reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Jezuuu... dziewczyny, codziennie koło 14:00 dopada mnie takie zmęczenie i senność, że nie jestem w stanie nic robić i tylko bym spała do rana :/ i brzuch dalej boli :-( już chcę do gina, zobaczyć coś na usg...

Jezuuu... dziewczyny, codziennie koło 14:00 dopada mnie takie zmęczenie i senność, że nie jestem w stanie nic robić i tylko bym spała do rana :/ i brzuch dalej boli :-( już chcę do gina, zobaczyć coś na usg...

tw spanie to ja też mam.. zwylke było w południe a dzisiaj cały dzień jakiś taki do d***
a kiedy do lekarza się wybierasz??

hej dziewczyny. Dzisiaj robłam test no i I kreska:( w sumie okres mam dostać 08,08 albo koło 11. Może za wcześnie robiłąm. Juz sama niewiem ale sie nie nastawiam:(:(

CrystalEye, myślę, że może być jeszcze za wcześnie. Powtórz za kilka dni. Mi kilka dni przed @ wychodził jedynie cień cienia.
Straciatella, bardzo mi przykro z powodu babci:-( to ta babcia, która pilnowała Twojego synka? Mój tata też miał nowotwór, przy każdej kontroli panicznie boję się o jego wyniki:-(

Co do tych wszystkich przesądów, to ja staram się podchodzić do tego z dystansem. Nie wyobrażam sobie układać życia zgodnie z zabobonami (tego nie rób, tak nie patrz...). Jakby człowiek w to wszystko wierzył, to strach zachodzić w ciążę. Pamiętam, że tak samo było przy okazji ślubu, masa głupich przesądów:-p

Witamy nową majóweczkę:-) trzymam kciuki za pozytywny test!!!

Witam sie po pracy :)
Napisze tak ogólnie.
Współczuje z powodu babci.
Szkoda mi was dziewczyny z powodu tych mdłości ale z drugiej strony wam zazdroszczę bo mnie tylko piersi bolą i chce mi sie trochę częściej siusiu ale już nie tak jak np 3 dni temu bo wtedy latałam co chwile. Boje sie że znowu poronie zwłaszcza że mnie ten brzuch boli dzisiaj znowu:(
Wzięłam no spe i zobaczę wczoraj jak byłam u ginki po l4 to musiała mi zrobić jeszcze raz usg i nie wiem może o zaszkodziło:-( Nie zawracam wam głowy i sie na razie kładę.

szkola13 rozumiem Cie też się boję:-(ja też mało co objawów mam piersi takie pełne i bolą no i ten brzuch daje w kość

Ps. co do zabobonów ja w nie nie wierze z tego by wyszło, że cale 9 miesięcy musimy nic nie robić i odleżyn się nabawić:tak:

Ostatnia edycja:
moj brzusio posmarowalam kremem na oparzenia se i recznik zimny mam :( ja to mam pecha:( taka ochote mialam na cole ze sie nie powtrzymalam :) nie dalam rady:D

jak myslicie jak lepiej rodzic? jak wy myslicie ? ja chyba zdecyduje sie na cesarke :)

reklama
jak myslicie jak lepiej rodzic? jak wy myslicie ? ja chyba zdecyduje sie na cesarke :)
moja siostra miała cesarkę, a ja chcę naturalnie jeśli oczywiście nie będzie przeciwwskazań :tak: po naturalnym porodzie szybciej się do siebie dochodzi i brzuch też szybciej wraca do formy ;-)

Straciatella, bardzo współczuję z powodu babci :-( dopiero teraz doczytałam, gapa ze mnie :baffled: mi babcia zmarła 3 tyg przed naszym weselem :-( więc moja rodzina cała w żałobie była :-(

Do góry