reklama
Ivon no właśnie moja nie wypełniła się ropą, liczyłam nawet na to szczere mówiąc i że wtedy włosek wyjdzie razem z tym, niestety tygodnie mijały i nic się nie działo, teraz biorę antybiotyk więc tym bardziej ropa się nie pojawi...
Idę chyba położyć się spać bo głowa boli coraz bardziej...
Idę chyba położyć się spać bo głowa boli coraz bardziej...
Dokładnie, ale najpierw muszę czekać na poniedziałek, a po poniedziałku też ciekawe ile na wizytę...
W szpitalu pytałam ich o maść, czy nacięcie, to nie, maść nic nie pomoże, antybiotyk jest mi potrzebny... Normalnie jestem taka wściekła na nich że jakbym tam wpadła...
Edit:
No i skoro już zaczęłam brać to chyba muszę wybrać do końca ten antybiotyk?
W szpitalu pytałam ich o maść, czy nacięcie, to nie, maść nic nie pomoże, antybiotyk jest mi potrzebny... Normalnie jestem taka wściekła na nich że jakbym tam wpadła...
Edit:
No i skoro już zaczęłam brać to chyba muszę wybrać do końca ten antybiotyk?
Ostatnia edycja:
KPe007
Fanka BB :)
dziewczyny - czy ktoras z was bierze femibion?
ginka mowila w czwartek ze to juz 2 trymestr wiec mam zaczac brac femibion 2, ale wszedzie jest ze 2 trymestr jest od skonczonego 14 tygodnia - a wczesniej chyba nie mozna go brac bo moze zaszkodzic
wczoraj wzielam pierwsza dawke ale dzisiaj sie zastanawiam czy brac czy dopiero za chwile....
ja właśnie sobie zakupiłam;-)na ulotce jest napisane,że od 13tego tygodnia,więc spokojnie możesz brac;-)
Hejka ja dopiero dopadłam się do interneu.
Widzę rozmowa o rybkach, ja od morza mam 15 min spacerkiem, do świeżych rybek z Sopotu z 35 min więc pyszne i zdrowe prosto z Bałtyku
Dziś na obiad mielone które sama ukręciłam q na kolacje pierogi od teściowej z barszczykiem czerwonym pyyyycha, idą święta z takimi smakami
Ja przymierzam się do zakupu witamin z DHA ale najpierw musze skończyć prenatal classic wiěc tak za 1,5 mies włączę DHA.
Widzę rozmowa o rybkach, ja od morza mam 15 min spacerkiem, do świeżych rybek z Sopotu z 35 min więc pyszne i zdrowe prosto z Bałtyku
Dziś na obiad mielone które sama ukręciłam q na kolacje pierogi od teściowej z barszczykiem czerwonym pyyyycha, idą święta z takimi smakami
Ja przymierzam się do zakupu witamin z DHA ale najpierw musze skończyć prenatal classic wiěc tak za 1,5 mies włączę DHA.
Szuszunia
Dziewczyny, zaczyna mnie brać zapalenie pęcherza !!!!!!! co robić? jutro niedziela... (((
jak tylko czujesz ze zaczyna brac to zrob sobie lemoniadę (wyciśnij cala cytryne z woda i na raz) potem powtórz... oprócz tego pij duuuuuzo wody (żeby wyplukac ewentualne bakterie) pomaga wszystko co ma dużo witaminy C (czyli np. zurawina)
sproszkowana zurawina czyli te wszystkie tabletki bez recepty na drogi moczowe można.
na mnie zawsze działalo furaginum od niedawna nie jest na receptę. ale pytałam się gina - to można tylko w II trymestrze.
nie wiem czemu ale powiedział żeby wtedy lykac no-spe... hmm....
sok z cytryny przede wszystkim
aaa... i u nas jak zgłosisz się do szpitala gin-położniczego na IP to przy podejrzeniu zapalenia drog moczowych od razu chcą zostawiać na oddziale. może w innych miastach jest inaczej.
Ostatnia edycja:
martuska507
Ale tu cicho dzisiaj Ja miałam straszną ochotę na sucharki z mlekiem i wysłałam M. do sklepu. Były pyszne
jutro mam egzamin Ludwika. Ciekawe czy zda
Miłej dalszej części weekendu życzę Wam wszystkim)
jutro mam egzamin Ludwika. Ciekawe czy zda
Miłej dalszej części weekendu życzę Wam wszystkim)
reklama
Podziel się: