reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

karmelowa- nie pomoge w twoim pytaniu ale mysle ze ze wzgledu na Twoja prace nie powinnas ryzykowac i lepiej bedzie jak pojdziesz na L4 , mi jest ciezko jak cos w domu robie a co dopiero ty w domu i praca troche za duzo.... czas zwolnic :)

reklama
sagaa31

Ja tez jestem ze slaska:0 Pochodze z Gliwic ale obecnie mieszkam z Mezem w Raciborzu (On pochodzi z Rybnika)

Co do zaproszenia ich do mieszkania nie da rady- bo One nie chca bym uczestniczlyla w ich spotkaniu i o to w tym wszytskim chodzi...

Czeeeeeść babeczki,

Co u was?

karmelowa - u mnie to samo. Mdłości niebywałe.
A najgorsze jest to, że są wymioty i ból głowy. Ciężko mi normalnie funkcjonować, a do pracy chodzić trzeba....
Jeśli możesz, weź l4 od razy - lekarz nie powinien robić problemów, a Ty sobie odpoczniesz.

szkola13
- polecam na zgage migdały :tak:

ewelina - ja mam mega ochote na leczko.. takie pikantne rzeczy :-D

saga - dzieki kochana. Liczę, że przejdą szybko...

Mdłości są okropne. Ból głowy.. Taki miks nie pozwala mi normalnie funkcjonować. I jeszcze stres.. nie wiem czym, ale stresuje się strasznie... Cały czas :crazy:

Jak dzionek? Co dziś jemy? Jak samopoczucie???

Niunia zadzwonie dzis do nie swojego gina zeby dopytac i ile wezmie za wizyte i umowie sie do niego bede stratna ale wszystko dla dzieciaczka...
stazi niedalekoo Tarnowskich Gór to bliziutko;-)
postaw sporawe jasno albo spotkania razem albo Ty i rodzina lub ona kurde nie daj sie tak kobieto!
Karmelowa idz od razu na l4 nie mecz sie w popzedniej pracy tez poszlam bo objawy nie dawaly spokoju i przez ciaze mnie zwolnili po porodzie;/ teraz jestem zatrudniona i siedze na wychowawczym bezplatnym i pojde na l4 od pazdziernika?/listopada
Straciatella dzis nie mam na nic ochoty do jedzenia jem bo czuje glod ;/ przykro mi ze tak przechodzisz....

Witam się i ja;)

nie pamiętam która z Was pisała że zgaga męczy mi w poprzedniej ciąży na poczatku pomagało zimne mlleko z lodowki a póżniej migdały hehe;)
perełka, kurcze te twoje bóle, espumisan jest dobry oby pomógł.. może spróbuj jabłko zjeść albo śliwke może kompot ze śliwek... może pomoze;)
a jeśli chodzi o plamienia bo też ktoraś z was pisała przepraszam ale mam problemy ze skupieniem sie i koncentracja nie wiem czemu też tak macie??? no a jeśli o te plamienia to do puki nie ma krwi to jest dobrze;) jeśli sa brunatne to to jest stara krew i tez moze sie pokazac jednorazowo.. ;) chyba ze dodatkowo jest bol brzuszka to lepiej isc skonsultowac z lekarzem.. np. mi przy zagnieżdzeniu sie mojej małej wytworzył sie krwiak i własnie ból brzucha i plamienia raz ciemne raz żywo czerwone.. no i 2 miesiace lezenia plackiem i sie wchłoneło takze nie taki diabeł straszny;)
współczuję przytulanka z muszlą:baffled::-)

perelka, nic nie biorę, bo się boję jakiekolwiek leki zażywać teraz :-p boli mnie tak dziwnie, jakby cały brzuch był napięty i nawet nie mogę go wciągnąć. :baffled:

stazi, ja się w ogóle dziwię Twojemu mężowi, że on na takie coś pozwala... jak w ogóle może pozwalać źle mówić o Tobie?! my przed ślubem mieliśmy sytuację, że do mojego pisała jego była i jego siostra. w stylu "dziubek :* co słychać?" . w końcu ta jego była napisała mu na fb "Hej :* pisałam do Ciebie smsa z życzeniami, ale chyba nie zmieniłeś nr, bo nie doszedł :( odezwij się do mnie :) 50X XXX XXX buziaki :*". Mówi do mnie "patrz, znowu do mnie napisała, usuwam to". A ja mówię że nie, że ja do niej się odezwę. i napisałam do niej, że skoro T. się do niej nie odzywa to znaczy, że nie ma na to ochoty, a ona non stop do niego wypisuje i żeby dała nam w końcu spokój. No i wywołałam poruszenie u niej i u siostry :wściekła/y: jak mnie zaczęły jechać, że jestem mało atrakcyjna i boję się konkurencji, dokładnie mi napisała "Dla mnie jesteś nikim, tylko przemądrzałą, mało atrakcyjną osóbką która potrzebuje komuś pocisnąć żeby sama lepiej się poczuła" mimo że nawet jednego słowa obraźliwego nie napisałam. ta siostra to w ogóle coś z głową ma chyba :no: pisała do mnie na fb i nk. jak zablokowałam ją to pisała z profilu swojego faceta. jak zablokowałam jej faceta to pisała z profilu jego mamy! no chora jakaś! w końcu napisała do T. że ona sobie nie życzy żebym to ja do nich pisała! gdzie jak T. zobaczył to moja skrzynka zawalona wiadomościami tylko od niej, a ja do nich nic... i T. napisał że nie życzy sobie i nie pozwoli na obrażanie jego przyszłej żony. że albo ona mnie przeprosi albo kończą znajomość. Ona dalej po mnie jechała, więc T. uciął znajomość, a ta do tej pory nie raz do niego napisze a T. olewa. Poza tym nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby T. chodził gdzieś z samymi laskami :no: my np. byliśmy bardzo imprezowym małżeństwem, często do klubów jeździliśmy i T. się mnie wczoraj pyta "i jak będziemy teraz imprezować?" a ja mówię że nie mogę, ale on jak chce to niech jeździ. To mnie wyśmiał, że beze mnie nie pójdzie :tak:

Lena, ogólnie z Zabrza pochodzę, ale po ślubie kupiliśmy mieszkanie w Rudzie no i dobrze się nam tu mieszka :-) jak będziesz u kuzynki to daj znać, to pójdziemy na spacer z maluszkami ;-)

sagaa, już w wątku staraczek pisałam że jestem ze śląska i pytałam skąd Ty jesteś, ale nie odpisałaś :-p

stazi, to jak będziesz w Gliwicach to daj znać, to z brzuchami na spacer pójdziemy :-)

karmelowa, ja z zawodu jestem fryzjerka nie ma tam takiej chemi i zagrożen jak w szpitalu a zaraz dostałam zwolnienie z pracy także powinnas bez problemu dostać i przynajmniej sobie odpoczniesz i w spokoju bedziesz czekać na dzidzię:-)
sagga, ja z chorzowa;)

reklama
Ania ja wiem wiem bo zgage tez mialam w 1 ciazy i tylko zimne mleko na mnie dzialalo na chwile;P
dzwonie zaraz do nie swojego gina i zapytam o ta wizyte zeby tylko potwierdzic ...
Aesthete przepraszam:zawstydzona/y:to bliziutko mamy;-)moze uda nam sie kiedys spotkac;D

Do góry