reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

witam :tak:
szkoła wydaje mi się ze to moglo byc po badaniu...

stazi ja podobnie bym porozmawiała z M bedziecie miec dziecko on musi sobie zdawac z tego sprawe, że teraz nie może cie denerwowac...
Ja z tych niziutkich 150/45 kg :)

ewelinka2103 ja rzadko mam zachcianki :)
Jak TY wytrzymałaś tyle bez USG to tak jak moja mama ze mną też rzadko miała :)
Jak widze jak Wy macie tak objawy to normalnie ja się zastanawiam czy w ciązy jestem :> mnie to jedynie piersi bolą i sa powiekszone hmmm

sagaa ja pochodze ze Śląska dokladnie Jaworzno :)

karmelowa ja tez na Twoim miejscu bym szła nie ma co to jednak szpital bakterie itp.

ania// ja tez mam nadzieje, że espumisan pomoze ja nie mam tak problemów z wc, ale może przez to wolniej ie stolec przesuwa i przez to taki boli hmm wczoraj zjadlam grejfruta póki co ok tzn nie boli nic nie zapeszam.

aesthete ja znów słyszałam nie wiem czy to prawda, że przy bólach chocby jelit moga pojawic sie skurcze macicy to mnie troche zaniepokoiło.

Straciatella to ważymy tyle samo :D:D

lamorela witaj ponownie :)

reklama
duzo nas tutaj tych drobnych jak piszecie heheh :) a ile przytylscie w pierwszej ciazy dziewczyny co?:) ja poki co 45 na 164 cm waze tak strasznie chce przytyc i nie moge :(

Lena o rozmawialam z Mezem i to nie jeden raz a najzabawniejsze jest to ,ze ja rowniez mam takiego przyjaciela i to znamy sie dluzej niz On z ta swoja bo znamy sie 18 lat!! -poznalismy sie w przedszkolu:D i Jemu moje spotkania z NIm sie nie podbaly wiec je ograniczylam do wspolnych spotkan ale On tego nie rozumie w druga strone - szkoda gadac On to tlumaczy tym ,ze moj przyjaciel kiedys sie we mnei podkochiwal a On z ta dziewczyna nie ma takich relacji tylko to jego przyjaciolka od serca..- Wrr

Co do Fotek - to chetnie by bylo w prywatnej grupie:D tylko ja nie wiem jak ja potem mam wchodzic w taka grupe:p

a i Ktos wspominal ,ze jest opcja czytania ostatniego nieczytanego posta w watku gdzie to jest nie umiem znalezc- napiszci eprosze krok po kroku jak to sie robi:D

perelka- ta ilość USG spowodowana była między innymi tym ze mój gin nie miał USG w swoim gabinecie. A skoro wszystko było ok to nie dawał mi często skierowania na USG. Tym razem wybieram gina z USG wiec napewno bedzie częstsze :)
niuniaa- tak jak juz pisałam przytyłam 30kg ale to tez przez to ze zatrzymywały mi sie wody w organizmie i strasznie puchłam. 6 dni po porodzie juz miałam 28 kg mniej
ania- teraz dopiero dokładnie doczytałam. Myślałam ze ważysz tyle co przed ciążami. Przepraszam:-(
stazi- grupe znajdziesz w zakładce "grupy" lub w swoim profilu:-) Ja już jedną fotkę dodałam :) https://www.babyboom.pl/forum/groups/919-maj-2014.html

Ostatnia edycja:
ewelinka2106- to superr tak z dnia na dzien o tyle byc lzejszym hehhehe:) zobaczymy ile my potyjemy :) heheh

powazylyscie sie kochane ?:)

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 15 kg :D Wcześniej warzyłam 40. Lekarka powtarzała, że wszystko dzidziuś ukradł :D

niunia mam ten sam problem co Ty. Ważę 40/42 kg wzrost ten sam :p W pierwszej ciąży liczyłam, że przytyję i się przeliczyłam :/ Miałam tylko brzuszek i wszystkie te dodatkowe kg poszły dla dzidzusia. Ja nie przytyłam ani grama :( Ze szpitala wychodziłam z wagą przedporodową.
stazi bo faceci to hipokryci :p Mój też się gotuje jak piszę z jakimś starym zanjomym, ale jemu wolno.

ewelinka, nic się nie stało;-) swoja droga 28 kg tak zarazz to musi być szok;) mi zaraz po porodzie zeszło 8 póżniej powoli powoli reszta;)
stazi, a dałaś mu tą patelnia? :-D zacznij sie też spotykać spowrotem z tym twoim przyjacielem.. i olej totalnie.. i ja bym sie do niego nie odzywała poprostu.. na mojego to działa ;) zawsze ma wszystko zrobione obiad porządek ale ani jednym słowem sie nie odezwe.. i już wie co jest grane;)
perełka, mam nadzieję że już bedzie wszystko ok i zero bolu;)

reklama
Do góry