reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

sagaa, wybaczam :-p ja jestem za :-) weźmiemy Anię jeszcze i we trójkę będziemy spacerować z brzuszkami a później maluszkami :-)
ale wiecie co, moja siostra rodziła 5 lat temu i właśnie na tym forum poznała dużo fajnych dziewczyn, z którymi do tej pory się spotyka :tak:

reklama
reklama
Heh to widze Dziewczynki ,ze Nas wiecej ze Śląska:D to sobie urzadzimy jakies spotkanko:D Super:D

Ja to bylam zwiazana troche z Ruda wczsniej bo mialam tam kiedys Faceta i przyjaciolke;P z Chorzowem rowniez bo tam znow ten facet pracowal- moze nawet nadal pracuje - nie wiem ;P hehe

Ogolnie jestem mobilna - mam prawko wiec mozemy kiedys sie gdzies ugadac na jakies spotkanie:)
najchetnie moze po 12 tygodniu - co bysmy mogly juz sie cieszyc spokojnie swoja ciaza;D

Ps. co co mojego Meza- dzis nie mam juz sily sie zastanawiac nad Jego super pomyslami - On nie widzi nic kompletnie nic zlego w tych spotkaniach ale zabawne jest to ,ze jak powiedzilam, ze ide na spotkanie z kumplami to mowi ,ze On tez idzie - i jak atu logika a najbardziej mnie rozsmieszyl gdy powiedzial ,ze On nie chce bym gdzies szla sama nei dlatego ,ze mu to przeszkadza tylko ,ze mi przeszkadzają pewne zachowania kumpli -powalil mnie tym hahah tak wiec mam zamiar sobie lazic sama i wiecej Go o zdanie nie pytac niech zobaczy jakie to fajne...

Ps. Dziewczyny a takie pytanie z innej beczki:D

Jaki macie wzrost i jestescie z tych szuplych,normalnych czy grubszych:)

Ja jestem z tych grubszych 1,77m i kolo 95kg wagi - w swoim zyciu wazylam od 75-100 ale po licznych terapiach sterydowaych ciezko mi jest utrzymac nizsza wage i moja lekarka powiedzila ,ze lepiej jesli bede grubsza ale caly czas nizeli ciagle skoki wagi jakie mialy miejsca przy moim wicznym odchudzaniu po nawet te 25 kg..

Ostatnia edycja:
Do góry