reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

brzemienne w skutki

znalazłam przesądy ciążowe :D oczywiście z przymrużeniem oka :p

heh dobre :p Ale nie które aż śmieszne:-D

Dodaj do siebie swój wiek przy zapłodnieniu oraz numer miesiąca, w którym do niego doszło. Parzysta liczba wróży chłopca, nieparzysta dziewczynkę.

W pierwszej ciązy sie sprawdziło :-D Teraz wychodzi mi dziewczynka :-)

reklama
ewelinka pracuje jako technical support dla HP. Czyli praca za biurkiem przy komputerze i telefonie. Jak malo sie dzieje to wbijam na forum:-)

Lena super masz prace :-) Dobrze ze nie musisz sie przemęczać :-) nom szczególnie teraz:tak:
Tylko tez siedzenie przez tyle godzin w ciązy za biurkiem ze spuszczonymi nogami moze byc uciązliwe:no:

dziewczyny dzieki robotnicy to rodzina jeden z poza, ogolnie moj maz bo jest w pracy musial ich zjechac bo jak szlam zanesc obiad nie widzialam wodki albo dobrze sie kryli, poza tym ja tez lubie sie napic ale pijanstwa przy pracy nie toleruje bo ja za nich odpowiadam, poza tym pochodze z patologii wiec tym bardziej jestem zrazona, przez alko wywalilam moja rodzine z budowy tak chcieli mi pomagac ze pompka zaciagnieta trwa do dzis od ponad 2 miesiecy..
tak mieszkam z teciami wpakowalam sie z deszczu pod rynne ucieklam od patologii do tesciow i jedno i drugie zle mialam wywalac na swoje wynajmowane itd trudno rok jeszcze i ide na swoje i mam w dupiu wszystko ...
Straciatella mega mi przykro z powodu babci licze ze wszystko sie ulozy, i ze mdlosci JAK NAJSZYBCIEJ PRZEJDA:)
Trinaesi dzisaj zrob test jesli jestes juz tyle po to nawet wieczorem ci wyjdzie najlepiej kup dwa testy dzis zrob jeden rano drugi i nie pij duzo na wieczor co ci moczu bardzo nie rozrzezi;P
tRINAESIwit

Trinaesi witaj, trzymam kciuki!

A tak w ogóle dziewczyny, to nie martwcie się TSH w wysokości 2... ja jak już wcześniej pisałam dowiedziałam się przy okazji ciąży, że mam TSH 11....doznałam szoku... oprócz tego Anty TPO też wysokie... jestem dobrej myśli :tak:
Macie rację, że teraz narzekamy na brak objawów, obyśmy nie przeklinały tego za jakiś czas.... :-D :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej ja wlasnie gotowalam obiad i tak mi zupa chlapnela na brzuch ze masakra :( strasznie mnie piecze .... myslicie ze to jakos wpywa na dziecko poparzenia itd? i to jescze nic nie mialam na sobie tylko stanik i tak mi hlusnelo :/

Do góry