reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Witankoo

Iwonaimaja super niespodziankę Ci mąż zrobił- i jakieś poświęcenieeeeee:-)

Aśku wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Oczywiście chwalcie się się dzidzią :tak:

Karmelowa trzymam mocno kciukasy za kluseczkę;-)

Ja tam zmianą czasu się w ogole nie cieszę... Młoda zaczęła mi wstawać przed - 6-tą :szok:
Mam nadzieję, że jakoś się to ureguluje

Hej dziewczynki. Witam sie i ja jeszcze w pizamce:D
iwonaimaja super! Ze mu sie tak chcialo. Co za poswiecenie:)
iwonaimaja, brandyy, karmelowa i kurczaczek trzymam mocno kciuki za wizyty i czekam na wiesci!!!;):rofl2:

Asku wszystkiego naj z okazji rocznicy! :-*

Iwonaimaja mezulek jak sie patrzy, nie każdego byłoby na to stać...

Ja leze po sniadanku jeszcze w łóżku... Sprawdzilam pocztę, zdrzemne sie jeszcze chwilke i biorę sie do dalszego rozpakowywania... M w pracy do północy... Pierwszy dzień sama będę w nowym domku...

Aśku oby jak najwięcej tych rocznic!! ;-)
Powodzenia na wizycie!!

Brandyy, Karmelowa za Was też trzymam kciuki!

Mnie dzisiaj mąż obudził o 6 wychodząc do pracy i juz usnąć nie mogłam... :baffled:

Na mnie zmiana czasu wpłynęła tak, że przed 7 już nie mogę spać :confused2: Ale mam nadzieję, że się to podreguluje, bo normalnie to do 9 spałam, ale ostatnio już nie mam takiej melodii do spania chyba przez "same-wiecie-co" :-D

Dziś wysyp wizyt, trzymam mocno kciuki za Was wszystkie, teraz na wątku już muszą być same dobre nowiny i piękne zdjęcia :happy: Ja dziś się umówiłam prywatnie na prenatalne, będę mieć nawet nagranie dvd z badania :-) Ale dooopierrrroooo na 19.11 ;-)

Aśku wszystkiego najlepsze z okazji rocznicy, napisz jak zareagowali na nowinę :happy: Mój mąż był wczoraj bardzo dzielny, bo odwoził swoją mamę, ja byłam w tym czasie w pracy, i nic jej nie powiedział, chociaż dzień wcześniej mówił, że będzie go język świerzbił. Ale ja chcę, żeby najbliższym razem mówić.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie
ivona Wszystkiego najlepszego super niespodzianka lubie takie
kotkadobrze ze pojechałas sprawdzilas i wszystko jest ok
askaudanej rocznicy

U nas zmiana czasu wyszla korzystnie mloda jedzcze śpi. Pogoda tylko nie nastraja leje i wieje .Wczoraj doznalam uczucia żołądka w gardle podczas jazdy samochodem. Swoj porod wspominam w miarę ok położna zakrecona ale nie pozytywnie powiedzialam ze rodze to kazala prysznic i na piłce posiedziec i ze na ktg nic nie widac a lekarz za 3 h przyjdzie sprawdzi i zniknela i nagle sie zaczelo i po 20 min mialam córkę na sobie

Do góry