reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
Aesthete u nas tez tak jest, ze jak sa inne psy to my nie istniejemy i o chodzeniu na luznej smyczy tez zapomina wtedy;)
My chodzimy do szkoly Akademia Psorbona – szkolenie i tresura psów Warszawa
No to nasze psiaki by się dogadały :p znajomej pies jest tak szkolony, że nie zwraca uwagi na innych ludzi. I to też by mi się przydało, bo jak jestem na spacerze to wszyscy go wołają i mają gdzieś jak proszę żeby tego nie robili bo niszczą mi całą naukę posłuszeństwa :/ a jedna laska to w ogóle podeszła i sobie go na ręce wzięła :p no tragedia z tymi ludźmi :no:

Ja ze swoim pisakiem chciałam chodzić na taki kurs, ale jakiś nie mogłam sie zmobilizować. Mój ma czasem takie " odchylki" jak jest na dworze i wcale nie potrzebuje innych psów. Po prostu idzie na wędrówki i wraca po kilku godzinach. Juz kiedyś płakałam i szukałam go po całym mieście, ale wrócił cały i głodny po kilku godz. Poza tym jest z przytuliska i ma problem z rozstawaniem. Niesamowicie szczeka, wyje i sama nie wiem co jeszcze jak zostaje sam. Z tym najbardziej nie umiemy sobie poradzić.
Może idź za radą martuski i skorzystaj z porad behawiorysty? Ewentualnie spróbuj tak jak się uczy szczeniaki: wychodzisz na 5 min za drzwi, wracasz i nagroda że czekał ładnie. I tak zwiększasz czas po trochę aż zobaczy że to nic strasznego zostawać w domu.

Ja w nocy gwaltownie chcialam przewrocic sie na bok tak Mnie targbnelo w srodku bol madakryczny jak by ktos targal macice ;/ bol lzejszy utrzymywal sie jakas godzine bylam w stresie ze hej ..bolalo na ranie z cc Macie tez tak czasem?
Oj, to ja Ci nie pomogę :( ale jedna dziewczyna miała podobnie, że bolała tą blizna po cc, tylko nie pamiętam kto :/ może to przeczyta i Ci coś doradzi :D

iwonaimaja sto lat :) ja też październikowa więc bardzo lubię ten miesiąc ;)

kotka, dobrze że jest ok :) i bez zmartwień proszę :*

A ja dzisiaj z moją teściową się umówiłam na obiad i spacer bo M cały dzień w pracy :)

Miłego dnia :*

Hej dziewczyny!

Iwonaimaja - Wszystkiego Naj Najlepszego, spokojnej ciąży i lekkiego porodu ;-)
Kotka - Super, że wszystko ok z dzidzią ;-)

U nas dzisiaj leniwy dzień, trzeba odpocząć po gościach wczorajszych ;-). Słoneczko świeci więc trzeba się ruszyć na spacerek ;-)

Miłej Niedzieli Majóweczki ;-)

witam ;-)

paskudna sobota ... wymioty i ból głowy :wściekła/y: mam już dość :-( wczoraj śniadanie mi się przyjęło, ale winogrona zwracałam :eek: winogron już jeść nie będę ;-) za ciężko wracają ;-)

na obiad jedliśmy zupki chińskie :-D ja sobie zażyczyłam, Mrówek też chciał spróbować, bo nigdy czegoś takiego nie jadł ;-) więc Ślubny zrobił nam zupki chińskie ;-) ładnie się wczoraj mną zajmował :tak: cały dzień przeleżałam, wstawałam jedynie na wymiotowanko i sikanko ;-)

KOTEK weź dwa apapy na ten ból ... następna taka dawka po 8 godzinach ;-)

IWONA przyjemności i spokoju :-D

Witam po zmianie czasu :) ja dzisiaj pierwszy raz od dawna sie wyspalam i wstalam nawet bez bolu plecow, super :)
Kotka dobrze, ze wszystko w porzadku :)
Iwonaimaja wszystkiego naj naj naj :)

Iwonaimaja wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :happy:

ewwe można powiedzieć, że w sklepie, w każdym razie mamy czynne przez caaaały tydzień... Ale już niedługo na szczęście :-)

Jutro jadę odwiedzić moją koleżankę z liceum, która ma dwóch synków ponad 2 letniego i 4 miesięcznego, już nie mogę się doczekać, bo chłopcy są świetni. No i żeby podzielić się dobrą nowiną ;-) A dzisiaj też nie mogłam spać dłużej, obudziłam się przed 7, ale dzięki temu zyskałam dodatkową godzinę na wyszykowanie się do pracy. Miłego dnia :-D

Cześć dziewczyny. Nie pisałam ostatnio bo nie miałam weny, ale czytałam wiec jestem na bieżąco.

Iwona 100 lat Kochana!

Zaliczyłam dziś w nocy wizytę na IP. Poszłam spać o 21 a o 1 wstałam na sikanko i jak buchnela krew ze mnie taka świeża to byłam pewna ze po wszystkim i i jeszcze tak chlupnelo...
Jak zobaczyłam dzidziusia na monitorze to byłam pewna ze serce mu nie bije i rycze. A lekarka pyta czy widzę ze sie rusza a ja ze nie bo myślałam ze rusza sie od tego ze mi brzuch od płaczu skacze... Przy okazji okazało sie ze jest o tydzień starszy. A to krwawienie nie wiadomo z czego, bo szyjka zamknięta i czysta. Dostałam duphaston. W srode prenatalne to może sie wiecej dowiem.

Miłego dnia Kochane. U nas ostatnia taka piękna niedziela.

reklama
Mamunia najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok!

A my już po zdanym egzaminie i 2 godzinnym spacerze:))
20131027_122715.jpg

Załączniki

• 20131027_122715.jpg
    20131027_122715.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 28
  • 20131027_122715.jpg
    20131027_122715.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 62
Do góry