reklama
ja już wymyśliłam ja zjem tą zupę gulaszową, bo zostało akurat na jedną porcję z wczoraj, a mężowi zrobię pierś kurczaka nadzianą czymś co znajdę w lodówce i frytki mu usmażęaesthete no liczylam, ze Ty jakims pomysle zarzucisz Ja musze zrobic cos szybkiego, bo o 5 nic mi sie nie bedzie chcialo
mamunia, no moja to zawsze lubiła się o pierdoły czepiać jak z nimi mieszkałam i np wysprzątałam całe mieszkanie na błysk, to zero dziękuję czy pocałuj mnie w dupę, tylko się przyczepiła że np. umyłam naczynia ale nie schowałam ich z suszarki do szafki
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Struss, tak, poród w Swiss, to koszt 6 000 zł. Ale jest to poród z lekarzem i niezależnie czy sn czy też cc.
Dla porównania poród w warszawskim Medicoverze zaczyna się tez od 6 tys. Rodzisz tylko z położną i tylko sn. A poród z lekarzem kosztuje 8900. No a 12 000 masz all inclusive :-) Tak więc wydaje się, że nasz Swiss nie jest jeszcze taki drogi.
A na kiedy masz termin?????
Dla porównania poród w warszawskim Medicoverze zaczyna się tez od 6 tys. Rodzisz tylko z położną i tylko sn. A poród z lekarzem kosztuje 8900. No a 12 000 masz all inclusive :-) Tak więc wydaje się, że nasz Swiss nie jest jeszcze taki drogi.
KPe007
no ja juz mam wózek wybrany dla moich dzieciaczków,trochę szybko,ale ja niecierpliwa jestem..strasznie mnie korcą te dziecięce gadżety;-))lotos za mną to buraczkowa chodzi i nie wytrzymam dziś będzie. wczoraj kupiłam banany żeby zrobić koktajl mleczno-bananowy, chciałam dodać trochę sorbetu malinowego. ale zjadłam banany, więc koktajlu nie będzie. a może zadzwonię to M kupi ja wciąż na etapie szukania wózka. chcę mieć decyzję z głowy bo dopóki nie zdecyduję to będę się męczyć.
Struss, tak, poród w Swiss, to koszt 6 000 zł. Ale jest to poród z lekarzem i niezależnie czy sn czy też cc.
No to faktycznie swissmed w takim wypadku ma dobrą cenę a termin mam na 7 maja :-)
sagaa31
Lena mnie tez cyce bola;-)
Aesthete mialy byc boczniaki
Babelek zdroweczka dla was mam nadzieje ze juz lepiej...?
Kpe co u nazyc blizniat ???jak sie czujesz??
Asku widze dalej sie meczysz, lacze sie w bolu
Ewlelinka najlepszego;-)
Jak tam reszta naszych Bliznikowch mam co u was jak sie czujecie???
zastanawia mnie fakt jak bede rodzic jak mialam pierwsze cc jesli wsio bedzie ok...
Aesthete mialy byc boczniaki
Babelek zdroweczka dla was mam nadzieje ze juz lepiej...?
Kpe co u nazyc blizniat ???jak sie czujesz??
Asku widze dalej sie meczysz, lacze sie w bolu
Ewlelinka najlepszego;-)
Jak tam reszta naszych Bliznikowch mam co u was jak sie czujecie???
zastanawia mnie fakt jak bede rodzic jak mialam pierwsze cc jesli wsio bedzie ok...
lawendowy_sen
Struss, to się możemy spotkać na porodówce :-)
Mój, co prawda, przypada na 12. 05, ale i tak cc będę mieć szybciej :-)
Mój, co prawda, przypada na 12. 05, ale i tak cc będę mieć szybciej :-)
obiad się przyjął ;-) a jednak rośnie we mnie kolejny mięsożerca ;-)
chłopaki wrócają z treningu a ja sobie pod kocykiem już leżę ;-) zmęczyłam się gotowaniem
SAGAA no męczę się niestety i odliczam dni do lepszego samopoczucia ;-) ciekawe ile mi jeszcze zostało
chłopaki wrócają z treningu a ja sobie pod kocykiem już leżę ;-) zmęczyłam się gotowaniem
SAGAA no męczę się niestety i odliczam dni do lepszego samopoczucia ;-) ciekawe ile mi jeszcze zostało
reklama
Podziel się: