reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Aesthete u nas tez tak jest, ze jak sa inne psy to my nie istniejemy i o chodzeniu na luznej smyczy tez zapomina wtedy;)
My chodzimy do szkoly Akademia Psorbona – szkolenie i tresura psów Warszawa
No to nasze psiaki by się dogadały :p znajomej pies jest tak szkolony, że nie zwraca uwagi na innych ludzi. I to też by mi się przydało, bo jak jestem na spacerze to wszyscy go wołają i mają gdzieś jak proszę żeby tego nie robili bo niszczą mi całą naukę posłuszeństwa :/ a jedna laska to w ogóle podeszła i sobie go na ręce wzięła :p no tragedia z tymi ludźmi :no:

Ja ze swoim pisakiem chciałam chodzić na taki kurs, ale jakiś nie mogłam sie zmobilizować. Mój ma czasem takie " odchylki" jak jest na dworze i wcale nie potrzebuje innych psów. Po prostu idzie na wędrówki i wraca po kilku godzinach. Juz kiedyś płakałam i szukałam go po całym mieście, ale wrócił cały i głodny po kilku godz. Poza tym jest z przytuliska i ma problem z rozstawaniem. Niesamowicie szczeka, wyje i sama nie wiem co jeszcze jak zostaje sam. Z tym najbardziej nie umiemy sobie poradzić.
Może idź za radą martuski i skorzystaj z porad behawiorysty? Ewentualnie spróbuj tak jak się uczy szczeniaki: wychodzisz na 5 min za drzwi, wracasz i nagroda że czekał ładnie. I tak zwiększasz czas po trochę aż zobaczy że to nic strasznego zostawać w domu.

Ja w nocy gwaltownie chcialam przewrocic sie na bok tak Mnie targbnelo w srodku bol madakryczny jak by ktos targal macice ;/ bol lzejszy utrzymywal sie jakas godzine bylam w stresie ze hej ..bolalo na ranie z cc Macie tez tak czasem?
Oj, to ja Ci nie pomogę :( ale jedna dziewczyna miała podobnie, że bolała tą blizna po cc, tylko nie pamiętam kto :/ może to przeczyta i Ci coś doradzi :D

iwonaimaja sto lat :) ja też październikowa więc bardzo lubię ten miesiąc ;)

kotka, dobrze że jest ok :) i bez zmartwień proszę :*

A ja dzisiaj z moją teściową się umówiłam na obiad i spacer bo M cały dzień w pracy :)

Miłego dnia :*

Hej dziewczyny!

Iwonaimaja - Wszystkiego Naj Najlepszego, spokojnej ciąży i lekkiego porodu ;-)
Kotka - Super, że wszystko ok z dzidzią ;-)

U nas dzisiaj leniwy dzień, trzeba odpocząć po gościach wczorajszych ;-). Słoneczko świeci więc trzeba się ruszyć na spacerek ;-)

Miłej Niedzieli Majóweczki ;-)

witam ;-)

paskudna sobota ... wymioty i ból głowy :wściekła/y: mam już dość :-( wczoraj śniadanie mi się przyjęło, ale winogrona zwracałam :eek: winogron już jeść nie będę ;-) za ciężko wracają ;-)

na obiad jedliśmy zupki chińskie :-D ja sobie zażyczyłam, Mrówek też chciał spróbować, bo nigdy czegoś takiego nie jadł ;-) więc Ślubny zrobił nam zupki chińskie ;-) ładnie się wczoraj mną zajmował :tak: cały dzień przeleżałam, wstawałam jedynie na wymiotowanko i sikanko ;-)

KOTEK weź dwa apapy na ten ból ... następna taka dawka po 8 godzinach ;-)

IWONA przyjemności i spokoju :-D

Witam po zmianie czasu :) ja dzisiaj pierwszy raz od dawna sie wyspalam i wstalam nawet bez bolu plecow, super :)
Kotka dobrze, ze wszystko w porzadku :)
Iwonaimaja wszystkiego naj naj naj :)

Iwonaimaja wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :happy:

ewwe można powiedzieć, że w sklepie, w każdym razie mamy czynne przez caaaały tydzień... Ale już niedługo na szczęście :-)

Jutro jadę odwiedzić moją koleżankę z liceum, która ma dwóch synków ponad 2 letniego i 4 miesięcznego, już nie mogę się doczekać, bo chłopcy są świetni. No i żeby podzielić się dobrą nowiną ;-) A dzisiaj też nie mogłam spać dłużej, obudziłam się przed 7, ale dzięki temu zyskałam dodatkową godzinę na wyszykowanie się do pracy. Miłego dnia :-D

Cześć dziewczyny. Nie pisałam ostatnio bo nie miałam weny, ale czytałam wiec jestem na bieżąco.

Iwona 100 lat Kochana!

Zaliczyłam dziś w nocy wizytę na IP. Poszłam spać o 21 a o 1 wstałam na sikanko i jak buchnela krew ze mnie taka świeża to byłam pewna ze po wszystkim i i jeszcze tak chlupnelo...
Jak zobaczyłam dzidziusia na monitorze to byłam pewna ze serce mu nie bije i rycze. A lekarka pyta czy widzę ze sie rusza a ja ze nie bo myślałam ze rusza sie od tego ze mi brzuch od płaczu skacze... Przy okazji okazało sie ze jest o tydzień starszy. A to krwawienie nie wiadomo z czego, bo szyjka zamknięta i czysta. Dostałam duphaston. W srode prenatalne to może sie wiecej dowiem.

Miłego dnia Kochane. U nas ostatnia taka piękna niedziela.

reklama
Mamunia najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok!

A my już po zdanym egzaminie i 2 godzinnym spacerze:))
20131027_122715.jpg

Załączniki

• 20131027_122715.jpg
    20131027_122715.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 32
  • 20131027_122715.jpg
    20131027_122715.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 68
Do góry