reklama
Straciatella
Fanka BB :)
ja przed porodem ważylam 78 kg :-)
ania - u góry po prawej stronie strony masz ustawienia, później klikasz po lewej na "edytuj sygnature" i tam wklejasz kod suwaczka (BBcode)
ania - u góry po prawej stronie strony masz ustawienia, później klikasz po lewej na "edytuj sygnature" i tam wklejasz kod suwaczka (BBcode)
ania// - nie powiem może być gorzej. Przed poprzednią ciązą niewiem ile dokładnie wazyłam. W 10tc ważyłam 58kg a w 40tc 88kg Przytyłam 30 kg. Szok Teraz nie moge pozwolic sobie do takiego stanu. Wiec jak sie dowiedziałam o ciąży zrezygnowałam całkowicie ze słodyczy. I teraz nie bede jest za dwoje tylko dla dwojga
ja przed wszystkimi ciązami ważyłam 58kg a pózniej te wszystkie hormony doprowadziły mnie do 73 z cora w ciązy przytyłam 12 kilo.. ale wszystko to zleciało i trzyma sie waga z przed ciązy..
jak widać nie umiem zrobić suwaczka możecie pomoc?
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Tak. Moja szwagierka jak urodziła drugiego synka, to ten pierwszy miał zaledwie 1,5 roku. I też kupiła nakładkę. Jak uważasz, każdy ma swoje zdanie na ten tematmowisz ze 1,5 roku to wystarczajace? wiem że jest takie coś jak ta nakładka na jakieś mega długie spacery nie chodzimy.. nie wiem nie umiem sobie tego wyobrazić..
spróbujemy napewno lepsze to wyjście niż ten wozek nie dość że ciężki to jeszcze pieronem drogi dziękiTak. Moja szwagierka jak urodziła drugiego synka, to ten pierwszy miał zaledwie 1,5 roku. I też kupiła nakładkę. Jak uważasz, każdy ma swoje zdanie na ten temat
ewelinka ja zachcianek póki co nie mam a co do bólów podbrzusza to czuje takie dziwne rozciąganie.
stazi no mój mąż też miał jak on to mówił tylko koleżankę. Fakt do niczego między nimi nie doszło, ale nie podobała mi się ich znajomość. Pisali ze sobą, spotykali się, dzwonili. Szlag mnie trafiał, bo czasem czułam się jakby to ona była ważniejsza ode mnie. Z tym, że nie kumplował się z nią tyle lat co Twój wiec napewno łatwiej mi było mu przegadać Po jakimś czasie nie wytrzymałam i wybuchłam. Oczywiście mąż mi zarzucał, że się czepiam i, że to przecież tylko koleżanka! Powiedziałam mu jak się czuje, co mnie i boli i, że będzie mi o wiele lepiej jeśli zerwie z nią kontakt. No i po jakimś czasie ucichło. U was sytuacja wygląda inaczej, bo widzę, że już długo się znają. Rozmawiałaś z nią kiedyś o tym?
sagaa witaj Co do bólu brzucha to mnie też pobolewa podbrzusze. Mam uczucie takie rozciągania. Myślę, że ciąża ciąży nierówna więc w tej możesz czuć się zupełnie inaczej niż w poprzedniej. O i widzę, że też masz już synka
karmelowa współczuje mdłości Co do L4 to ja będe pracować pewnie prawie do końca Pracę mam za biurkiem tak więc się nie przemęcze. Poradź się lekarza co do L4, ale skoro masz ciężką fizyczną pracę i styczność z chemikaliami to pewnie wcześnie pójdziesz.
aesthete oj chętnie, ale nie wiem kiedy w jej okolice wpadnę
Synek już pierwszy dzień w przedszkolu zaliczył
A ja teraz mam relaks z kawką potem na zakupy i do lekarza
Myślę co by tu na obiad dzisiaj i nic mi nie przychodzi do głowy
stazi no mój mąż też miał jak on to mówił tylko koleżankę. Fakt do niczego między nimi nie doszło, ale nie podobała mi się ich znajomość. Pisali ze sobą, spotykali się, dzwonili. Szlag mnie trafiał, bo czasem czułam się jakby to ona była ważniejsza ode mnie. Z tym, że nie kumplował się z nią tyle lat co Twój wiec napewno łatwiej mi było mu przegadać Po jakimś czasie nie wytrzymałam i wybuchłam. Oczywiście mąż mi zarzucał, że się czepiam i, że to przecież tylko koleżanka! Powiedziałam mu jak się czuje, co mnie i boli i, że będzie mi o wiele lepiej jeśli zerwie z nią kontakt. No i po jakimś czasie ucichło. U was sytuacja wygląda inaczej, bo widzę, że już długo się znają. Rozmawiałaś z nią kiedyś o tym?
sagaa witaj Co do bólu brzucha to mnie też pobolewa podbrzusze. Mam uczucie takie rozciągania. Myślę, że ciąża ciąży nierówna więc w tej możesz czuć się zupełnie inaczej niż w poprzedniej. O i widzę, że też masz już synka
karmelowa współczuje mdłości Co do L4 to ja będe pracować pewnie prawie do końca Pracę mam za biurkiem tak więc się nie przemęcze. Poradź się lekarza co do L4, ale skoro masz ciężką fizyczną pracę i styczność z chemikaliami to pewnie wcześnie pójdziesz.
aesthete oj chętnie, ale nie wiem kiedy w jej okolice wpadnę
Synek już pierwszy dzień w przedszkolu zaliczył
A ja teraz mam relaks z kawką potem na zakupy i do lekarza
Myślę co by tu na obiad dzisiaj i nic mi nie przychodzi do głowy
Dzień dobry, a mogę tu tak na razie po cichu posiedzieć z wami?:-)
oczywiście na paluszkach zapraszamy
reklama
ewelinka2106
Fanka BB :)
Dzień dobry, a mogę tu tak na razie po cichu posiedzieć z wami?:-)
Witaj serdecznie:-) Trzymamy kciuki Daj znać jak juz bedziesz wiedziec:-)
ania- czyli Ty tez należysz do tych drobniejszych
Ostatnia edycja:
Podziel się: