reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Kolejna część dnia, przebiegła mi na jedzeniu :-p, niestety po kanapeczce z pomidorkiem, ledwo doleciałam do ubikacjii:cool:, ale przynajmniej wiem, że objawy są, mimo moich obaw ;-), teraz zeżarłam talerz płatków owsianych z mlekiem, całkiem nieźle przeszło :tak:, na obiad jednak nie wcisnę krupniku, jakoś tak mnie odrzuciło:crazy:, ale za to zjem kaszę gryczaną z kefirem, taką podsmażaną na oliwie z oliwek, ;-). Proste, ale zdrowe i całkiem mam na to ochotę. :happy:

szkoła - też bym takiego królika zjadła, ;-) albo same ziemniaczki
i buraczki, chodzą za mną od dawna. :-p

lawendowy sen, struss - faktycznie świetny pomysł z tymi warsztatami,
poczekam, aż będą w Krk :happy:

reklama
Ja od paru dni mam takie nocno poranne pobudki i z pół godziny przerwy w spaniu. Potem udaje mi się dalej zasnąć, ale do tej pory mi się to nie zdarzało. Czyżby przygotowanie do nocnego wstawania? :)
Na macierzyński na pewno od razu na rok, potem własny biznes albo zmiana pracy. A może drugi bobas? :D

kurczę, dziewczyny, dziwna sprawa. jak byłam na tych prenatalnych i miałam później pobieraną krew, to babka nie umiała mi się wkłuć i nad nadgarstkiem czułam jakby mi się kilka igieł na raz wbijało... strasznie bolało i szczypało a ona nawet nie dotykała mi tego miejsca. teraz mi ciągle drętwieje to miejsce, zrobiłam fotkę, palcami zaznaczyłam które miejsce... nie jest to dziwne?
DSC_0292.jpg

Załączniki

• DSC_0292.jpg
    DSC_0292.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 49
aetshete moze w jakiegoś nerwa dostałaś? ja tez mialam taką sytuację w szpitalu. Mialam tak niską hemoglobinę że mi się zyły pochowały na maxa i nikt mi się do operacji wkłuć nie umiał. Litości baby nie miały. Wyglądałam jak sitko:/ do tego pokryte siniakami... Mam nadzieję że dolegliwości szybko Ci miną, nie myśl o tym, to na pewno nic takiego.

ja to jestem popieprzona na maxa wiecie? Dziś nie mam mdłości!;(((( i strasznie mi jednak źle z tego powodu;(((( mam nadzieję że one mi po prostu przechodzą...choć w głowie kębią się najgorsze myśi:/ ech życie.....

Ja z kolei meczę się codziennie z mdłościami i wymiotami :( Już nie daję rady...Bardzo mało jem a jak juz zjem to i tak potem zwracam. Mąż tylko zapytał co kupić w sklepie, a ja odrazu byłam z głową wc :-(

reklama
Do góry