reklama
ewelinka2106
Fanka BB :)
Właśnie podszedł do mnie synek z podciągniętym sweterkiem i wskazując na swój brzuszek mówi "dzidzi"
Lena- Ty uczyłaś swojego M mówić po polsku? Czy już wcześniej potrafił?
Lena- Ty uczyłaś swojego M mówić po polsku? Czy już wcześniej potrafił?
Ostatnia edycja:
nadzieja1984
a ja wylicytowałam dla M książki dzisiaj listonosz przyniósł i on patrzy na tytuł jednej "jak się opiekować kobietą w ciąży" i mówi "ale ty głuptas jesteś..." :-)
Zobacz załącznik 588851
Oo... zaciekawiłaś mnie tą książką o opiece na ciężarną... koniecznie napisz, czy warto jej poszukać i jakie są jej efekty
Skończyłam chirurgów i zaczęłam czytać pierwszą część Crossa... ale nie wiem czy to dobra lektura dla mnie na tę chwilę
matita
Cześć dziewczyny :-)
Ja dziś w lepszej formie niż ostatnimi czasy - posprzątałam trochę i nawet jakiś obiad ugotowałam - wcześniej nie było na to szans.
Uffff, odetchnęłam z ulgą po wczorajszej wizycie. Dziecię jest, serducho bije, fikało już troszeczkę, ma rączki, nóżki ... tak się z mężem wzruszyliśmy, że nawet zapomniałam zabrać zdjęcie z gabinetu
Maluszek jest trochę młodszy niż z OM - zgodnie z moją opóźnioną owulacją - i według usg dziś jest "dopiero" 10t6d i nie dało się jeszcze zrobić genetycznych. Oczywiście lekarz obejrzał, pomierzył, powiedział, że wszystko jest w porządku - wymiary, przezierność karkowa, widział już kość nosową itd...
Właściwe genetyczne za 2 tygodnie: 31.10. Proszę Was o kciuki i modlitwę.
Całuję Was wszystkie mocno i Wasze brzuszki
Ja dziś w lepszej formie niż ostatnimi czasy - posprzątałam trochę i nawet jakiś obiad ugotowałam - wcześniej nie było na to szans.
Uffff, odetchnęłam z ulgą po wczorajszej wizycie. Dziecię jest, serducho bije, fikało już troszeczkę, ma rączki, nóżki ... tak się z mężem wzruszyliśmy, że nawet zapomniałam zabrać zdjęcie z gabinetu
Całuję Was wszystkie mocno i Wasze brzuszki
Wichurka nie smutaj się
Jak będziesz mieć ochotę to napisz co się stało, moze jakoś wesprzemy...
Ech, ale Wam zazdroszczę tych psiaków... Ja na rasach w sumie się niezbyt znam, moze któraś z Was będzie w stanie doradzić mi jakąś małą ale koniecznie inteligentną rasę? My mieliśmy jamnika miniaturkę, przecudowny pies, dałam rade go wychować bez żadnych wiekszych problemów (od dziecka mieszkałam na wsi i psiaków miałam naprawdę dużo przez całe życie jednak wszystkie to duże rasy), myślałam aby kupić teraz również jamnika, jednak szczerze to wolałabym aby mój pies był mniej zadziorny... Nasz Tymon rzucał się na ogromne psy jeśli coś mu nie pasowało bez chwili wahania i wcale mi się to nie podobało...
Makao super bodziak
Stracietella co to za grupa?? Prywatna? Jesli tak to chętnie dołącze, tak na ogólnodostępnym forum nie można sobie pozwlić na zbyt wiele szczegółów ze swojego życia ;-)
Co do genetycznego to ja mam 4 listopada :-) Zastanawiałam się czy nie za późno, ale pani w szpitalu powiedziała że to dobry czas...
Ewe Austria, piekny kraj... Bardzo dużo czasu tam spędziłam... ;-)
Staraciatella... Ja z ciążą jeszcze sporo przed Tobą i też od jakiegoś tygodnia czuję... no ruchy to są jak nic... wiadomo że nie kopniaki jeszcze nie wiadomo jak mocne i nie non stop ale potrafię to czasem wyczuć, nawet pare razy dziennie. Coś jak delikatne muskanie. W pierwszej ciązy czułam od 13 tc gdzieś a pierwszego porządnego kopniaka dostałam na początku 15 tc :-)
Matita super że na wizycie wszystko dobrze!!
Ja niedawno wróciłam do domu, od rana na nogach i ciągle coś do załatwiania...
Co gotujecie na obiad?
Znowu coś na szybko muszę wymyślać...
Jak będziesz mieć ochotę to napisz co się stało, moze jakoś wesprzemy...
Ech, ale Wam zazdroszczę tych psiaków... Ja na rasach w sumie się niezbyt znam, moze któraś z Was będzie w stanie doradzić mi jakąś małą ale koniecznie inteligentną rasę? My mieliśmy jamnika miniaturkę, przecudowny pies, dałam rade go wychować bez żadnych wiekszych problemów (od dziecka mieszkałam na wsi i psiaków miałam naprawdę dużo przez całe życie jednak wszystkie to duże rasy), myślałam aby kupić teraz również jamnika, jednak szczerze to wolałabym aby mój pies był mniej zadziorny... Nasz Tymon rzucał się na ogromne psy jeśli coś mu nie pasowało bez chwili wahania i wcale mi się to nie podobało...
