reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Współczuję wam tych mdłości o wymiotów:-( mnie tylko przez 3 dni trzymało a teraz mam spokój, oprócz wymiptów spowodowanych bólem głowy, i na takie wymioty świetny jest kisiel, polecam! Okleja żołądek i zatrzymuje chęć wymiotów:o a ja tyle teraz jem a potem będę gruba lub Bobik będzie spory:p

reklama
Struss, a wiesz, że właśnie miałam zrobić sobie kisiel na kolację??!! W takim razie, zaraz idę go sobie zrobić....mam nadzieję, że pomoże

witam Was :)

Ja dzisiaj wybyłam na miasto w taką brzydka pogodę, ale już musiałam. Odziwo dzisiaj jem hmm kupiłam sobie mintaje i sobie usmaże bo nic ryb nie jem...
Dzisiaj nawet dobrze mi się spało i się wyspałam:)
Czytam Was od rana ech tyle stron nie wiem czy tak każdemu odpisze bo będe czytać z godzinę :)
Co do balsamu na rozstepy ja mam pharma... cos tam zpoprzdniej ciazy ale tam pisze, żeby uzywac po 3 miesiacu w 4 wiec czekam.
A własnie do tych, które łykaja magnez jaki bierzecie?

lena_no współczuje samopoczucia oby szybko przeszło...

Ewelka gratulacje udanej wizyty :)ciesze się, że wszystko w porządku :)
Najlepszego z okazji rocznicy ślubu:)
Moja mama jest z 29 kwietnia :)

Straciatella ekstra pomysł z grupą :)ja łykam folik wieczorem przed spaniem. Nie wydaje mi się, że jest jakaś różnica...
A ja dodatkowo zaczełam brać magnez asmag forte miałam 3x2 ale wezme 3x1 bo do tego nospa.
No ładnie rośniesz gdzieś czytałam, że jak kobieta tyje na początku to potem już tak nie przybiera no i na odwrót jak chudnia to szybko potem zacznie tyć.

bąbelek dobrze, że już lepiej :)

ewwe niestety ja tez mam rozsepy troche na piersiach troche n udach własnie potym jak zgrubłam nagle i potem stopniowo schudłam...

karmelowa oby szybko przeszła migrena bo jest to uciążliwe napewno...

karoli witaj :) ładna data w dzień matki :)

struss napewno będzie w porządku powodzenia :)

matita ja od paru dni mam wrażenie, że mi się chce a nie ide nie mogę sie pozbyc tego uczucia biore magnez m.in na to bo miałam trochę jakby twarde ale sama nie wiem co to hmmm

Żyrafka oj tak to raczej normalnie kciuki :)

Ewe1985 witaj Pani magister :):) zdrówka

Kurcze tak piszecie o tym pęcherzu, a może to parcie umnie z powodu bakteri chociaz mnie nie szczypie ani nie boli przy załtwianiu hmm może w końcu kupię ten urosept ziołowy

Natuszka ja jestem, ale z Chrzanowa godzinke mam do KRk :)

Mia pij wode i dobra jest smecta, a powinno być ok.

Nanncy to może przed samym położeniem się spróbuj.

Uff nadrobiłam ciężko było tyle stron od rana z 15 szok :D

Już w domku odpoczywam sobie.
Obiad ledwo przełknęłam, bo na nic nie mam ochoty i wszystko mi zaczęło śmierdzieć :/
Jeszcze tylko jutro muszę wytrzymać dzień w pracy i urlop :D

Danusia a gdzie mieszkasz, tak z ciekawości? :)

struss uwielbiam gołąbki :D tak dawno już nie jadłam.

nanncy ja nie wymiotuję, ale powróciły okropne mdłości i zgaga :(

Ewe, tak. Mieszkam w Mediolanie. Ale w zeszla sobote przylecialam z synkiem do Wawy do mamy, zeby sie mna troche zajela:-) i pogotowala troche, bo ja jakos nie moge:-)
Moja mama cala ciaze ze mna wymiotowala, mowi, ze przed samym porodem poszla jeszcze zwymiotowac, a potem urodzic:-)
A ksiel faktycznie jest super balsamem na brzuch. Tylko pachnie.

Aesthete mialy byc boczniaki:p

zastanawia mnie fakt jak bede rodzic jak mialam pierwsze cc jesli wsio bedzie ok...
mam smaka na boczniaki, ale wiem, że są w tesco, a ja bez auta bo M wziął do pracy :p może jutro sobie kupię :D
chyba jest większe prawdopodobieństwo że będziesz mieć cc ;>

co do zapachów to też tak mam. nie jestem w stanie znieść zapachu w samochodzie, a jak M się rano perfumuje przed wyjściem do pracy to się duszę :eek: a sama mu zapach wybierałam...

co do zapachów to też tak mam. nie jestem w stanie znieść zapachu w samochodzie, a jak M się rano perfumuje przed wyjściem do pracy to się duszę :eek: a sama mu zapach wybierałam...

ja swojemu zakazałam się perfumować do końca I trymestru:-)

my już po treningu majka wykapana je kolacje jeszcze bajka i spac
trener od maji wymyslil im jeszcze fitness w czwartek na szczęście ja jeszcze mam dużo czasu ale nie wiem jak to polacze jak już dzidzia będzie z nami

ja jeszcze serial poogladam

reklama
Danusia ja znam krupnik na ryżu, choć sama nie robiłam jeszcze.
Lena ostatnio koleżanka mi mówiła o fixie na oszukane golabki, musze poszukać w sklepie i pewnie wyprobuje :)

A dziś byłam na pazurkach, czasem coś trzeba dla siebie zrobić. I grzywke sobie sama obcielam :D

Do góry