reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
ja sie przyznaje bez bicia jaralam jak smok :D ale od dnia pozytwnego testu nic juz :D jakos mnie nie ciagnie , mysle o dzidzi i to wygrywa :)

Witaj Lamorela!
byłam dziś ponownie na becie, jestem ciekawa wyniku.. bo tak jak pisałam wczoraj u mnie objawy też jakby ustały:sorry2: wyniki pod wieczór
Ja na pierwsze USG wybieram się pod koniec 7 tygodnia, to będzie moja pierwsza wizyta, więc mam nadzieję, że już będzie coś widać

Martynia. - ja bylam na usg w zeszla srode i bylo widac malenstwa tylko serduszek jeszcze nie bylo wiec u ciebie w tym 7 tyg to juz napewno bedzie bic sliczne serduszko:) ja czekam za tydzien w srode kolejne USG;)

ewelinka2106- mysl o dzidzi mi to pomaga :D gorzej jak moj sie najara i potem do mnie podejdzie :/ to sie wkurzam :;D bo smierdzi a poki nie czuje to jest okej :)

mykam sie polozyc troche bo spiaca jestem :)

reklama
Do góry