Makao super bodziak
Stracietella co to za grupa?? Prywatna? Jesli tak to chętnie dołącze, tak na ogólnodostępnym forum nie można sobie pozwlić na zbyt wiele szczegółów ze swojego życia ;-)
Co do genetycznego to ja mam 4 listopada :-) Zastanawiałam się czy nie za późno, ale pani w szpitalu powiedziała że to dobry czas...
Ewe Austria, piekny kraj... Bardzo dużo czasu tam spędziłam... ;-)
Staraciatella... Ja z ciążą jeszcze sporo przed Tobą i też od jakiegoś tygodnia czuję... no ruchy to są jak nic... wiadomo że nie kopniaki jeszcze nie wiadomo jak mocne i nie non stop ale potrafię to czasem wyczuć, nawet pare razy dziennie. Coś jak delikatne muskanie. W pierwszej ciązy czułam od 13 tc gdzieś a pierwszego porządnego kopniaka dostałam na początku 15 tc :-)
Matita super że na wizycie wszystko dobrze!!
Ja niedawno wróciłam do domu, od rana na nogach i ciągle coś do załatwiania...
Co gotujecie na obiad?
Znowu coś na szybko muszę wymyślać...
powoli dobiegam do końca pracy zaraz zadzieram kiecę i lecę ;-) do przedszkola i po męża z racji, że nie chce mi się dzisiaj gotować - obiad wyjściowy, w ulubionej jadłodajni ;-) mam ochotę na rybę i kiszoną kapustę ciekawe czy będzie ;-)
Witajcie,
Przepraszam,ze rzadko bywam. Dzisiaj wymiotowalam pod prysznicem. Kazdego dnia inna niemila niespodzianka ale coz trzeba to przezyc. Wrocilismy z zakupow i cos mnie brzuch pobolewa i jajniki. Teraz wszystko jest chyba normalne. Ja dzisiaj zjadlam saltke z frytkami i do tego sos czosnkowy, tak na szybko w parku. Teraz ide sie troche polozyc moze mi przejdzie.
Milego dnia dla Was:*
Przepraszam,ze rzadko bywam. Dzisiaj wymiotowalam pod prysznicem. Kazdego dnia inna niemila niespodzianka ale coz trzeba to przezyc. Wrocilismy z zakupow i cos mnie brzuch pobolewa i jajniki. Teraz wszystko jest chyba normalne. Ja dzisiaj zjadlam saltke z frytkami i do tego sos czosnkowy, tak na szybko w parku. Teraz ide sie troche polozyc moze mi przejdzie.
Milego dnia dla Was:*
perelka86
Zjem sobie fasolke po bretońsku i Was spróbuje nadrobić;-)
Co do tego syropu nie będę go brala póki co spytam lekarza bo zawiera wiesiołek, który powoduje skurcze ale kuzwa to po co pisze dla kobieta w ciąży.
CO do książki "Jak opiekować się kobieta w ciąży" mam ją już chyba z 4 lata kiedyś kupiłam dla jaj dla MPoczytałam trochę jej trochę jest ciekawych rzeczy.
Co do tego syropu nie będę go brala póki co spytam lekarza bo zawiera wiesiołek, który powoduje skurcze ale kuzwa to po co pisze dla kobieta w ciąży.
CO do książki "Jak opiekować się kobieta w ciąży" mam ją już chyba z 4 lata kiedyś kupiłam dla jaj dla MPoczytałam trochę jej trochę jest ciekawych rzeczy.
reklama
Karoli4
Witam popoludniowo,
ja zjadlam chyba za duzo salatki, ktora sobie zrobilam ala grecka, ale zrobilam z ogorkiem kiszonym, bo ja ostatnio jem same kwasy. Slodkie moze nie istniec dla mnie.
ewelinka no charakterni Wlosi to sa hehehe. Moj m tez charakterek ma, do tego jest Poludniowiec to jeszcze temperamenty:-) ale sobie z nim radze:-)
Twoja mama wyszla za Wlocha? Mieszkaja w PL czy IT? Ile lat ma Twoj brat?
ja zjadlam chyba za duzo salatki, ktora sobie zrobilam ala grecka, ale zrobilam z ogorkiem kiszonym, bo ja ostatnio jem same kwasy. Slodkie moze nie istniec dla mnie.
Hehe dokładnie tak samo mówie mojemu Też jeszcze nie skorzystał
Kochana czułam to samo! Ale tłumacze sobie ze to może w jelitach. Na razie ustało więc czekam na powtórzenie:-)
Wiem coś ma temat Włochów. Mój ojczym i szwagier są Włochami. Również brat ale to pół Polak poł Włoch.
Może i są romantyczni.. na sobie tego nie doświadczyłam :-) Ale potrafią pokazać tez te złe cechy charakteru.. Ale to chyba wszędzie jest.
ewelinka no charakterni Wlosi to sa hehehe. Moj m tez charakterek ma, do tego jest Poludniowiec to jeszcze temperamenty:-) ale sobie z nim radze:-)
Twoja mama wyszla za Wlocha? Mieszkaja w PL czy IT? Ile lat ma Twoj brat?
Podziel się: