reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Nie mieszkamy w Warszawie, ale jestem tam praktycznie codziennie wiec to nie problem. Skoro polecasz ta szkole to być może sie w końcu zmobilizuje, jak tylko nam sie remont skończy. Dopadł nas syndrom wicia gniazda i zmieniamy podłogi i malowanie robimy co jest nie lada wyczynem przy meblach których nie mamy gdzie wynieść... Mowię Wam masakra totalna

reklama
No tak to teraz macie urwanie głowy pewnie. Oni szkolenia organizuja caly czas nawet w duze mrozy bo pies musi pracowac w roznych warunkach;) Takie remonty sa meczace ale jak sie skonczy to satysfakcja ogromna jest:)

Witam dziewczyny ja dopiero teraz ale rano majka miała turniej a później miałam gości
tutaj cos dla Was na te moje 30 urodziny

images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 60
Czesc dziewuszki:)

Iwonaimaja!:)) piękny cudny smaczny tort!:))) mniaaaaaam! STo lat w szczęsciu i miłości:))

Melduję się po pracy. Ledwo zyję, no i w końcu mnie brzuch pobolewał dzisiaj tak okresowo-wzrostowo-macicowo :) do tego od 17 muli mnie niemilosiernie i powróciło kłucie w cycuchach:)) więc już mi o niebo lepiej:)))))))

Zosiasamosia a Ty też w sklepie pracujesz? ze musisz w weekendy pracowac??wspolczuję tych pracujących weekendów bo sama wiem jakie to beznadziejne:)

Ciekawe co z kotką:/ Mam nadzieję że wszystko ok...

Ivon dzięki za przepis, jutro robię babkę cytrynową, a obiadek miałas boski:)))

Ja kupilam dzis opiekacz do kanapek, super wydatek. Zrobiłam dwa tosty - zjadłam, prawie je wychaftowałam i pewnie nie ruszę przez jakies 2 miesiace zanim mi obrzydzenie nie przejdzie, więc dzisiejszy zakup pewnie bedzie lezał odłogiem. Ale zachciankę musialam spelnic....

A wiecie co mi się dzieje? mam wrazenie ze gdzies w okolicy macicy czuję prawie ze non stop jakis rezonans?? nie wiem jak to nazwać, jakbym w brzuchu miala schowany samochód z włączonym silnikiem, w miare rowno pracującym. Dziwne uczucie, z synkiem mialam to samo:)

dziekuje

torta niestety nie miałam to tylko zdjecie ale dla Was taki torcik wirtualny :-)

wogole to dostałam dzisiaj taka sliczna bluzeczke z stopkami na brzuchu już nie mogę się doczekać kiedy będę te male stopki calowac

a moja Majka dzisiaj padla od 8 do 16 była na turnieju grali chyba 11 meczy 10minutowe plus przerwy na jedzenie na koniec dostali medale i dyplomy później goście i jak tylko polozyla glowe na poduszce to już spala

no i najważniejszy prezent wczoraj o 23 przyjechal maz zrobil mi niespodzianke i przyjechal :-)

reklama
Do góry