reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
agatka ja nie miałam ale sporo dziewczyn ma. jeśli nie było żywej krwi, nic Cię nie boli wszystko powinno być w porządku. Poza tym dziś masz wizytę, usłyszysz serucho i się uspokoisz:)

No to dzisiaj pospalam. Ciężka noc była, bo M jechał po mamę do sanatorium i wstawał o 4. O 6 obudził mnie telefonem, przerazilam sie ze coś mu sie stało...okazało sie ze zatankowal na autostradzie i kasy na karcie zabrakło, a w portfelu też tyle nie ma. Szybko robiłam przelew dobrze ze bgż ma co chwilę księgowania...

Ide poczytać co naskrobalyscie...

Aha, pisałyscie o mazidlach. Ja na razie nieregularnie ale używam mleczka baby dream albo oleju kokosowego - bosssko pachnie, jak wiorki kokosowe na patelni ;-)

Oj dalej paskudnie sie czuje:no:
Zbiera mi sie taka gula w gardle, ze tylko czekac az zwymiotuje tutaj:baffled:
Ogolne samopoczucie tez beznadziejne.. nie mam zielonego pojecia jak dam rade do 4:no:

iwonaimaja oj nie mow mi o otwieraniu lodowki :p To jedna z przyczyn moich mdlosci.
agatka trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte!

Witam dziewczynki.
Eh jak ponuro na dworze :no: I znów dopadł mnie ból gardła.

Po wczorajszej wizycie jestem cała w skowronkach :-) Napisałam w odpowiednim wątku.
Dzisiaj mamy rocznicę ślubu a M do wieczora w pracy :no:
Ciasto czeka może ktoś przyjdzie, a jak nie to sama zjem :-D

agatka- jeśli to tylko delikatne plamienie i ustało to na pewno nie jest nic poważnego. A kiedy masz wizytę u gina?

witam ;-) z pracy :tak:
po kryzysowym popołudniu i wieczorze, poranek nawet nawet ;-) jakoś daję radę, więc jest ok :tak:

w nocy też się budziłam :eek: a jak budzik zadzwonił, to zero mobilizacji :-D u całej naszej rodzinki ;-) Mrówka musiałam budzić trzy razy ;-) poranek taki strasznie mglisty :baffled::baffled: nie lubię takiej pogody :confused2:

powiedziałam koleżance o ciąży :-D to wiedzą już 3 osoby (ślubny, ja i ona) ;-) oprócz was i reszty internetu :-p ależ się ucieszyła :-D będzie odkładać ciuszki po swoim maluszku miesięcznym ;-) tylko ciekawe czy będzie u mnie chłopak ;-) szczerze to bardzo bym chciała ;-) mnie tam mniejszość żeńska w domu nie przeraża :laugh2: ale co będzie, to okaże się za jakiś czas ;-)

Straciatella a ty nie pracujesz czasem w Tychach jakos mi się tak od razu skojarzylo :-) jak napisalas ze obok oczyszczalni jechalas

jak zawiozłam majke do przedszkola to pojechałam na zakupy do lidla bardzo lubie ich wode owocowa i w sumie tylko ona mi wchodzi i miałam takiego smaka na pasztet ale taki z szczewu a tak tylko w puszkach no nic kupiłam ale jak sobie o nim pomyslalam to mnie na wymioty zbieralo ach dogodzić babie w ciąży

reklama
Jesli chodzi o witaminy to ja biore folik i omega 3,6 i do tego magnez tak mi poradzila ginka i ona nie jest za braniem kompleksow witamin jak sa dobre wyniki. A od chyba 18 tygodnia mam brac wit D. Chyba ze wyniki mi sie pogorsza.
Chyba faktycznie zrobie barszczyk:-)

Do góry