wczoraj doznalam uczucia żołądka w gardle podczas jazdy samochodem. Swoj porod wspominam w miarę ok położna zakrecona ale nie pozytywnie powiedzialam ze rodze to kazala prysznic i na piłce posiedziec i ze na ktg nic nie widac a lekarz za 3 h przyjdzie sprawdzi i zniknela i nagle sie zaczelo i po 20 min mialam córkę na sobie

Do góry