reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
lawendowa
tak tez myslalm ze rosyjskie :tak: u nas w poprzedniej ciazy jak bylam mąż sprzatal kuwete u nas w domu koty maja swoj pokoj :sorry: :sorry: mamy akurat nie wykonczone 2 pokoje wiec jeden zajmuja one wlasnie i w tym pokoju jest okno w dachu maz sprzatajac otworzyl to okno,sprzatnal kuwete a obok okna stal/stoi drapak wiec nasza Lilka niespostrzezenie wyskoczyla z drapaka na dach z dachu zjechala na rynne a stamtad zeskoczyla pewnie na dol.Ja siedzialam w sypialni,mąż wyszedl z domu do auta wrocil zebral smieci i mial je wsadzi do worka ktory lezal obok drzwi wejsciowych.wychodzi podnosi worek a za workiem siedzi Lilka oczy jak 5 zl i sie trzesie (to byl luty jakos) i szybciorem wpadla do domu bidulka
nadzieja mysle ze kazdy lekarz ma swoje sposoby leczenia i trzeba temu zaufac ja przy niedoczynnosci mam zakaz jodu np.
kotka slodziaczek :)

Ostatnia edycja:
Widzę tu same kociary :D ja przeciwnie, całe życie z psami. U rodziców została moja westka biała kudłata :) nie lubię kotów :(
Pisalyscie o książkach, bardzo lubię, szczególnie te Sparksa, ale cos przez te hormony nie mogę sie nad żadna skupić i mi nic nie idzie :/
W nocy obudził mnie krwiak, chyba reszta sie oprozniala taka mam nadzieje. Miałam takie ciemnobrązowe plamy krwi. Ale rano już spokojnie było. :)
Miałam tak napisać do was, ale każda próba kończyła sie zasypianiem.

Ewe dokładnie, najwazniejsze to znaleźć dobrego endo tarczycowego i mieć do niego zaufanie.

Koty piękne macie, brat ma dwa archangielskie i też cudne sa :rolleyes:

A u mnie taki cavalierek rządzi w domu ;-)

25918_10151324195357979_1827132824_n.jpg

Załączniki

• 25918_10151324195357979_1827132824_n.jpg
    25918_10151324195357979_1827132824_n.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny piękne te Wasze koty. Naprawdę śliczne.
My mamy psa, adoptowalismy z przytuliska. Zastanawiam sie jak to bedzie z wychodzeniem z nim jak sie dzidzius urodzi. M pójdzie do pracy a ja z dzieckiem i psem. Nasz Riko jest strasznym indywidualista. Niby jest mądry ale czasem przechodzi samego siebie. Ostatnio na spacerze uciekł tzn poszedł sobie pozwiedzać osiedle w samotności przez kilka godzin a ja najpierw nie mogłam go znaleźć a pózniej płakałam ze go ktoś ukradł, ale wrócił w końcu po paru godzinach cały i głodny. ImageUploadedByForum BabyBoom1382024396.636657.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1382024396.636657.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1382024396.636657.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 37

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry