reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Witam.
No i ostatni dzień pracy przed urlopem :)
W nocy pobudka o 1 i nie mogłam zasnąć.. cały czas się budziłam.

Danusia o to Ty zza ocenu do nas piszesz :) Jak Ci się tam żyje? Długo już w Kanadzie jesteś?

zosiasamosia o tym fixie to ja jeszcze nie słyszałam :D Raz kupiłam z pudliszek w słoiku. Były zjadliwe, ale nie mogły się równać z gołąbkami mojej babci :)

Szuszunia współczuje, że synek się nacierpiał :( A co to za operacja była?

niuniaa super, że wszystko ok z dzidzią :) tętno 174? Czyżby dziewuszka? :D

wichurka współczuje złego samopoczucia! Ale I trymestr już prawie za nami :)

ewwe trzymam kciuki za dziejsze usg :)

brownagula witaj i gratuluje ślicznej fasolki :)

reklama
I ja mowie dzien dobry:-)
Narzekacie na spanie, a ja bym mogla spac 24 godziny na dobe. Jedyne co mi przeszkadza, ze w nocy musze wstawac siusiu.
Danusia, daleko Cie wywialo:-)
Lena a Ty gdzie jestes w Irlandii? Dlugo?
Wstalam dzis wczesnie, bo maja byc wyniki mojego badania krwi online, ktore zrobilam przed wylotem. Ale chyba jeszcze za wczesnie. No nic, mam nadzieje, ze straszne nie sa.

Witam i ja

Brownagula Witaj

co do kremow na rozstepy smarowałam jak bylam z majka takim specjalnym dla kobiet w ciąży ok 30e za niego dawałam a rozstepow mam mnóstwo teraz mam zamiar smarować się tylko balsamami zwykłymi akurat mam balsam z avonu w domu tylko zapach mi przeszkadza
jeżeli ktoś ma tendencje żeby mieć rozstępy to chyba nic go nie uchroni

witam z rańca , byłam wczoraj u lekarza i serducho biło jak szalone:-) jestem cholernie szczęśliwa z tego powodu. Co prawda z OM wynika że to 7tydz i 4 dni a z usg że 7tydz i 1 dzień. Dostałam pakiet badań do zrobienia, ciekawe ile kasy znowu stracę na to :-(

Witajcie dziewczynki, ja dziś się wreszcie wyspałam. a w weekend zaczynam kurs księgowości w stowarzyszeniu księgowych. mam nadzieję, że nie będzie tam masy wyperfumowanych, a raczej zlanych perfumami pań po 50 bo kiepsko to widzę. co jest z tymi paniami w wieku około mojej mamy, że tyle tych perfum na siebie leją:p

a mój syn dzisiaj rano pokazał mi dopiero uwagę z wczoraj

"Jan spóźnił się na lekcję, zamiast przeprosić za spóźnienie powiedział "bijcie mi pokłony"". Matko, co mu do głowy przyszło? ech:/

oj zosia, żebyś wiedziała, że aparat

jak zareagowałam? wściekłam się. bo może jemu wydało się to zabawne ale wyglądało jak kompletny brak szacunku. poza tym do szkoły ma szybkim krokiem z 6 minut, wyszedł 20 minut przed dzwonkiem i się spóźnił. do tego była druga część uwagi, że się "obraził za uwagę". zdenerwowałam się, wrrr. ale jak już pisałam. małe dzieci-mały kłopot, duże dzieci-duży kłopot.

Witajcie dziewczynki, ja dziś się wreszcie wyspałam. a w weekend zaczynam kurs księgowości w stowarzyszeniu księgowych. mam nadzieję, że nie będzie tam masy wyperfumowanych, a raczej zlanych perfumami pań po 50 bo kiepsko to widzę. co jest z tymi paniami w wieku około mojej mamy, że tyle tych perfum na siebie leją:p

a mój syn dzisiaj rano pokazał mi dopiero uwagę z wczoraj

"Jan spóźnił się na lekcję, zamiast przeprosić za spóźnienie powiedział "bijcie mi pokłony"". Matko, co mu do głowy przyszło? ech:/

Świetny ten Twoj syn.

Ja z kolei pierwsze spotkanie z wielkim uchem na dziś mam za sobą. Teraz leze i dalej mnie mdli.
Miłego dnia Wam zycze

Coś w tym jednak jest. Ja miałam taka koleżankę w szkole, która mieszkała najbliższej szkoły ze wszystkich i zawsze była spóźniona, zawsze. Młody chociaż skruszony był jak się wściekłaś? Mi się wydaje, że u nas to ja będę tym złym policjantem, bo mojemu mężowi pewne rzeczy po prostu nie przeszkadzają.

Cześć Brownagula!
Lena w tych oszukanych golabkach chodzi o to, że wszystko razem mieszasz z kawałkami kapuchy, nie trzeba zawijac :)

reklama
witam :-D
poranek bardzo znośny :-D aż ślubny zauważył, że dzisiaj nawet się do niego uśmiecham ;-) noooo ... poza bardzo drobnym incydentem (myślałam, że zwymiotuję), czuję się rewelacyjnie :tak: leciuteńkie mdłości jedynie ;-) piję herbatę rumiankową :-D na zwykła już patrzeć nie mogę ;-)

wczoraj wieczorem zjadłam pół pomelo :-p zadziałało na mnie super ;-) znaczy się pozbyłam się wieczornych mdłości i tego kwaśnego posmaku w ustach ;-) no i zjadłam troszkę z puszki gulaszu angielskiego (teraz mam na to fazę) ;-)

włączyłam sobie magnez i wit B6, folik biorę wieczorem, bo rano źle go znosiłam ;-) do tego piję sobie calcium ;-) powinnam jeść teraz dużo produktów bogatych w wapń, ale niestety mi nie wchodzą, więc muszę jakoś to obejść ;-)

rano troszkę brzuchol bolał :baffled: już się uspokoiło, więc nie panikuję ;-) wizyta we wtorek :-D

tak rozmawiamy z mężem kiedy rodzinie powiedzieć ;-) moja mama i teściowa jak się dowiedzą, to pewnie będą prowadziły gorącą linię telefoniczną :-D więc zdecydowaliśmy, że powiemy im jak przyjadą do nas na naszą rocznicę ślubu :-D mamy 28.10, będzie to już końcówka 11 tygodnia ;-)
tak na marginesie dodam, że powtórzymy numer sprzed 7 lat ;-) o Mrówku powiedzieliśmy im właśnie w dniu ślubu :-p

hej :) bylam dzis u poloznej :) i slyszalam serduszko malenstwa 174 razy na minute :) no i bede miec cesarke i ona odbywa sie od 35 tyg u mnie co poniedzialek wiec moge se wybrac kiedy wiec napewno na Swieta Niunia bedzie juz ze mna Wielkanocne :) jak u Was? ja kupilam se dzis balsam na rozstepy Hipp Mama zobaczymy moja polozna mowi ze dobry :=)
a nie lepiej poczekać na po świetach? :-D wielkanoc, smakołyki ;-) ostatnie momenty obżarstwa :-p

coś dla cierpiących na zgagę :-D odnośnie pomelo ;-)
zalecany jest osobom, którym dokucza refluks i zgaga, gdyż ich sok po strawieniu wykazuje właściwości zasadowe
tak więc Lenko (któraś jeszcze pisała o zgagach - przepraszam, nie pamiętam już która), może warto spróbować ;-)

Nanncy & Ewwe współczuję samopoczucia :baffled: przy Mrówku miałam tak do 16 tygodnia :eek: przestało mdlić, to zaczęło kopać ;-)

MAKAO :-D :-D :-D genialne ;-) rozumiem, że wygląda jak brak szacunku ;-) ale genialne :-D zachowaj na pamiątkę ;-)
mój Mrówek dostał ostatnio uwagę - zasysa kubek :-D

Ostatnia edycja:
Do góry