reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Witam was wraz z mega katarem i kaszlem :(

Nie uwieżycie.. Wczoraj przszedł polecony do M. Zdjęcie z fotoradaru 500 zł mandatu i 10 punktów:szok: ale najbardziej dziwne to ze jechał samochodem który sprzedaliśmy prawie 2 lata temu :szok:Nowy włąściciel przez tyle czasu jeździ na papierach M i naszych starych rejestracjach a powinien zmienic rejestracje bo to całkiem inne województwo. Na szczescie mamy umowę sprzedaży. Do 7 dni mamy wysłać kopię tej umowy i mam nadzieje ze tak sie zakonczy ta cała "przygoda":no:

Fajne te wasze zwierzaczki :) Kocie oczy nie do opisania :D
My mamy dwu letniego owczarka niemieckiego który biega sobie po ogrodzie. I tak jak Lena mamy chomika, Rocznego.
A wcześniej mielismy rybki, koszatniczkę i przez kilka tygodni królika.
Mój M to zwierzaki strasznie lubi. Tylko koty jakoś do nas nie przemawiają ;/

Straciatella- ta grupa jest otwarta? Każdy może wejść i czytać?

Ostatnia edycja:
z życia codziennego

m1.jpg
mamusiu, nie patrz w monitor, zobacz jaki Mołeczek smuuuuuuuuutnyyyyyyy

t1m1.jpg
mamusiu Mołek zły (patrz jak mu oczy swiecoooom), Tropciu smuuuuuuuutniutki
m2.jpg
Mołeczek już nie smutniutki, Mołek śpi a Ty mamusiu sobie dalej pisaj...

Załączniki

• m1.jpg
    m1.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 39
  • m2.jpg
    m2.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 41
  • t1m1.jpg
    t1m1.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 36
Ciekawa jestem czy ktoś oprócz mnie jeszcze nie śpi....

Ja pewnie nie zasne do rana. Mój M wywinął mi taki numer którego sie nie spodziewalam w najczarniejszych snach.
Tylko myśl o dziecku nie pozwala mi zwariować....
Oj, to współczuję :( na pewno sobie wszystko wyjasnicie i będzie dobrze :*

co za mina? wygląda na łobuza:p
Łobuz, łobuz ;) ale kochany :D

cześć wam moje drogie..
wczoraj zrobiłam mężowi z okazji urodzin ciacho 3 bit- pyszne. no i po zjedzeniu małego kawałeczka tak się źle czułam że szok:( niedobrze mi było strasznie..chyba kijanka nie lubi słodyczy....
Oj, to niedobrze :( mój maluch nie toleruje mięsa i słodyczy :/

aesthete jakiej rasy masz pieska? Wiesz? moja suczka byla duzym psem, podobnym do owczarka belgijskiego. A w mieszkaniu 40 m kw bylo naprawde ciezko.
Ja mam shih tzu więc małego ;) nie chciałam psa który potrzebuje dużo ruchu bo my to leniwi jesteśmy i codzienne spacery po 2 godz żeby się wybiegał odpadły :p i musiał być pies z włosami bo jestem alergiczką ;)

Straciatella weszłaś w 2 trymestr- najlepszy :tak:
A mi się wydawało że w drugi trymestr się wchodzi jak jest skończone 13 tyg... Bo tak to ja bym niby wchodziła w drugi trymestr za tydzień a gin mówił że w listopadzie.

to ja mam termin na 9 maja:)....i co najlepsze pol mojej rodziny to majowki:D

Jesteśmy dokładnie na tym samym etapie ciąży i ten sam termin ;)

Miłego dnia dziewczyny :*

Edit: dziewczyny, sprawdziłam i mylicie się co do drugiego trymestru. Ja wg suwaczka mam 11t czyli weszłam w 12, a drugi trymestr zaczyna mi się 8 listopada, czyli po skończonym 14t.

Ostatnia edycja:
takie kupię swojemu bobasowi, a co:pP
111166809764_1.jpg

a, chciałam się pochwalić, że przyszedł do mnie mój wylicytowany zestaw z allegro. jeansy właśnie mam na sobie i są naprawdę super:)

Witam porannie jeszcze z łóżka. M pojechal do pracy a my dosypiamy. Ja w łóżku a pies Ludwik u siebie na legowisku, na spacerze jeszcze nie byl:)
Dzisiaj mam zamiar posprzatac w domu i poprasowac. Zobaczymy czy sie uda :D

olapaloprojektanci w Warszawie biora miedzy 100 a 150 zl za metr. Planuje najdrobniejsze szczegoly nawet takie jak gniazdka czy kontakty. Gres, parkiet, oswietlenie, meble jezdzi i i wybiera z Toba:) przygotowuje projekty techniczne wszystkich szafek w kuchni, szaf zabudowanych tak, ze od razu sa dla stolarza. Wedlug mnie to jest uczciwa stawka bo bedzie to trwalo kilka miesiecy i ona sie naprawde napracuje.

reklama
Witam :)
W końcu troszkę dłużej pospałam :)
Miałam sen, że urodziłam śliczną córeczkę z czarnymi włoskami podobną do mnie :D
Jak byłam w ciąży z synkiem to przyśnił mi się chłopczyk podobny do męża :D
No ciekawe czy i tym razem sen się sprawdzi.

Jakie plany na dzisiaj?

U mnie zakupy, lenistwo i pakowanie, bo jutro lot do Polski :)

wichurka co się stało?:szok:

Makao dziękuje :) My z mężem rozmawiamy po polsku i angielsku i tak samo Tomek :)

karoli ależ mamy międzynarodowy wątek :D Włosi to naprawdę tacy romantycy? :) My z mężem poznaliśmy się w Irlandii 5 lat temu :D Odwiedzałam koleżankę tutaj.

Do góry