reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

A mi jakos smutno od dwoch dni i placzliwie:( Jeju juz bym chciala pojsc do lekarza. Wizyte mam za 5 dni..moze wytrzymam. Oki nie przymulam. Ja dzisiaj jadlam obiad u tesciowej ale jakos mi nie podszedl:(

reklama
Ivon no właśnie moja nie wypełniła się ropą, liczyłam nawet na to szczere mówiąc i że wtedy włosek wyjdzie razem z tym, niestety tygodnie mijały i nic się nie działo, teraz biorę antybiotyk więc tym bardziej ropa się nie pojawi... :baffled:

Idę chyba położyć się spać bo głowa boli coraz bardziej...

Dokładnie, ale najpierw muszę czekać na poniedziałek, a po poniedziałku też ciekawe ile na wizytę... :crazy:
W szpitalu pytałam ich o maść, czy nacięcie, to nie, maść nic nie pomoże, antybiotyk jest mi potrzebny... :baffled: Normalnie jestem taka wściekła na nich że jakbym tam wpadła...
0shoot.gif

Edit:
No i skoro już zaczęłam brać to chyba muszę wybrać do końca ten antybiotyk?

Ostatnia edycja:
dziewczyny - czy ktoras z was bierze femibion?

ginka mowila w czwartek ze to juz 2 trymestr wiec mam zaczac brac femibion 2, ale wszedzie jest ze 2 trymestr jest od skonczonego 14 tygodnia - a wczesniej chyba nie mozna go brac bo moze zaszkodzic

wczoraj wzielam pierwsza dawke ale dzisiaj sie zastanawiam czy brac czy dopiero za chwile....

ja właśnie sobie zakupiłam;-)na ulotce jest napisane,że od 13tego tygodnia,więc spokojnie możesz brac;-)

Hejka:o ja dopiero dopadłam się do interneu.
Widzę rozmowa o rybkach, ja od morza mam 15 min spacerkiem, do świeżych rybek z Sopotu z 35 min więc pyszne i zdrowe prosto z Bałtyku:o
Dziś na obiad mielone które sama ukręciłam q na kolacje pierogi od teściowej z barszczykiem czerwonym pyyyycha, idą święta z takimi smakami:)
Ja przymierzam się do zakupu witamin z DHA ale najpierw musze skończyć prenatal classic wiěc tak za 1,5 mies włączę DHA.

Dziewczyny, zaczyna mnie brać zapalenie pęcherza :szok:!!!!!!! co robić? jutro niedziela... :((((

jak tylko czujesz ze zaczyna brac to zrob sobie lemoniadę (wyciśnij cala cytryne z woda i na raz) potem powtórz... oprócz tego pij duuuuuzo wody (żeby wyplukac ewentualne bakterie) pomaga wszystko co ma dużo witaminy C (czyli np. zurawina)

sproszkowana zurawina czyli te wszystkie tabletki bez recepty na drogi moczowe można.

na mnie zawsze działalo furaginum od niedawna nie jest na receptę. ale pytałam się gina - to można tylko w II trymestrze.

nie wiem czemu ale powiedział żeby wtedy lykac no-spe... hmm....

sok z cytryny przede wszystkim :)

aaa... i u nas jak zgłosisz się do szpitala gin-położniczego na IP to przy podejrzeniu zapalenia drog moczowych od razu chcą zostawiać na oddziale. może w innych miastach jest inaczej.

Ostatnia edycja:
Ale tu cicho dzisiaj:) Ja miałam straszną ochotę na sucharki z mlekiem i wysłałam M. do sklepu. Były pyszne:)
jutro mam egzamin Ludwika. Ciekawe czy zda:)
Miłej dalszej części weekendu życzę Wam wszystkim:))

reklama
Do góry