reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
To i ja się chwalę :-)
Kower zwany Niuńkiem i Orusia
Kower zwany Niuńkiem i Orusia
nadzieja1984
Ewe sama nie wiem, jeden Endo (prywatnie kazał mi brać jod), a byłam potem jeszcze na NFZ u innego i nic o tym nie mówił... mam niedoczynność i Hashimoto.... i bądź tu mądra.... :-(
Z tego co wiem z innego forum taarczycowego Przy samej niedoczynnosci bierze sie w ciąży jod, ale jak jest hashimoto to nie, bo można tarczyce uszkodzić jeszcze bardziej.
lawendowy_sen
Moje też są niewychodzące, no chyba, że akurat same sobie wyjdą. A takie wypady miały miejsce dwa razy.
I to wychodził kocur, a raczej wyskoczył z balkonu, z 2 pietra. Za pierwszym razem był tak przestraszony, że siedział pod balkonem, a drugim razem przez 2,5 godziny biegał po osiedlu, a my z mężem za nim. Postanowił zaprowadzić swoje porządki wśród podwórkowych parchatków. Nie ma ta jak ruska mafia :-)
I to wychodził kocur, a raczej wyskoczył z balkonu, z 2 pietra. Za pierwszym razem był tak przestraszony, że siedział pod balkonem, a drugim razem przez 2,5 godziny biegał po osiedlu, a my z mężem za nim. Postanowił zaprowadzić swoje porządki wśród podwórkowych parchatków. Nie ma ta jak ruska mafia :-)
reklama
lawendowy_sen
lawednowy sen boskie a te oczyska jaka to rasa ??
Ewe, to rosyjskie niebieskie :-)
Podziel się: