reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
aesthete no liczylam, ze Ty jakims pomysle zarzucisz :D Ja musze zrobic cos szybkiego, bo o 5 nic mi sie nie bedzie chcialo :p
ja już wymyśliłam :p ja zjem tą zupę gulaszową, bo zostało akurat na jedną porcję z wczoraj, a mężowi zrobię pierś kurczaka nadzianą czymś co znajdę w lodówce :D i frytki mu usmażę :p

mamunia, no moja to zawsze lubiła się o pierdoły czepiać ;) jak z nimi mieszkałam i np wysprzątałam całe mieszkanie na błysk, to zero dziękuję czy pocałuj mnie w dupę, tylko się przyczepiła że np. umyłam naczynia ale nie schowałam ich z suszarki do szafki :p

Struss, tak, poród w Swiss, to koszt 6 000 zł. Ale jest to poród z lekarzem i niezależnie czy sn czy też cc.
Dla porównania poród w warszawskim Medicoverze zaczyna się tez od 6 tys. Rodzisz tylko z położną i tylko sn. A poród z lekarzem kosztuje 8900. No a 12 000 masz all inclusive :-) Tak więc wydaje się, że nasz Swiss nie jest jeszcze taki drogi.
A na kiedy masz termin?????

lotos za mną to buraczkowa chodzi:) i nie wytrzymam dziś będzie. wczoraj kupiłam banany żeby zrobić koktajl mleczno-bananowy, chciałam dodać trochę sorbetu malinowego. ale zjadłam banany, więc koktajlu nie będzie. a może zadzwonię to M kupi:p ja wciąż na etapie szukania wózka. chcę mieć decyzję z głowy bo dopóki nie zdecyduję to będę się męczyć.
no ja juz mam wózek wybrany dla moich dzieciaczków,trochę szybko,ale ja niecierpliwa jestem..strasznie mnie korcą te dziecięce gadżety;-))

Struss, tak, poród w Swiss, to koszt 6 000 zł. Ale jest to poród z lekarzem i niezależnie czy sn czy też cc.
Dla porównania poród w warszawskim Medicoverze zaczyna się tez od 6 tys. Rodzisz tylko z położną i tylko sn. A poród z lekarzem kosztuje 8900. No a 12 000 masz all inclusive :-) Tak więc wydaje się, że nasz Swiss nie jest jeszcze taki drogi.
A na kiedy masz termin?????

No to faktycznie swissmed w takim wypadku ma dobrą cenę:o a termin mam na 7 maja :-)

Lena mnie tez cyce bola;-)

Aesthete mialy byc boczniaki:p

Babelek zdroweczka dla was mam nadzieje ze juz lepiej...?

Kpe co u nazyc blizniat ???jak sie czujesz??

Asku widze dalej sie meczysz, lacze sie w bolu:p

Ewlelinka najlepszego;-)

Jak tam reszta naszych Bliznikowch mam co u was jak sie czujecie???

zastanawia mnie fakt jak bede rodzic jak mialam pierwsze cc jesli wsio bedzie ok...

obiad się przyjął ;-) a jednak rośnie we mnie kolejny mięsożerca ;-)

chłopaki wrócają z treningu :tak: a ja sobie pod kocykiem już leżę ;-) zmęczyłam się gotowaniem :-D

SAGAA no męczę się niestety i odliczam dni do lepszego samopoczucia ;-) ciekawe ile mi jeszcze zostało :laugh2:

reklama
Do góry