reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

sagaa, wybaczam :-p ja jestem za :-) weźmiemy Anię jeszcze i we trójkę będziemy spacerować z brzuszkami a później maluszkami :-)
ale wiecie co, moja siostra rodziła 5 lat temu i właśnie na tym forum poznała dużo fajnych dziewczyn, z którymi do tej pory się spotyka :tak:

reklama
reklama
Heh to widze Dziewczynki ,ze Nas wiecej ze Śląska:D to sobie urzadzimy jakies spotkanko:D Super:D

Ja to bylam zwiazana troche z Ruda wczsniej bo mialam tam kiedys Faceta i przyjaciolke;P z Chorzowem rowniez bo tam znow ten facet pracowal- moze nawet nadal pracuje - nie wiem ;P hehe

Ogolnie jestem mobilna - mam prawko wiec mozemy kiedys sie gdzies ugadac na jakies spotkanie:)
najchetnie moze po 12 tygodniu - co bysmy mogly juz sie cieszyc spokojnie swoja ciaza;D

Ps. co co mojego Meza- dzis nie mam juz sily sie zastanawiac nad Jego super pomyslami - On nie widzi nic kompletnie nic zlego w tych spotkaniach ale zabawne jest to ,ze jak powiedzilam, ze ide na spotkanie z kumplami to mowi ,ze On tez idzie - i jak atu logika a najbardziej mnie rozsmieszyl gdy powiedzial ,ze On nie chce bym gdzies szla sama nei dlatego ,ze mu to przeszkadza tylko ,ze mi przeszkadzają pewne zachowania kumpli -powalil mnie tym hahah tak wiec mam zamiar sobie lazic sama i wiecej Go o zdanie nie pytac niech zobaczy jakie to fajne...

Ps. Dziewczyny a takie pytanie z innej beczki:D

Jaki macie wzrost i jestescie z tych szuplych,normalnych czy grubszych:)

Ja jestem z tych grubszych 1,77m i kolo 95kg wagi - w swoim zyciu wazylam od 75-100 ale po licznych terapiach sterydowaych ciezko mi jest utrzymac nizsza wage i moja lekarka powiedzila ,ze lepiej jesli bede grubsza ale caly czas nizeli ciagle skoki wagi jakie mialy miejsca przy moim wicznym odchudzaniu po nawet te 25 kg..

Ostatnia edycja:
Do góry