reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

ania, zanim urodzisz, to Toja córeczka będzie na tyle duża, że nie potrzebujesz dla niej wózka. Wystarczy jeden, ale za to możesz sobie dokupić taką nakładkę do łóżka, na której dzieciaczek będzie stać. To jest bezpieczne i na pewno lżejsze niż podwójny wózek.

reklama
ania, zanim urodzisz, to Toja córeczka będzie na tyle duża, że nie potrzebujesz dla niej wózka. Wystarczy jeden, ale za to możesz sobie dokupić taką nakładkę do łóżka, na której dzieciaczek będzie stać. To jest bezpieczne i na pewno lżejsze niż podwójny wózek.

mowisz ze 1,5 roku to wystarczajace? wiem że jest takie coś jak ta nakładka;) na jakieś mega długie spacery nie chodzimy.. nie wiem nie umiem sobie tego wyobrazić..:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny teraz przez najblizsze dni może mnie tutaj buc mało:-( Bo mam limit internetu i właśnie sie kończy:wściekła/y::wściekła/y: 16 wrzesnia bedzie nowy. Jeśli dam radę wejsc na forum to bede pisac. I mam prośbę jakby dołaczyły jakieś nowe majóweczki do dopiszcie je do listy :tak: Nom chyba ze spokojnie bede mogła wchodzić to bede sie tym zajmowac:tak:

jakie chudzinki... ja też chce:no:

ania// - nie powiem może być gorzej. Przed poprzednią ciązą niewiem ile dokładnie wazyłam. W 10tc ważyłam 58kg a w 40tc 88kg:szok: Przytyłam 30 kg. Szok:szok: Teraz nie moge pozwolic sobie do takiego stanu. Wiec jak sie dowiedziałam o ciąży zrezygnowałam całkowicie ze słodyczy. I teraz nie bede jest za dwoje tylko dla dwojga:tak:

reklama
Do góry