mamunia ok to termin porodu mamy umowiony
aesthete :* dzieki
natuszka ja jestem z Krakowa
ewelinka a ty skad jestes??
zaraz się okaże że na jednym oddziale rodziłyście z moją Gośką, gdzie tym razem?
mamunia3 - witam serdecznie, pewnie już o tym pisałaś, ale gdzie będziesz rodzić? Ja w Narutowiczu, a moją ciąże prowadzi Dr. Jan Kuś. ;-)
Dobrze zaraz wraca szwagierka, więc muszę zejść z komputera...
Właśnie wrócił M i odgrzewa mi krupniczek.
Miłego popołudnia majóweczki. :-):**
nie pisałam, bo sama nie wiem. Poprzednią ciążę prowadził mi dr Szczudrawa z prenatalu na Dunajewskiego, ale ja chodziłam z pracy do niego do Luxmedu. Teraz ani on tam nie pracuje, ani ja nie mam pakietu. Rodziłam pierwszy raz w Żeromskim, bo miałam stamtąd lekarza i never again, za drugim razem uparłam się na Ujastek i było ok, chociaż nie miałam tam nikogo, że tak powiem - przyjechałam w środku nocy i urodziłam:-)
Teraz uparłam się na cc (po prostu nie dam rady 3 raz sn, ból, strach i samotność podczas takiej nocy w obcym miejscu był straszny) no i poluję... Dalej chodzę do dr Szczudrawy, facet jest fajny, starszy, taki spokojny, ale poziom jednak już nie ten sam. Za 2 tygodnie idę na prenatalne do Zarotyńskiego, on jest z Siemiradzkiego i moja koleżanka, poleciła mi go jako tego, który może mi pomóc przy cc.