reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
aesthete no liczylam, ze Ty jakims pomysle zarzucisz :D Ja musze zrobic cos szybkiego, bo o 5 nic mi sie nie bedzie chcialo :p
ja już wymyśliłam :p ja zjem tą zupę gulaszową, bo zostało akurat na jedną porcję z wczoraj, a mężowi zrobię pierś kurczaka nadzianą czymś co znajdę w lodówce :D i frytki mu usmażę :p

mamunia, no moja to zawsze lubiła się o pierdoły czepiać ;) jak z nimi mieszkałam i np wysprzątałam całe mieszkanie na błysk, to zero dziękuję czy pocałuj mnie w dupę, tylko się przyczepiła że np. umyłam naczynia ale nie schowałam ich z suszarki do szafki :p

Struss, tak, poród w Swiss, to koszt 6 000 zł. Ale jest to poród z lekarzem i niezależnie czy sn czy też cc.
Dla porównania poród w warszawskim Medicoverze zaczyna się tez od 6 tys. Rodzisz tylko z położną i tylko sn. A poród z lekarzem kosztuje 8900. No a 12 000 masz all inclusive :-) Tak więc wydaje się, że nasz Swiss nie jest jeszcze taki drogi.
A na kiedy masz termin?????

lotos za mną to buraczkowa chodzi:) i nie wytrzymam dziś będzie. wczoraj kupiłam banany żeby zrobić koktajl mleczno-bananowy, chciałam dodać trochę sorbetu malinowego. ale zjadłam banany, więc koktajlu nie będzie. a może zadzwonię to M kupi:p ja wciąż na etapie szukania wózka. chcę mieć decyzję z głowy bo dopóki nie zdecyduję to będę się męczyć.
no ja juz mam wózek wybrany dla moich dzieciaczków,trochę szybko,ale ja niecierpliwa jestem..strasznie mnie korcą te dziecięce gadżety;-))

Struss, tak, poród w Swiss, to koszt 6 000 zł. Ale jest to poród z lekarzem i niezależnie czy sn czy też cc.
Dla porównania poród w warszawskim Medicoverze zaczyna się tez od 6 tys. Rodzisz tylko z położną i tylko sn. A poród z lekarzem kosztuje 8900. No a 12 000 masz all inclusive :-) Tak więc wydaje się, że nasz Swiss nie jest jeszcze taki drogi.
A na kiedy masz termin?????

No to faktycznie swissmed w takim wypadku ma dobrą cenę:o a termin mam na 7 maja :-)

Lena mnie tez cyce bola;-)

Aesthete mialy byc boczniaki:p

Babelek zdroweczka dla was mam nadzieje ze juz lepiej...?

Kpe co u nazyc blizniat ???jak sie czujesz??

Asku widze dalej sie meczysz, lacze sie w bolu:p

Ewlelinka najlepszego;-)

Jak tam reszta naszych Bliznikowch mam co u was jak sie czujecie???

zastanawia mnie fakt jak bede rodzic jak mialam pierwsze cc jesli wsio bedzie ok...

obiad się przyjął ;-) a jednak rośnie we mnie kolejny mięsożerca ;-)

chłopaki wrócają z treningu :tak: a ja sobie pod kocykiem już leżę ;-) zmęczyłam się gotowaniem :-D

SAGAA no męczę się niestety i odliczam dni do lepszego samopoczucia ;-) ciekawe ile mi jeszcze zostało :laugh2:

reklama
Do góry