reklama
ewelinka2106
Fanka BB :)
Zrobiłam 3 testy, wszystkie pozytywne, jutro idę na betę i zobaczymy.
To juz jestes bliżej nas :-) Daj znać to dopiszę Cie do listy majówek:-)
Dziewczyny czy któraś z was paliła? I jak sie dowiedziała o ciąży to odstawiła papierosy?
Dziewczyny czy któraś z was paliła? I jak sie dowiedziała o ciąży to odstawiła papierosy?
ja paliłam rok ttemu jak sie dowiedziałam ze sie udało odstawiłam tylko ja nie paliłam dużo..
lamorela, Gratulacje!!!:-)
Witaj Lamorela!
byłam dziś ponownie na becie, jestem ciekawa wyniku.. bo tak jak pisałam wczoraj u mnie objawy też jakby ustały wyniki pod wieczór
Ja na pierwsze USG wybieram się pod koniec 7 tygodnia, to będzie moja pierwsza wizyta, więc mam nadzieję, że już będzie coś widać
byłam dziś ponownie na becie, jestem ciekawa wyniku.. bo tak jak pisałam wczoraj u mnie objawy też jakby ustały wyniki pod wieczór
Ja na pierwsze USG wybieram się pod koniec 7 tygodnia, to będzie moja pierwsza wizyta, więc mam nadzieję, że już będzie coś widać
ewelinka2106
ja sie przyznaje bez bicia jaralam jak smok ale od dnia pozytwnego testu nic juz jakos mnie nie ciagnie , mysle o dzidzi i to wygrywa
niuniaa- to tak jak ja, jak smok Odstawiłam ale strasznie mnie korci
Martyna - ja tez na pierwszą wizytę pójdę tak ok 7tc
ewelinka2106
niuniaa- heh dokładnie tak jak u mnie i jak M zapali to juz nie wytrzymuje Odpocznij :*
reklama
Podziel się: