"jestem w 12 tygodniu!!" super
w 13 - 12 skonczony masz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
"jestem w 12 tygodniu!!" super
w 13 - 12 skonczony masz
Oj, to współczuję na pewno sobie wszystko wyjasnicie i będzie dobrze :*Ciekawa jestem czy ktoś oprócz mnie jeszcze nie śpi....
Ja pewnie nie zasne do rana. Mój M wywinął mi taki numer którego sie nie spodziewalam w najczarniejszych snach.
Tylko myśl o dziecku nie pozwala mi zwariować....
Łobuz, łobuz ale kochanyco za mina? wygląda na łobuza
Oj, to niedobrze mój maluch nie toleruje mięsa i słodyczy :/cześć wam moje drogie..
wczoraj zrobiłam mężowi z okazji urodzin ciacho 3 bit- pyszne. no i po zjedzeniu małego kawałeczka tak się źle czułam że szok niedobrze mi było strasznie..chyba kijanka nie lubi słodyczy....
Ja mam shih tzu więc małego nie chciałam psa który potrzebuje dużo ruchu bo my to leniwi jesteśmy i codzienne spacery po 2 godz żeby się wybiegał odpadły i musiał być pies z włosami bo jestem alergiczkąaesthete jakiej rasy masz pieska? Wiesz? moja suczka byla duzym psem, podobnym do owczarka belgijskiego. A w mieszkaniu 40 m kw bylo naprawde ciezko.
A mi się wydawało że w drugi trymestr się wchodzi jak jest skończone 13 tyg... Bo tak to ja bym niby wchodziła w drugi trymestr za tydzień a gin mówił że w listopadzie.Straciatella weszłaś w 2 trymestr- najlepszy
to ja mam termin na 9 maja....i co najlepsze pol mojej rodziny to majowki
Edit: dziewczyny, sprawdziłam i mylicie się co do drugiego trymestru. Ja wg suwaczka mam 11t czyli weszłam w 12, a drugi trymestr zaczyna mi się 8 listopada, czyli po skończonym 14t.